Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Potencijalna prevara

Drage sve, molila bih info je li koja od vas imala slučaj da uplati novac, a onda se slanje pošiljke, od strane osobe koja treba poslati uredno plaćenu robu, razvlači danima, a ona se uglavnom na poruke ne javlja? Znam da neće poslati, bilo mi je jasno nakon 3 dana nejavljanja od dana kada je primila uplatu. Ne radi se o velikom iznosu (80 kn), ali stvar je principa jer mi ne pada na pamet pustiti da me razno razne pametnjakovićke levate. Ono što me interesira, jeste li upućene kako stvari stoje s prijavom policiji? Hvala unaprijed na savjetima <3
2017 03 15
ehhh...čini se da nisi dugo na ovim stranicama i da ne čitaš teme na forumu, pa i ne znaš da svakodnevno iskaču problemi poput tvog. naletila si na neodgovornu prodavačicu koja ti duguje uredno i na vrijeme poslati tvoj uplaćeni artiklić, pa čak i da je 8 kuna u pitanju, a ne 80. procedura je sljedeća: upozoriš je u inboxu da tvoje strpljenje ima granica...i što god je sprečavalo da pošalje paket, može ti javiti u inbox (što si ti već učinila). sada joj lijepo pošalji poruku da, ako ti se ne javi, izići ćeš sa svim njenim podacima javno na forum i na crnu listu, kako bi se upozorilo ostale na nepouzdanu osobu i prevaranticu. pa ako se njoj isplati da za 80 kn njeno ime i svi podaci budu upisani u crnu listu, nek samo izvoli!! a nama ovdje ostavi njen nick, za sada..... tako da znamo o kome se radi....a njoj negativnu ocjenu, naravno.
2017 03 15
Istina, nisam dugo ovdje, do sada nisam imala problema niti pri kupnji, niti pri prodaji. Moje pravilo je da, odmah nakon što mi "sjednu" novci šaljem paket, slikam potvrdu i šaljem kupcu. Ista iskustva sam imala i s drugim prodavačima. Sad sam joj poslala poruku misli li poslati paket ili vratiti novce, ali bojim se da neće odgovoriti ni na to. Hvala na savjetu :), pričekat ću još dan, dva, a onda ću objaviti njezine podatke, čisto preventivno da se i ostale curke ne zeznu s istom.
2017 03 15
Negativna čuda čini
2017 03 15