Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

IPL uređaj za trajno uklanjanje dlačica - SAVJETE MOLIM!

Poštovane krpičarke. Imam namjeru kupiti IPL uređaj za trajno uklanjanje dlačica, ali osim objava raznih kuća koje ih proizvode i prodaju, treba i informacije iz prve ruke. Da li ste zadovoljne, je li uređaj doista učinkovit, koliko vremena je potrebno da bi se dlačice uistinu prorijedile ili dajBože potpuno uklonile? Zahtijeva li postupak puno vremena? Zanima me sve, baš sve, zato su svi komentari i savjeti dobrodošli. Također rado prihvaćam i preporuku za uređaj! Hvala i pozdrav svima!
2017 04 11
Imam Remingtonov, koristim sad već drugu zarulju. Na listovima su dlake spale na oko 40% prvotnog stanja. Na bedrima, bikiniju i guzici su na 90%. :/ Imam pcos inače ali ipak sam dosta razočarana.:/ Jedno blicanje odnese 15-20 minuta Edit:imam jako blijed ten a jako crnu dlaku, što je deklarativno idealno...hm.
2017 04 11
hvala ti na odgovoru!
2017 04 11
Uljeshura koji model remingtona si koristila?
2017 04 11
Ja koristim Remington 6780, odradila sam 3 tretmana i jako sam zadovoljna! Najbolje mi djeluje na pazuhe i bikini zonu, ostalo je sad mozda max 20-30% dlaka tamo. Noge mi je tesko procjeniti jer otkad koristim jedne dlacice su mi duze, a druge vidim kao 'dan nakon brijanja' iako sam ih obrijala pred vise dana pa mislim da su i one u fazi eliminacije. Ovako u grubo mogu reci da su se smanjile za 50% i sad cekam da nestanu te krace, a također definitivno sporije rastu i tanje su. Ocekujem jos bolje rezultate s daljnjim koristenjem. Nadam se da i moje iskustvo pomaze! 😊 Moram nadodati i da taj model ima u Elipsu mogucnost povrata novca u roku od 60 dana ako niste zadovoljne rezultatima, radi toga sam odabrala bas taj + radi garancije od 5 godina. A i cijena mu je povoljna naspram nekih drugih IPL uređaja..
2017 04 12
naravno da pomaže, hvala svima na javljanju i nadam se da će javiti još zadovoljnih korisnica :)
2017 04 12
Blago tebi RiaRIaRIana.. :'(
2017 04 12
Uljeshura jako mi je zao radi losih rezultata. :( Mozda je to ipak zbog pcos? Ja sam isto blijedog tena i crnih dlaka..
2017 04 13
Ja imam Pillips Lumeu sa tri nastavka (klasicni, za bikini i za lice), imala sam velikih problema sa dlakama i bile su mi ogroman kompleks. Nakon prvog tretmana one postaju rjeđe i sporije rastu, a nakon skoro pola godine su se skroz prorjedile. Onda sam ostala trudna i napravila pauzu i nisu se vratile. Prije dva mjeseca rodila i pocela laser ponovo koristiti i sad ih skoro vise nema :D platila sam ga 2600 kn prije dvije godine i svaka kuna se isplatila. Tretman se radi svaka dva tjedna nakon sto se dlake obriju. Za tretman treba nekih 45 min (cijele noge, ruke, bikini, pazuh i brkovi). Jedina mana mu je sto se treba puniti npr. moze se napraviti tretman nogu, onda se treba puniti pa se mogu ostali djelovi tijela tretirati. Nema zarulja ni nista za mijenjati :) Nadam se da sam bar malo pomogla :)
2017 04 13
svakako da svako iskustvo puno pomaže! hvala!
2017 04 13