Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

pretraga po kategorijama

Vrlo dugo nisam bila na forumu jer stalno imamo problema s kompjuterom,molim pomoć! Zašto artikle ne mogu pretraživati po kategorijama? Kad otvorim, npr. kategoriju "OBUĆA" uopće mi nije ponuđena opcija pod kategorija (dječje,čizme...itd) a ne mogu pretraživati ni po veličinama. U čemu je problem? Prvo smo mislili da je do Windowsa 10,no sad smo se vratili na 7 i dalje je isto. je li stranica pod kakovom rekonstrukcijom ili? Kako to mogu riješiti? silno mi otežava pretragu,osobito robe za djecu. Hvala
2017 01 30
Preko Googla dolazim na stranicu ,kad otvorim kategoriju "obuća mi izbaci na vrhu stranice odabrane artikle,i poton sve nafriškije uploadane artikle bez ikakovog drugog kriterija, a tako je i sa svim ostalim kategorijama ,:(
2017 01 30
MIsliš pomoću Google Chrome browsera? Provjeri da ti popis podkategorija nije premješten negdje drugdje na stranici, npr. na dnu. Pregledaj ju cijelu. Osvježi Chrome, tj. skini novi update ako ima. Nije do Windowsa.
2017 01 30
Koji uređaj koristiš? Vidim da stranica nije prilagođena za tablete i mobitele pa na njma zaista niti nema tog popisa.
2017 01 30
meni su isto prazni "Preporučeni artikli", a i ne znam što bi se tu trebalo nalaziti.. sve ostalo mi radi normalno, imam wind. 10 u popularnim artiklima mi je većina artikala koju sam kliknula i otvorila, no i jedna jakna koju vidim prvi put u životu o:) pa sam malo zbunji-zbunji
2017 01 30
Popularni artikli su novo dodani artikli s najvećim brojem pogleda - ne tvojih vlastitih pogleda, već od svih korisnika.
2017 01 30
teehee :') :') :') Svrati kod mene, prazno ka' praznina sama, prosto divno za gledanje!
2017 01 30
ne razumijem zašto kategorija koja je ravnopravna s popularnim i posljednjim artiklima uvijek stoji prazna :)
2017 01 30
> gitadevi: > teehee :') :') :') > Svrati kod mene, prazno ka' praznina sama, prosto divno za gledanje! Da sad tu ne stavljam skrinšotove al ono recimo guči sunčane koje nemrem metnut jer nosim pepeljare na nosu... pa onda armani suknjica. 36, slovima: smol, nikad nije ni bila, a sad pogotovo ni blizu nije my fat ass (već smo ustanovili overdose nutellom i njenim frendicama dorinom i sličnima)... I tak. To vidim tam di je tebi prazno. Tak da velim, ljepše bi mi se vidlo da je i meni.
2017 01 30
pa u popularnima je mac vrećica....Yupiiiiiiii a također i tester od puno kuna na kojem piše: Not for sale...., ma da, ne znaju svi engleski..
2017 01 31
"Preporučeni artiki" je ako se ne varam rubrika u koju bi trebali ići plaćeni oglasi tj promovirani artikli koje su korisnice sa krunicom platile da im se promoviraju. Budući da ta usluga šteka već mjesecima...postoji mogućnost da su se djevojke opametile (ne govorim informaciju sada već se sprdam. :) ) i da nitko nije ništa ni uplatio i zato ne vidite ništa :')
2017 01 31
Preporučeni nemaju veze s promoviranim artiklima. Pisalo se da će preporučeni biti birani prema omiljenima tako da bi svatko trebao imat različite preporučene. Al kakve su tehničke sposobnosti tehničara ne bu niš od toga :D
2017 01 31
@Kvocka: Ne može biti to, jer imam brdo stvari koje sam lajkala a nema ih tamo. :o @Gea: pa gdje se onda oglašavaju tj iskaču oni artikli koje korisnice promoviraju? Gdje oni iskoče?
2017 01 31
> Uljeshura: > @Kvocka: Ne može biti to, jer imam brdo stvari koje sam lajkala a nema ih tamo. :o > @Gea: pa gdje se onda oglašavaju tj iskaču oni artikli koje korisnice promoviraju? Gdje oni iskoče? Koliko sam shvatila, preporuceni artikli se nude po tagovima koje imaju artikli u tvojim omiljenima. Znaci u omiljenima mi je ruzicasti sesir i onda u preporucene dobijem jos sesira i jos ruzicastih stvari i sl. Meni nista nije u omiljenima i nemam preporucene artikle, vidila sam kod Rabarbara66 na profilu, takodjer nema omiljene pa mislim da je ovo ipak ok. Mozda sam u krivu.
2017 01 31
> Uljeshura: > > @Gea: pa gdje se onda oglašavaju tj iskaču oni artikli koje korisnice promoviraju? Gdje oni iskoče? U kategorijama, npr. otvoriš Kozmetiku i prvo su promovirani artikli iz kozmetike, a nakon njih idu "obični" i kako prelaziš na nove stranice na vrhu ti uvijek ostaju promovirani. :)
2017 01 31
1 2