Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Wish-iskustva s plaćanjem ??

Bok cure (i dečki ako ih ima). Imam jedno pitanje. Čula sam od frendice za wish. Kao jeftino bla bla. Pa me zanima da li je netko od Vas kupovao tamo a plaćao tekućim (visa). Traži me broj kartice i ona 4 br i malo me strah da me ne 'pokradu'. Iskreno ne razumijem se previše u to pa molim za pokoji savjet… Hvala 🙂
2017 08 26
To ti je kineska roba, eBay, aliexpress, Wish, kako god hoces :) Kinezi.. ali uredno dolazi roba. Ja placam sve preko neta samo visa web karticom al mislim da puno zena placa s normalnom i da nisu imale problema..
2017 08 26
Ja s normalnom placam, sve je ok, jednom su mi kasnili s dostavom, obustavila sam ju i dobila povrat novca. Stvari tu i tamo nekvalitetne, al relativno ok.
2017 08 26
Imas neki opciju kad pratis narudzbu, i u njoj to je izmedu toga ponudena podrska sustava. Njoj se obracas. Ja sam pisala na engleskom poruku i bez problema su mi vratili novce, i to te obavijeste kada. Za sve postoje rokovi. Odjecu sad prvi put uzimam pa cekam da vidim lakva ce bit, stvarcice su okej. Sve je isto kao ebay, monika posredovanje i ostale stranice, samo jeftinije , ako volis hrpu gluposti tu imas sve :)
2017 08 26
> lotofme: > Ja s normalnom placam, sve je ok, jednom su mi kasnili s dostavom, obustavila sam ju i dobila povrat novca. Stvari tu i tamo nekvalitetne, al relativno ok. koja kartica se podrazumjeva pod normalnom? jel treba bit kreditna ili ne?
2017 08 26
Ja sam nedavno narucila par stvarcica i jako brzo mi je stiglo nekih 2 tjedna , da karticom ,uzmu ona 4 broja i do kad vrijedi kartica ..Evo jedino moram priznati da je roba poprilicno nekvalitetna ni blizu onoga sa slike , dobro obratiti pozornost na mjere , nebitno bilo da se radi o odjeci ili drugim stvarima , ako je odjeca uvjek uzeti 2-3 broja vece :D
2017 08 26
> EmaEmilly: > Ja sam nedavno narucila par stvarcica i jako brzo mi je stiglo nekih 2 tjedna , da karticom ,uzmu ona 4 broja i do kad vrijedi kartica > ..Evo jedino moram priznati da je roba poprilicno nekvalitetna ni blizu onoga sa slike , dobro obratiti pozornost na mjere , nebitno bilo da se radi o odjeci ili drugim stvarima , ako je odjeca uvjek uzeti 2-3 broja vece :D slažem se s tobom dosta loše, iako neke stvari koje se preprodaju možeš naći za doslovno 15 kn ahahaha ... bilo koja kartica može, visa je skroz ok, napravi si paypal i mirna si :D
2017 08 26
Wish je siguran, moraš upisati taj kod i sve šta traži. A povrat novca sam dobila uredno svaki puta kad sam tražila
2017 08 31
ŽELI LI MI NEKO BIT POSREDNIK NA WISHU
2018 01 11
NAGRAĐUJEM KO MI BUDE POSREDNIK NA WISHU MOZDA VAM PLATIM JEDAN PROIZVOD IL VAM PLATIM DOSTAVE UGLAVNOM KO JE ZAINTERESIRAN NEK MI ODGOVORI U ŠTO KRAĆEM ROKU :")
2018 01 12
Ekipo,zna li netko može li se na Wish-u plaćati paysafe-om ili onom ekesh visa karticom? Da ne otvaram bzvz devizni račun u banci. Hvala vam!
2018 02 09
Ekipa, napravila sam narudžbu na wish prije jedan dan ali jos mi nisu uzeli novce, jeli problem sta je plaćanje u USD a meni je valuta na deviznom EUR? Pa valjda bi trebali uzet iz valute koja ima i sami Napravit konverziju??
2018 03 20
WISH-ISKUSTVA - http://hespac.com/wish.htm iskreno PREPORUČAM svakome!
2019 09 21