Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Odugovlačenje

Dragi svi! Ne znam postoji li ovakva tema na forumu, no i ako postoji očito pojedinim korisnicama neke stvari još uvijek nisu jasne...Ako se javite za kupnju artikla čemu neodgovaranje po 2-3 dana, a da ne pričam da su u međuvremenu bile i aktivne...Razumijem da se nema vremena visiti ovdje sve smo mi nekome mama, sestra, kćer, prijateljica i slično i normalno je da ne budemo ovdje svaki dan cijeli dan, ali ako vas prodavač čeka da pošaljete podatke za slanje, uplatu što već onda budite odgovorne jer ovako samo netko gubi na vremenu možda želite biti osigurane da se artikl ne proda, ali u tom slučaju mislim da će vam svaka razumna krpičarka ovdje izaći u susret a vjerujte ovdje razumnih i poštenih ima! Molim ubuduće da prije nego što krenete zavlačiti po 5 dana i odgađati slanje artikla za kojeg ste se same dobrovoljno javile da razmislite koliko bi vama smetalo da drugi nema poštovanja prema vašem vremenu koje izdvajate za kupca jer ako odugovlačite oko samog dogovora što očekivati od uplate novca ili preuzimanja paketa?
2017 07 14
isto to tek vrijedi za one koje dobro da ne preklinju te i takve koje opisujes da im se proda konkretan artikl. kad smo vec kod razumnosti. postenje je nesto posve drugo. zdrav razum je ono di zapinje vec takav kupac, a trazi to od prodavaca. trea znat prepoznat i one koji imaju razlog zasto odredjenima ne zele odgovoriti na upit. jer kad bi im odgovorili, netko bi bome isao u bauhaus po metar strika, a ne po krpu u ormar tog prodavaca.
2017 07 14
Ja u zadnje vrijeme kad pošaljem za upit za neku stvar, dobijem odgovor da se čeka nekoga da se javi nazad, jer je već pitao/la za istu stvar. Mislim, ok pitao je netko prije par minuta, par sati, prošlu večer pa čekaš odgovor, ali čemu čekati nekoliko dana? Isto tako, odustala sam od nekih prodavača, jer ne označuju predmete kao prodane/rezervirane pa svaki put kad se javim ili ne dobijem odg nego vidim "Prodano" uskoro, ili mi kažu da me netko preduhitrio. Fala lijepa.. Počela sam i ja tako, netko pošalje upit, ne javi se s povratnom info (uzima ili ne) dan-dva, niti daje naznake da hoće, netko drugi pita, želi kupiti - prodano. Ne da mi se uopće više natezati s ljudima.
2017 07 14
Znaci strašno... imam ih par u inboxu koje se raspituju sa neki artikl (dimenzije, materijal bla, bla). Ja tu lijepo pošaljem i to je to, nema odgovora. Pa daj ako ne odgovara napiši žao mi je, ipak ne bi. Ovako ja sam u nedoumici jel je odustala ili će se javit ili me najvjerojatnije vuče na nos! ]:(
2017 07 14
Meni je stalno tako...odgovorim na sto pitanja,izmjerim i ništa. A čak sam doživjela kad prodam artikl drugom,da se ljute... Isto tako od korisnice koja ima jako puno pozitivnih povratnih i kaže da ostavlja neutralnu onome tko uzme podatke za uplatu i ne uplati - ona ne uplati meni, jedva odgovara na poruke,a surađuje sa drugima.
2017 07 14
> SilaVila: > Meni je stalno tako...odgovorim na sto pitanja,izmjerim i ništa. A čak sam doživjela kad prodam artikl drugom,da se ljute... > Isto tako od korisnice koja ima jako puno pozitivnih povratnih i kaže da ostavlja neutralnu onome tko uzme podatke za uplatu i ne uplati - ona ne uplati meni, jedva odgovara na poruke,a surađuje sa drugima. I di je neutralna toj korisnici? Cista pravednicka jelte.
2017 07 14