Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

savjet ako moze:)

Trebam savjet.Znaci kupila sam kaput,navedena velicina 38,ali kad je stigao na etiketi je 42.Pisalo je takoder da je nosen ali ocuvan,poslano par slika gdje se ne vide nikakva ostecenja a na njemu ih je vise.Oba rukava odsivena,na ledima isto kao i desni dzep u kojem su bile dvije koristene maramice.Kostao je 100kn i uplatila sam 150 za pt i ostane 30,koje sam naglasila u poruci da su za jedan artikl ako je slobodan a ispod istog je pisalo da je 10kn.Uglavnom nije stigao i poslije mi je receno da to nije primjetila u poruci i da nije 10kn nego po dogovoru a i rezerviran je,no to nigdje nije pisalo a ne pise niti sada.Rekla sam za ostecenja i da ok,usiti cu.A doticna se ispricala jer ona ih nije primjetila i kada sam rekla da niti velicina nije u redu i da cu dati prijateljici razgovor je zavrsen.Pise da ne vrsi povrat pa ne znam dali da pisem negativnu(ima samo 1 ostale su pozitivne)ili ne.Posto nisam ni trazila povrat novca a i sama sam lezerno presla u razgovoru preko toga :/
2016 12 19
Naravno da pises negativnu.
2016 12 19
> Sienna8: > Naravno da pises negativnu. hvala na savjetu :)
2016 12 19
Stala sam već na oba rukava su odšivena.
2016 12 19
Negativna ka kuća..bez razmišljanja! Po mogućnosti u nju stavite slike..što ste dobili..a što tražili.. U slučaju da vam ona ostavi osvetničku neg. odmah se javite admin2nd sa objašnjenjem...biti će vam izbrisana..
2016 12 19
Prvo ju trazi povrat.. reci da si nezadovoljna al moras ostavit negativnu svakako
2016 12 19
Slikala sam sve(osim maramica:))i napisala o cemu je rijec.Da je previdjela jednu stvar ok,desi se ali sto ga vise gledam snimim nesto novo..cure hvala na pomoci :)
2016 12 19
Prilijepi ti sve te slike i razgovor ovdje na temu , njoj link na temu - pa neka se i ona oglasi ]:) , stavi je na crnu listu itd. Poludim od takve bahatosti i bezobrazluka - pazi, nije vidjela ni jedan od oko sto nedostatak i oštećenja :s
2016 12 19
Dat prijateljici? Ne bih uličnoj mački dala da na tome spava. Fascinira me ponekad kako ljudi lako daju svoje novce a nakon ovakvih situacija i odustanu od istih. Izbori se za svoje, nema ništa od piskaranja po forumu. Već si i sama svjesna da je taj kaput daleko od onog što je prikazano u oglasu bilo
2016 12 19
...a vidi joj drugu negativnu ,:( ...
2016 12 19
nemoj ništa ušiti, nemoj ga dati prijateljici, inzistiraj na vraćanju love, linkaj joj temu, na fejsu je nađi i tamo joj objasni frendovima kako uvaljuje poderane kapute s hračkavim maramicama .
2016 12 19
> sandra...: > Trebam savjet.Znaci kupila sam kaput,navedena velicina 38,ali kad je stigao na etiketi je 42.Pisalo je takoder da je nosen ali ocuvan,poslano par slika gdje se ne vide nikakva ostecenja a na njemu ih je vise.Oba rukava odsivena,na ledima isto kao i desni dzep u kojem su bile dvije koristene maramice.Kostao je 100kn i uplatila sam 150 za pt i ostane 30,koje sam naglasila u poruci da su za jedan artikl ako je slobodan a ispod istog je pisalo da je 10kn.Uglavnom nije stigao i poslije mi je receno da to nije primjetila u poruci i da nije 10kn nego po dogovoru a i rezerviran je,no to nigdje nije pisalo a ne pise niti sada.Rekla sam za ostecenja i da ok,usiti cu.A doticna se ispricala jer ona ih nije primjetila i kada sam rekla da niti velicina nije u redu i da cu dati prijateljici razgovor je zavrsen.Pise da ne vrsi povrat pa ne znam dali da pisem negativnu(ima samo 1 ostale su pozitivne)ili ne.Posto nisam ni trazila povrat novca a i sama sam lezerno presla u razgovoru preko toga :/ Ne razumijem zašto ste uopce poslovali s ženom kad ste vidjeli zadnju negativnu ocjenu , obavezno tražite svoje novce nazad! I uradite sve što su cure prije mene napisale.
2016 12 19
> mara0304: > > sandra...: > > Trebam savjet.Znaci kupila sam kaput,navedena velicina 38,ali kad je stigao na etiketi je 42.Pisalo je takoder da je nosen ali ocuvan,poslano par slika gdje se ne vide nikakva ostecenja a na njemu ih je vise.Oba rukava odsivena,na ledima isto kao i desni dzep u kojem su bile dvije koristene maramice.Kostao je 100kn i uplatila sam 150 za pt i ostane 30,koje sam naglasila u poruci da su za jedan artikl ako je slobodan a ispod istog je pisalo da je 10kn.Uglavnom nije stigao i poslije mi je receno da to nije primjetila u poruci i da nije 10kn nego po dogovoru a i rezerviran je,no to nigdje nije pisalo a ne pise niti sada.Rekla sam za ostecenja i da ok,usiti cu.A doticna se ispricala jer ona ih nije primjetila i kada sam rekla da niti velicina nije u redu i da cu dati prijateljici razgovor je zavrsen.Pise da ne vrsi povrat pa ne znam dali da pisem negativnu(ima samo 1 ostale su pozitivne)ili ne.Posto nisam ni trazila povrat novca a i sama sam lezerno presla u razgovoru preko toga :/ > Ne razumijem zašto ste uopce poslovali s ženom kad ste vidjeli zadnju negativnu ocjenu , obavezno tražite svoje novce nazad! I uradite sve što su cure prije mene napisale. mhhm. a sta ako je negativka uslijedila nakon uplate?
2016 12 19
CURE MOLIM SAVJET !! UPLATILA SAM 25 KN SA MOBITELA ZA USLUGE NA MOJEKRPICE I DOBILA KOD. ZATIM SE STRANICA ZABLOKIRALA I SADA MI STALNO TRAŽI PONOVNO UPLATU OD 25 KN. KONTAKTIRALA SAM KRPICE I SLALA MAIL ALI SE NITKO NAMJERNO NEJAVLJA ILI PRAVI BLESAV. DA LI IMATE KAKVIH SAVJETA ?
2016 12 19
Bombi123 uletis u temu i jos se reklamiras? Razguli!
2016 12 19
1 2 3