Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Ide Vam na živce?

Ide vam na živce kada pošaljete upit za nešto i ne dobijete odgovor, a vidite da se korisnica uredno prijavljuje?? Meni je za oko zapela jedna parka i poslala sam nekoliko poruka, a ona ništa. Tražila sam ju sliku kako parka stoji... Sve mi je to sumljivo iako ima jednu pozitivnu povratnu..
2017 01 09
> boingboing: > Ide vam na živce kada pošaljete upit za nešto i ne dobijete odgovor, a vidite da se korisnica uredno prijavljuje?? > Meni je za oko zapela jedna parka i poslala sam nekoliko poruka, a ona ništa. > Tražila sam ju sliku kako parka stoji... Sve mi je to sumljivo iako ima jednu pozitivnu povratnu.. Pa ako vam je "sumljivo" tražite dalje.
2017 01 09
Blliss :')
2017 01 09
nocima ne spavam.
2017 01 09
Možda žena ne kuži da ima poruku...Ne znam, ja sam nova ovdje pa se tek učim...Dođe mi mail kad imam poruku...al tko zna, možda ni mailove ne čita.
2017 01 09
Tko će meni vjerovati prvi? Još mi nitko nije ni dao priliku da imam jednu pozitivnu :) Al strpljiva sam ja :)
2017 01 09
meni ide na živce kada pošaljem upit za nešto i uopće ne dobijem odgovor, makar nisam za zamjenu ili rezervirano je ili nešto. Ako se javim za zamjenu ne znači da možda neću kupiti to.
2017 01 09
> Petite_Loira: > Tko će meni vjerovati prvi? Još mi nitko nije ni dao priliku da imam jednu pozitivnu :) Al strpljiva sam ja :) Ne mora ti vjerovat, a onda ti njemu vjeruj i posalji prva, ili kupi prva pa zasluzi povjerenje.Nista nema garanciju ali ipak ....
2017 01 09
> Petite_Loira: > Možda žena ne kuži da ima poruku...Ne znam, ja sam nova ovdje pa se tek učim...Dođe mi mail kad imam poruku...al tko zna, možda ni mailove ne čita. Pa vidiš da su ti dali priliku, ako imaš poruku😀
2017 01 09
Pravi se mutava, vidi ona jako dobro tvoju poruku....ili joj se ne da slikati kako joj stoji i poslati, ili uopće nema tu parku. Kreni dalje.....ja sam se prestala nervirati oko takvih. Ima svega...od onih cura koje su prijavljene i uopće se ne javljaju na upit do onih koje se jave ali prestanu kad ih upitaš da ti pošalju mjere ili dodatne slike...imam običaj čekati par dana i opet im poslati poruku, ako se ne jave u roku od par dana onda idem dalje :) Ako one misle da mogu prodati artikl na taj način, onda ok, ja im neću stati na put :)
2017 01 09
> gabica30: > Pravi se mutava, vidi ona jako dobro tvoju poruku....ili joj se ne da slikati kako joj stoji i poslati, ili uopće nema tu parku. Kreni dalje.....ja sam se prestala nervirati oko takvih. Ima svega...od onih cura koje su prijavljene i uopće se ne javljaju na upit do onih koje se jave ali prestanu kad ih upitaš da ti pošalju mjere ili dodatne slike...imam običaj čekati par dana i opet im poslati poruku, ako se ne jave u roku od par dana onda idem dalje :) Ako one misle da mogu prodati artikl na taj način, onda ok, ja im neću stati na put :) na pitanja kalibra slikaj kako tebi stoji predmet iz oglasa, pristojnije je napraviti se "mutav" nego objasniti koliko je takvo pitanje glupo.
2017 01 09
> cipelitza: > > gabica30: > > Pravi se mutava, vidi ona jako dobro tvoju poruku....ili joj se ne da slikati kako joj stoji i poslati, ili uopće nema tu parku. Kreni dalje.....ja sam se prestala nervirati oko takvih. Ima svega...od onih cura koje su prijavljene i uopće se ne javljaju na upit do onih koje se jave ali prestanu kad ih upitaš da ti pošalju mjere ili dodatne slike...imam običaj čekati par dana i opet im poslati poruku, ako se ne jave u roku od par dana onda idem dalje :) Ako one misle da mogu prodati artikl na taj način, onda ok, ja im neću stati na put :) > na pitanja kalibra slikaj kako tebi stoji predmet iz oglasa, pristojnije je napraviti se "mutav" nego objasniti koliko je takvo pitanje glupo. Cipelitza s vama se slazem.
2017 01 09
Mene nasekira ako me takvo što nekad nasekira-)
2017 01 09
> gabica30: > Pravi se mutava, vidi ona jako dobro tvoju poruku....ili joj se ne da slikati kako joj stoji i poslati, ili uopće nema tu parku. Kreni dalje.....ja sam se prestala nervirati oko takvih. Ima svega...od onih cura koje su prijavljene i uopće se ne javljaju na upit do onih koje se jave ali prestanu kad ih upitaš da ti pošalju mjere ili dodatne slike...imam običaj čekati par dana i opet im poslati poruku, ako se ne jave u roku od par dana onda idem dalje :) Ako one misle da mogu prodati artikl na taj način, onda ok, ja im neću stati na put :) Zašto bi se morala fotkati kako njoj stoji? Ako me nešto nervira, to je upit za islikavanje u nekom artiklu iz moje ponude. Posebno mi je 'sjela' jedna korisnica kojoj se jakooo žurilo pa bi odmah, a ja u temperaturi 39.5. Jedva sam dočekala presvlačenje u haljinicu i fotkanje. Ignorirala je moj odgovor da nisam u mogućnosti, jer sam u temperaturi, da bi mi odgovorila ' a onda ništa, prodajte je nekom drugom' U buduće kada me netko pita kako meni stoji haljina ili nešto drugo, odgovorim 'Meni super stoji'
2017 01 09
> cipelitza: > > gabica30: > > Pravi se mutava, vidi ona jako dobro tvoju poruku....ili joj se ne da slikati kako joj stoji i poslati, ili uopće nema tu parku. Kreni dalje.....ja sam se prestala nervirati oko takvih. Ima svega...od onih cura koje su prijavljene i uopće se ne javljaju na upit do onih koje se jave ali prestanu kad ih upitaš da ti pošalju mjere ili dodatne slike...imam običaj čekati par dana i opet im poslati poruku, ako se ne jave u roku od par dana onda idem dalje :) Ako one misle da mogu prodati artikl na taj način, onda ok, ja im neću stati na put :) > na pitanja kalibra slikaj kako tebi stoji predmet iz oglasa, pristojnije je napraviti se "mutav" nego objasniti koliko je takvo pitanje glupo. Potpisujem!
2017 01 09
1 2 3 4 5