Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Ima li netko iskustva sa Ivet. hr ili Ivet.bg naručivanjem odjeće?

Zanimljive stvari imaju,samo ne znam da li izgledaju ovako dobro kao na slikama.? Ako je netko naručivao molim da mi napišete da li ste zadovoljni ili je ovo još jedan bezvezni kineski shop....
2016 12 10
ok,hvala. Malo mi je mutno sto džemper-haljina u kompletu sa košuljom teže samo 300 grama ili trenirka cijela 500grama a neki je deblji materijal,tako da sam pretpostavila da odjeca nema bas veze sa slikom.
2016 12 10
Naručila sam haljinu, stigla mi je kroz 10-ak dana, nažalost. Bilo bi bolje da ni nije stigla, haljina je jednom rječju KATASTROFA, niti je ista boja kao sa slike, materijal užas. Prije narudžbe sam čitala kako zamijeniti ili vratiti proizvod ako ne bude odgovarao, na stranici im lijepo piše da se uz naručeni proizvod dobije papir za reklamaciju, zamjenu itd., no naravno ja taj papir nisam dobila! Poslala sam poruku, ali naravno odgovora nema. Tako da toplo preporučujem da ne narucivate stvari od njih jer slika nema veze sa odjećom koja stigne!
2018 05 25
Dijelimo sudbinu! Ziva katastrofa!! Narucila sam 2 ljetne haljine za 400 kn. Prvo sam cekala mj. dana, a onda - zivo razocarenje!! Prva haljina je trebala izgledati kao duga kosulja/haljina, a izgledala je kao satenski bade mantil koji obucete ujutro kad se ustanete. Druga haljina je bila kao na slici, ali materijal debel kao u pola zime. Uzela Sam namjerno L velicinu, a meni je dosla velicina taman za moju necakinju koja ima 8 god. Inace nosim s/m. Jos je patent na krajevima zasiven tako da se uopce ne moze ni otkopcati, pa samim time ni obuci! Kad sam to sve vidjela sokirana sam u afektu napisala 2,3 kriticka komentara na fb ispod slika tih haljina i pisala im poruku na messenger koju nisam mogla poslati, jer sam bila BLOKIRANA!! Odmah sam nazvala njihovu sluzbu i objasnila operateru situaciju, a on je bio ironican i rekao mi da sam ja “ta koja pise komentare”, i nesto mumljao. Rekoh da cu obrisati komentare ali da je to prevara i da zelim svoj novac natrag! Onda se bezobrazno raspravljao sa mnom i rekao da je te moje komentare na fb odmah obrisao i nakon toga mi je rekao da procitam na stranicama reklamaciju i da im posaljem paket postom. Rekoh da necu sigurno opet placati taj trosak, na sta je on rekao “procitajte upute, dovidjenja” i spustio mi slusalicu! Ja sam se sokirala i uzrujala! Nakon toga sam zvala dostavljaca gdje je on rekao da ta firma kod reklamacije mora preuzeti paket o svom trosku, a ne mom. Odmah sam ponovno zvala Ivet sluzbu i pazite pvo, nisu mi se vise JAVLJALI!!! Tada sam im slala mail, sve napisala i poslala jos slike racuna, reklamacijskog lista s njihovih stranica, te slike odjece na meni i sve im detaljno napisala. Sutra cu vidjeti dal ce mi odgovoriti! U svakom slucaju, ovo mi je skola! Ali ja cu taj novac istjerati ako nista onda iz principa, cak ako treba prijaviti cu ih Udruzi za zastitu potrosaca! Nikad nisam bila ovako prevarena kao sada, a ruku na srce, nije malo 400 kn baciti u vjetar!
2018 05 28
I moja iskustva su užasno razočaravajuća, naručila sam bluzicu i haljinu ali ni malo nije kao sa slike, materijal je najjeftiniji, proziran i nikakav. Ono najgore, odmah isti dan sam vratila paket o svom trošku u DPD firmu koja im zaprima pakete pa šalje u Bugarsku jer je firma iz Bugarske, i to točno 8.5.2018. godine, do dan danas mi novac nije vraćen, jer zamislite povrat vrše preko PayPala, mail istoga sam im poslala i ništa još, natežem se putem maila s njima. Nije malo novca u pitanju i zanima me ako netko ima slično iskustvo da nešto poduzmemo jer ovo je krađa!!! Molila sam da mi vrate novac na moj tekući račun, što su odbili, jer isključivo vraćaju novac preko PayPala, a taj isti uzima proviziju i kako god okreneš, na gubitku si. Strašno! Zato ako niste, nikada niti nemojte naručivati od IVET!
