Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Paula's choice kreme

Jel naručivao tko i koristio Paula's choice kreme i serume? Zanima me baš jel su proizvodi toliko dobri ko što ih hvale na netu.. :D
2017 04 05
Meni osobno ništa senzacionalno (a probala sam krema i kremica). Uzela sam par stvari od njih još prije par godina i nisam ponovila kupnju nijedne, a u međuvremenu sam ih prekrižila s liste. Ne kažem da su loši, ali za te pare nit' smrdi nit' miriše. Međutim, to je tako individualno da je nezahvalno davati ili ne davati preporuke.
2017 04 05
Znam, no uvijek volim čitati i tuđa mišljenja... :D Na preporuku sam kupila tako Caudalie sos serum i stvarno je odličan. Dok sam imala i Estee koji hvale na sva zvona. Meni osobno nije odgovarao. Treba mi krema sa spf zaštitom pa se sjetila paule. :D
2017 04 05
Koliko visoki zaštitni faktor vam treba? :) Meni je preko zimskih mjeseci odlična krema sa SPF 15 od Green People (Terra Organica dućan), trošim već 3. po redu. Općenito mi je Green People linija odlična. A za jače sunce već 3. godinu za redom Kiss My Face sa SPF 30 s iHerba - cijena oko 10 USD (imam zalihe pa se ne sjećam točne cijene). Eto, to su moje preporuke, a ja ću vidjet za Caudalie SOS :)
2017 04 05
> ABBA1977: > Meni osobno ništa senzacionalno (a probala sam krema i kremica). > Uzela sam par stvari od njih još prije par godina i nisam ponovila kupnju nijedne, a u međuvremenu sam ih prekrižila s liste. Ne kažem da su loši, ali za te pare nit' smrdi nit' miriše. > Međutim, to je tako individualno da je nezahvalno davati ili ne davati preporuke. > Baš ovako je i kod mene bilo, precijenjena marka skroz. Hvaljeni Caudalie SOS serum mi je bio isto tako bezveze, ali cijela ta linija mi ne paše za kožu, kao da nisam ništa stavila na lice. Ja svaki dan koristim bb kreme koje u sebi imaju SPF 30, blaženi bili koreanci :D tako da mi za kremu ispod uopće nije važna zaštita od sunca.
2017 04 05
Većini on paše, no ovisi o tipu kože. Ja sam ih isprobala puno i ovaj mi je od svih najbolji, al volim stalno mijenjati i isprobavati. Na kraju se uvijek vratim caudalie, kreme nisam probala. Isprobavala sam kiehls i dermalogicu i za tu lovu nikakva posebno hidratacija, i bez spf-a su..
2017 04 05
Nisam imala konkretno ovu o kojoj razmišljaš, al imala sam druge dvije PC kreme sa SPF i nisu me se dojmile. Al zato BHA i AHA proizvodi su odlični i njih koristim. Dobar je i serum s retinolom. Jesi razmišljala o ROC kremama sa SPF? Meni je odlična, a i dosta su hvaljene. Koristim SPF50 anti age :)
2017 04 05
Draga nisam ih se sjetila.. Budem ih proucila sad.. Meni ti je najbitnije da je dovoljno hidratantna. Lice mi je dosta dehidrirano
2017 04 05