Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Što učiniti s korisnicom koja zavlači i laže?

Nisam dosad nikome ostavila negativnu povratnu i nekako ne bih ni sad pribjegavala tome, ali nakon 20 dana dogovaranja s korisnicom i odbijanja drugih kupaca zbog nje morala sam otkazati zamjenu. Mučila sam se da izvučem podatke i informacije iz nje, izlika je bila da nije često tu (iako sam ju viđala aktivnu na profilu u tim periodima kada mi nije odgovarala na poruke), često bi ignorirala neko moje pitanje i čak i neljubazno odgovarala. Iz nekog razloga ustrajala sam u dogovoru (vjerojatno zato što mi se njen artikl jako sviđao) i kad smo napokon ugledale svjetlo na kraju tunela ženskica mi kaže da joj Tisak nije blizu i da si šaljemo poštom. Kažem okej jer mi je u tom trenutku sasvim svejedno i želim to samo obaviti više. Da mi ime koje se ne poklapa s onime na profilu, a adresu koju je navela provjerim na Google kartama i ispadne da joj je Tisak ulicu dalje?! Ljubazno joj odgovorim da ipak ništa od zamjene jer mi je previše nesigurno i kažem da ne vidim čemu njeno muljanje i naravno, dobijem ignor. Što učiniti?
2017 05 16
A što bi učinila? Kao prvo, ako nisi od početka bila zadovoljna komunikacijom, trebala si odustati od dogovaranja. Kao drugo, nema zakona koji bi mogao prisiliti da šalje na neki određeni način, pa ni nju da šalje Tiskom, iz kojeg god razloga. Kao treće, zašto bi se ime koje si dobila za slanje moralo poklapati s onim na profilu? Zamisli korisnicu kojoj je nickname Batman, zar će ti to ime dati za slanje? I kao četvrto, ni u kom slučaju za ovakvo nešto ne možeš ostaviti negativnu, naprosto zato jer to pravila Krpica ne dozvoljavaju.
2017 05 16
Naravno da nema zakona, ali čemu laganje? Mogla mi je jednostavno reći da bi radije poštom iz tog i tog razloga, a ne muljati bezveze. Odmah baca sumnju na sebe. Ako je osoba spremna lagati oko takve gluposti koja se vrlo lako može provjeriti, što je onda drugo još mogla prešutjeti ili izvrnuti istinu ili kako god već? Pitala sam čisto da čujem iskustva i mišljenja drugih, možda da ostavim neutralnu ili nešto da upozorim buduće djevojke koje bi surađivale s dotičnom. Ali ako se laganje i zavlačenje ovdje ne smatra problemom, onda ništa, ova tema je zatvorena što se mene tiče.
2017 05 16
Ako mogu savjetovati da ne učiniš/učinite ništa. Ne znamo razlog zašto je konverzacija tekla tim tokom. Možda se korisnica predomislila i nije željela zamjenu, a nije znala kako reći na lijep način. Ili se predomišljala iz nekog trećeg razloga pa je željela da druga strana otkaže ili ponudi nešto novo..tko će ga znati. Nije za negativnu-nije za ocjenu uopće. Ako i ima nečista posla, vrijeme će pokazati. Nadamo se da je ipak sve jedan nesporazum i da ćete obje nastaviti s poštenim i ugodnim suradnjama jer takvih Krpicama u zadnje vrijeme nedostaje :)
2017 05 16
Laganje i zavlačenje je ovdje redovita pojava, na žalost. Razumijem te - to frustrira. Zato je najbolje odustati od bilo kakve suradnje čim vidiš da komunikacija zapinje. Eh, sad, zašto je lagala, umjesto da jednostavno kaže .....na tvom profilu izričito piše da šalješ samo Tiskom, a njoj se možda ta varijanta baš ne sviđša, pa je možda pomislila kako je najjednostavnije izjaviti kako joj Tisak nije blizu, ili je, možda....... Ima tih možda ohohooo. Ima li ta osoba o kojoj razgovaramo kakvih povratnih informacija?
2017 05 16
Eto, zfiser i ja isto zborimo, kao po dogovoru ;)
2017 05 16
To ti nikako nije za negativnu jedino mozda neutralna
2017 05 16
Zašto neutralna? Jer je rekla da joj Tisak nije blizu, a nije znala da je u komunikaciji sa Sherlock Holmesom?
2017 05 16
Jesi proverila crnu listu..da nije na njoj
2017 05 16
Da provjeri crnu listu. I bas kao sto gita kaze zasto mislis da je pametno i dalje inzistirati na zamjeni kada te u pocetku ignorirala. Ja bjezim od takvih, jer mi se ne da natezat
2017 05 16
Hvala vam na savjetima, definitivno ću ubuduće odmah prekinuti suradnju kad vidim u kojem smjeru ide, odnosno ne ide. Ovo mi je bio šok jer sam tu već nekoliko godina i nikad mi se nije takvo što dogodilo. Neću nikakvu povratnu onda ostavljati, a drugi će valjda imati više sreće s njom.
2017 05 16
Nije ni za neutralnu, kamoli šta drugo. Da je obećala nešto pa nije izvršila ok neutralna, ali ako ste se dogovorile na kraju zato što ne može Tisak nije nikakav razlog za negativnu. Ako komunikacija šteka šteka, procjeniš hoćeš ustrajat ili ne. Očito kriva procjena-/ >:(
2017 05 17
Nemoj si uopće time razbijati glavu. Ovdje jednostavno ima toliko čudnih ljudi, da je to strašno. Štoviše, čim ti u samom startu smrdi, odmah odustani, jer garantirano ti je da će, ako i dođe do suradnje, do samog kraja biti komplikacija.
2017 05 17