Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

BIKINi gdje naci push up i jel nestala proizvodnja victoria secret bikinija, sve nesto fuć

jao curke gdje se moze kupiti dobar bikini.....sviđao mi se iz calzedonie prošle ili pretprosle god i budala ja nisam ga kupila nema ga viseee,,,ovaj je bio tipo push up zeleni lipi lipi ;) tipo crocet ako nadjem sliku postavit cu je,,uff,i u yamamayu halter bikini lipo digo cice a sad samo nesto ubi me boze,,,od boja pa nadalje nemres nac nista u ovoj puli..pisem mala slova nemam volje za velika:)) pozz svima :)
2017 06 12
Ha-ha, smiješno si to napisala :'( "... halter bikini digo cice... " :'( :'( :'( Baš sam se nasmijala. Možda da staviš neku fotku pa da znamo što tražiš.
2017 06 12
imaš u pula mallu u c&a i u new yorkeru odličan izbor pa si pogledaj, a nešto ima i u KiK ali samo onaj na Stoji.
2017 06 14
kuoila u calzedonia butigi:)) uzela sam dva komada na snizenju .jedan nisam stigla ni krstit a drugi dva puta u moru u pijesak i malo se pijeska uvuklo u materjal jbg.. greta bikini trokut gornji dio kupujem jos velicina L....AKO ITKO IMA...ove godine sam se iznenadila koliko ih je lipih bilo....htjela sam uzet 6 komada aj smijeh kad bi ih stigla samo obuc to sto sam i dva puta bila u vodi,,,,ee da ne primaju diners ni american uzass samo zaba karticu i to najvise na 3 rate mozete li tamislit a ceh vam ispadne 700kn..uzas..
2017 09 17
> Moj_Ormar: > Ha-ha, smiješno si to napisala :'( "... halter bikini digo cice... " :'( :'( :'( Baš sam se nasmijala. > Možda da staviš neku fotku pa da znamo što tražiš. pa da halter bikino top vidi na netu,kako drugo?:))
2017 09 17
našla u calzedoni_i prošlo ljeto...brdo dobrih kupaćih ali ne primaju diners već samo keš ili od zabe karticu..užas.kupila samo dva.
2018 07 18
> smudo777: > našla u calzedoni_i prošlo ljeto...brdo dobrih kupaćih ali ne primaju diners već samo keš ili od zabe karticu..užas.kupila samo dva. trebala si u koper ići, sad bude sniženja. A ne tu po Puli. Skuplja Pula od Kopera.
2018 07 19