Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Prevarantica!!!! Matea Markovic (sa vise identiteta i profila...........)

MATEA MARKOVIC koja se prezentirala kao MIA DAMJANKOVIC (od koje je koristila Iban za uplatu koju me pitala) iz profila (sada blokiranog) mm1888. I sada ima novi profil Modafashion. Poremecena cura koja godinama krede i vara. Oprez!!! (P.s Meni duguje 500Kn za nepostojeci mobitel vec desetak dana).
2017 03 06
Jeste bili na policiji i podigli prijavu?
2017 03 06
Dok mi ne sjednu moje pare na racunu, ne pricam o tim detaljma. Hvala na razumjevanju.
2017 03 06
> _Divna_: > MATEA MARKOVIC > koja se prezentirala kao MIA DAMJANKOVIC (od koje je koristila Iban za uplatu koju me pitala) iz profila (sada blokiranog) mm1888. I sada ima novi profil Modafashion. > Poremecena cura koja godinama krede i vara. > Oprez!!! > (P.s Meni duguje 500Kn za nepostojeci mobitel vec desetak dana). Poštovana Divna, Opet Vam šaljem moj broj 0998340191 u nadi da mi se javite, moji roditelji sjede i očekuju vaš poziv. Pročitali su sve komentare te javno blaćenje i prozivanje imena moga i mojih roditelja za koje ni oni, kao ni ja nismo dobili ispriku unatoč svim javnim prijetnjama ( crno joj se piše, zagorčat ću joj život, roditelji su gori od nje, family afair itd..itd..) Ja Vas molim da me nazovete ili ukoliko ste voljni mi dati svoj broj pa ću ja osobno Vas nazvati da vidimo kako ćemo riješiti zajedno problem.
2017 03 06
Divna danima se već vrte komentari u vezi vašeg slučaja...i mislim da nema onoga tko je čitao, a da nije pokušao pomoći ili barem suosjećao s vama. ono što vas želim pitati je sljedeće: polako se razmotalo klupko prevare u kojoj je i MIA prozvana više puta, javili ste joj se roditeljima, ponavljali njeno ime u negativnom kontekstu.... pa me zanima zašto je ne nazovete i ne riješite barem novčanu zavrzlamu? ipak je ona ta kojoj su uplaćeni novci, pa bi ih ona trebala i vratiti....a dalje neka se gomba sa svojom bivšom prijateljicom. riješite barem nešto....a sve ostalo neka ide po zakonu. ....ili sam ja negdje usput izgubila neke niti, pa vi još uvijek mislite da je i Mia direktno sudjelovala u prevari??
2017 03 06
Novcana zavrzlama se rjesava povratom uplacenog iznosa na rn pokradene osobe. Sve ostalo je u ovom trenutku rekla/kazala osim jednoga, da je divna mii uplatila 500kn.
2017 03 06
Koliko ja laički shvaćam stvari, a i koliko iščitavam po njenom komentaru, mislim da Divna niti ne smije komunicirati s njom ako je istraga u tijeku, a niti komentirati javno što se događa po pitanju istrage. Stvar je u tome da je ona jedino i mogla prijaviti Miu jer jedino njene podatke i ima.
2017 03 06
> cipelitza: > Novcana zavrzlama se rjesava povratom uplacenog iznosa na rn pokradene osobe. > Sve ostalo je u ovom trenutku rekla/kazala osim jednoga, da je divna mii uplatila 500kn. pa upravo to i sugeriram Divni: neka joj se javi, da broj računa za uplatu... i barem taj dio priče da riješe. poslije neka Mia od prijateljice potražuje kako zna.
2017 03 06
> hanami: > Koliko ja laički shvaćam stvari, a i koliko iščitavam po njenom komentaru, mislim da Divna niti ne smije komunicirati s njom ako je istraga u tijeku, a niti komentirati javno što se događa po pitanju istrage. Stvar je u tome da je ona jedino i mogla prijaviti Miu jer jedino njene podatke i ima. Egzekli. Nikako mi nije jasna miina fiksiranost na divnu, umjesto na mateu koja je njezino ime dovela u ovaj kontekst.
2017 03 06
Danka, njen br. računa je javan na originalnoj temi. Sama ga je objavila.
2017 03 06
> hanami: > Danka, njen br. računa je javan na originalnoj temi. Sama ga je objavila. Jos jednom, egzekli. Svi preduvjeti za povrat 500kn postoje svo vrijeme. Sad preostaje samo mii dokazati da je i sama mateina zrtva a ne suucesnik ili posve samostalni operator koji je izvukao mateino ime iz naftalina. Ovdje smo se toliko scenarija nagledali da su jos uvijek sve opcije otvorene.
2017 03 06
Nažalost, da, sve opcije su otvorene. Samo ću reći da je prijava policiji najispravnija stvar koju svatko od nas može učiniti u ovakvim situacijama. Pa neka oni dalje provode istragu, utvrđuju identitete i ostalo.
2017 03 06
> hanami: > Danka, njen br. računa je javan na originalnoj temi. Sama ga je objavila. da...u pravu si.
2017 03 06