Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Po 10000 put

Po tisuciti put tema ali jos uvijek ne razumijem Znaci cure se jave da ih nesto zanima,mogu li dodatne slike,sve poslikas posaljes,poslije ni a ni b od osobe,niti da kaze ne svidja mi se ruzno je,bilo sta. Zatim posaljes na fb curama u inbox ukoliko stave post da nesto traze,udju u poruku i niti ne kazu hvala ali ne bih. Zatim upiti na letgo,ponude svoju cijenu,pristanem na 30 posto nizu cijenu od moje,i kazem moze,ni a ni b dalje,i nakon par sati posaljem poruku dali vam odgovara,vide poruku i nista. Mislim to je stvarno tako odvratno ponasanje da nista ne kosta se lijepo zahvaliti i reci bok,bilo sta a ne ko koze vidit i ne odg a trudimo se poslikat i sve. Ima iznimki ali vise je onih drugih. Uvijek kazem ne radi drugima sto ne bi voljeli da tebi rade. Bas me zanima dali bi tim korisnicima bilo ugodno kad bi poslala poruke,trazila dodatne slike od njih,pitala nizu cijenu i jos kad bi vi pristale dali bi ti bilo lijepo kad bi otisla bez obicnog pozdrava, ako ti vec ne pase ili bar rec ne pase mi. :@
2017 03 08
moram priznati da se meni tako zalomilo par puta, upitam za nešto, onda razmišljam i tako prođu dani i poslije me prosto sram uopće se javiti...
2017 03 08
Nažalost prečesto doživljavam takve stvari, a osoba sam koja odgovara na sve upite i sve napravim što me se traži. Doslovno za džabe nešto dam i čak razmijenimo podatke i ništa. Onda iz šale znam poslati: "Zaključujem da si odustala :') " Ni na to ne dobijem ništa. Navikla sam već, samo više nikom ne vjerujem ko kaže da će kupiti. Skeptična sam.
2017 03 08
> SonjaSpoljaric: > moram priznati da se meni tako zalomilo par puta, upitam za nešto, onda razmišljam i tako > prođu dani i poslije me prosto sram uopće se javiti... Sonja, od mene nećeš dugo čekati odgovor, čim čujem 'bip' reagiram. o:) :')
2017 03 08
:D inače odgovaram kao neću nešto uzeti, još se i izvinem.....bečka škola... :D
2017 03 08
Neki cijene samo svoje, a tuđe ne, e jbg. Ako se netko potrudi odgovoriti na sto pitanja, slikati brdo slika i sve, ako ti ne paše što je skroz u redu ipak zaslužuje barem jednu pristojnu poruku , sa pozdravom i izjavom da ne odgovara. To je moje mišljenje. Za takve koji ne mogu imati niti zrno pristojnosti ono :s :s :s Nek su ponosni sami na sebe i svoju kulturu .
2017 03 08
Ja kada pošaljem upit dosta detaljno ispitujem, i moram priznati da mi je jako teško odbiti osobu koja se jako potrudrudila sve objasniti, ali znam da je bolje znati ako te netko odbije nego se nadati i zamišljati da ćeš prodati, pogotovo ako skupljaš novac za nešto šta tebi treba. Tako da ja u 99% slučajeva uvijek javim da sam odustala, nekada i navedem razlog, a onaj 1% mi se desi jedino kada sam zauzeta jako i kada mi prođe neko vrijeme da se nisam uspjela javiti... Tako da definitivno potpisujem da pravila ponašanja kažu da treba javiti....a druga stvar je kultura nekih korisnica...
2017 03 08
Vise ne ni ne sekiram oko toga....samo onda kod zainteresiranog kupca ispadnem sumnjičava .tesko procjeniti kako skim možeš ,zato su mi povratne ipak tu slamka za koju se hvatam(za sad pali)
2017 03 08
To je normalno postalo,ne sekiram se vise oko tog.koga bas bas zanima stvar da je kupi,taj nece ignorirat poruke.
2017 03 08
Ma ovdje stvarno ima svega..posaljem par upita za kupnju ni da bi se udostojile odgovoriti a redovno se prijavljuju..
2017 03 08
Nakon što sam sve poslikala, izmjerila, poslala podatke, spustila cijenu, ni a ni b. Javila sam se korisnici nakon jedno tjedan dana: Da niste možda odustali od kupnje? A ona meni: Ja, pa zar ja? Da sam odustala budite uvjereni da bih vam se javila. Sigurno ću kupiti. bla, bla... I poslije joj se više nisam javila, i naravno do dan danas nije ništa kupila. Al nekad bude stvarno presmiješno a ne kad grrrrrr..
2017 03 10