2018 06 20
Ja sam u 7 mjesec dobila naruceno. 2 od 3 stvari sam odma poslala natrag. Jos uvijek nema povrata. Tesko natezanje preko maila. Kao uplatili su mi ali na racun nikad nije sjelo...... Dok cekam povrat taj jedini komad koji nisam vratila raspao se.
2018 10 30
Poštovanje, Čitam aše komentare i mislim se, kako to nisam ranije pročitala.Naručila sam kaput, bilo je neko sniženje.Realno, pretpostavila sam da će biti malo tanji materijal.Kaput ne odgovara slici, boja odgovara ali kao da je krojen za punije osobe. Na etiketi pise M ali pored pise EU 44-46....Da sam to znala ne bih narucila. Upravo namjeravam poslati nazad da mi zamijene za manji. Nadam se da me neće prevariti.Javit ću dali su ispoštovali. Novce nema smisla traziti nazad, kad vidim da ni vama nisu vratili. Uglavnom šaljem 28.01.pa ću uredno ovdje javiti ako ispoštuju (ili ne) dogovor.Lijep pozdrav svima.
2019 01 25
Baš sam mislila naručiti nešto od njih, nakon ovog pročitanog, nema šanse
2019 02 01
> ivanaani: > Zanimljive stvari imaju,samo ne znam da li izgledaju ovako dobro kao na slikama.? Ako je netko naručivao molim da mi napišete da li ste zadovoljni ili je ovo još jedan bezvezni kineski shop....
2019 04 28
Hvala na upozorenju!!! Upravo otkazana narudžba! 8-)
2019 05 04
Hvala na upozorenju!!! Upravo otkazana narudžba! 8-)
2019 05 04
Kako ste otkazali narudzbu? Sam procitala za njih, i želim otkazati. Samo mail posaljem na onaj koji su oni meni poslali?
2019 05 15
Prva je naravno slika kojom su se reklamirali, a naknadno poslije svih neuvaženih reklamacija, slika onoga što stvarno pošalji. Printer mutan i uživo, ne samo na slici
2019 05 31
Drage dame, mogu vam reć da ja stalno naručujem od njih i da sam jako zadovoljna. Jedino je minus što nekad čekam i po 3-4 tjedna neke proizvode, ali dođe na kraju ono sa slike, super cijena, pa se isplati. Materijal je uglavnom poliester, ali za te pare je super! I uvek kad mi nešto nije odgovaralo što se veličina tiče uvijek su mi zamjenjivali ili vraćali novce na paypal, do sad nikad nisam imala problema,a stalni sam njihov kupac. Jednom se samo dogodilo to da mi dpd ne isporuči pošiljku, pa sam se s njim svađala i dobro su me upamtili, pa mi sad dostavljaju sve bez problema. Tako da preporučujem! Lijep pozdrav
2019 06 17
> Sanchy: > I moja iskustva su užasno razočaravajuća, naručila sam bluzicu i haljinu ali ni malo nije kao sa slike, materijal je najjeftiniji, proziran i nikakav. Ono najgore, odmah isti dan sam vratila paket o svom trošku u DPD firmu koja im zaprima pakete pa šalje u Bugarsku jer je firma iz Bugarske, i to točno 8.5.2018. godine, do dan danas mi novac nije vraćen, jer zamislite povrat vrše preko PayPala, mail istoga sam im poslala i ništa još, natežem se putem maila s njima. Nije malo novca u pitanju i zanima me ako netko ima slično iskustvo da nešto poduzmemo jer ovo je krađa!!! Molila sam da mi vrate novac na moj tekući račun, što su odbili, jer isključivo vraćaju novac preko PayPala, a taj isti uzima proviziju i kako god okreneš, na gubitku si. Strašno! Zato ako niste, nikada niti nemojte naručivati od IVET! Sanchy, i ja sam naručivala od njih i vraćali su mi novce na paypal i u početku sam se svađala s njima jer sam sigurno čekala 2 tjedna da mi vrate novce, a što i ti kažeš nije malo novca u pitanju bilo i ja sam pomislila naravno da je krađa. Onda su mi objasnili da je njihova procedura takva, da oni čekaju isporuku od dpd-a u Bugarsku i da je za to potrebno kroz 3 tjedna i kad dobiju paket odmah vraćaju novce, što u istinu piše i na njihovoj stranici u uvjetima,kad sam kasnije pročitala tako da su premam meni uvijek bili korektni. Roba je jeftina, ali za te pare meni se baš dopada, a sve one koje mi nisu bile taman sam uredno vratila i uvijek su mi bez problema zamjenjivali ili vraćali novce :)
2019 06 17
1 2 3