Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

IZBJELJIVANJE ZUBI

POZZIĆ Molim savjete/preporuke najboljih metoda izbjeljivanja zubi! Da je dugotrajno i efikasno! hvala vam :))
2017 02 11
Probaj sa pjeskarenjem..ja bi ti to preporučila...jeftino a efikasno..i zubi ne trebaju biti tako bijeli da kad se progovori... prestrašiš se bjeline..to ste sigurno primjetili na TV-u ..nije prirodno..meni nije lijepo..
2017 02 11
To ti je, kako god okreneš, skup sport ako misliš stalno održavati. Ako ti posao i prihodi ne ovise o bjelini zubiju, iskreno, ne isplati se jer nije naročito dugotrajno. Najveća razlika će ti biti 1. put, kasnije ćeš morati ići na relativno često održavanje. Dugotrajnost ovisi o tvojim navikama i tonu kojeg želiš zadržati. Što želiš bjeliji ton, to ćeš prije morati otići na tretman. Izbjeljivanje uvijek rade na (od kamenca) očišćene i ispjeskarene zube pa računaj trošak i za to (što bi i inače trebala raditi povremeno, ali samo kažem). Stomatolozi danas prodaju i trakice za kućno izbjeljivanje, ali je promjena manja i jasno više se zezaš oko toga nego kad ti stomatolog izbjeljuje. S obzirom da su te trakice (tipa Xwhite) red veličine 400kn, možeš probati tu kućnu varijantu ako imaš volje i želje.
2017 02 11
Pjeskarenje je samo abrazivnije ciscenje,ne izbjeljuje zube :| a taj ucinak "da se prestrasis" se(unatoc reklamama koje to obecaju!)moze postici iskljucivo ljuskicama ;)
2017 02 11
Nado koji je to tretman sa slike i koliko peneza?
2017 02 11
A sori, sad vidim da je Opalescence gel. To i ja koristim. Koliko tebi potraje dok ne zaključiš da to više nije to?
2017 02 11
Za one koji žele znati više, Opalescence je ništa drugo do hidrogen peroksid u dozi koju ne možeš nabaviti van ordinacije. Sve ove kućne metode su isto to, samo u manjoj koncentraciji.
2017 02 11
hvala Vam curke... inače ne pušim, ne pijem previše kave niti čajeve ili gazirano što itekako utječe na žutilo... mnogo mi je pohvalilo učinkovitost trakica... ali volim čuti različita mišljenja. Naime, slažem se da ljuskice jedine daju to bijelo blještavilo!
2017 02 11
Opet, ljuskice nemoj ni u ludilu stavljati ako ti posao ne ovisi o tome i ako ti estetika zubiju nije jako narušena. Bilo kakva intervencija na zdravim zubima je jednostavno ludost.
2017 02 11
Ja sam tretman za kuci platila 1500kn,napravili su mi kalupe,ne sjecam se tocno koliko sprica izbjeljivaca sam dobila.donje je trebalo dodatno tretirati za izjednaciti boju i jos 2 sprice sam dobila za te donje,sve je bilo uracunato u cijenu.nakon cca.2h god.sam kupila(kod stomatologa)jos 1 spricu za "osvjeziti" boju i prezadovoljna sam👍
2017 02 11
ja sam taj opalescence također kupila prije nekih 5 g,i platila sam bila 2000kn,dobila sam 2 sprice,jednu ,gore i jednu dolje, i još jednu za osjetljivost zuba spricu,i izbjelilo mi je polovicu zuubiju,u korijen su bili manje bijelili a na kraju više,vidio se taj prijelaz lagano,ne znam zasto,kaze zubar jer valjda je bila više koncentracija gela na kraju.... tako da više nisam nikad radila sama ni s opalescencsom odem svako tolko kod zubara ,nadem si uvijek neka snizenja pa mi oni prvo ispjeskare zube i izbjele za ful povoljnu cijenu
2017 02 11
e a curke jel iko probao ona izbjeljivanja što nude na onim ponudama dana i kuponima? jel to vrijedi išta?
2017 02 11
inače koliko dođe samo pjeskarenje zubi otpr?
2017 02 11
Ja sam odmah vise sprica dobila,mislim 6 da ih je bilo.isto je pri korijenu bilo u pocetku tamnije,ali na kraju se svuda boja izjednacila :)
2017 02 11
> Saruman: > inače koliko dođe samo pjeskarenje zubi otpr? Za Zagreb oko 250kn. Neki nude čišćenje kamenca i pjeskarenje za toliko. Probaj ponudu dana i sl. akcije, imaju ponude i po 100kn.
2017 02 11
1 2 3