Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Botovanje, ludom radovanje( tema za admine, tehničare i lijepe djeve)

Tu sam od 2013. Forum je bio raznolik, bilo je svega, od tema o trudnoći po svetom ručniku, koitalnih srazova sa neopranim neznancima, varam muža/ momka, "zavirite, samo danas" , pa do nezaobilaznih tema o prevarantima i lošim suradnjama. Ali, ni u svojim najgorim danima anarhije, nije bilo ovoliko loše. Ok, shvaćam, štrajka vam tehničar. Događa se. Ono što nisam znala je da je to jedini tehničar na području RH/Balkana/EU. I da ga ne možete zamijeniti nekim tipa student informatike prva godina. Gospojom koju je sin netom naučio kako se koristi Skype i gdje se uključuje komp. Nekim. Ikim. Osobom koja je voljna raditi. Gledam u te naslove na pidžn i bangladeši inglišu i vzualiziram brkatog tetka Indijca, košulje nehajno otkopčane na junačkim prsima (šarene. kopija Versaćeta, u maniri-go big or go home), kako se smiješi, sretan jer neznanom ženskom življu u maloj državici, donosi najnovije naslove tipa Wunder womn. Evo, neka se zove Sanjit. Sanjit naime na razumije da njegova nastojanja da usreći neznane djeve, nisu dobrodošla. On ne shvaća da nezahvalnice ne žele znati kako je Jon Snow bacio muvse na svoju tetku. On samo želi širiti mir, dobro...i linkovlje. Dotle, jedna namćora tetka , korisnica rečenog foruma, lije krvave suze pri pogledu na još jedan boto-linak GoT-a. I trenutno mrzi i Jovana Snowa I tetku mu Danicu. I sva tri njezina zmaja (svetogrđe, znam). I želi teme o "best buy" sezone, preporuke finih i mirisnih stvarčica, dobrih restorana...zafrkantske teme, teme o mačkama, šišmišima, vjevericama...ludim tetkama i security susjedama zvanim baba-špije. Evo, ništa konkretno protiv Sanjita (tj. ništa efikasno), ali, što je previše, previše je. Dakle, ako postoji ikakva šansa da se trnoružičnog tehničara probudi iz dubokog sna, ili se regrutira novi, nabrušen na brisanje i blokiranje profila i tema rečenog Sanjita , bio bi odličan trenutak za to. Unaprijed se zahvaljujem i pozdravljam Sanjita, uz Abbin klasik "Knowing me, knowing you".
2017 09 14
Sanjit trenutno nije dostupan. SUši mu se kana na rukama. Njegove su nježnije od mojih.
2017 09 14
On pije pivo jer su mu ruke nježnije.
2017 09 14
Cory, što imaš na sebi? Osim kalašnjikova.
2017 09 14
> Koviljka: > Cory, što imaš na sebi? Osim kalašnjikova. Timbice(sramežljivo će ona)
2017 09 14
> corygan: > > Koviljka: > > Cory, što imaš na sebi? Osim kalašnjikova. > Timbice(sramežljivo će ona) Baletna tuta?
2017 09 14
Boa oko vrata. Piton na kaminu.
2017 09 14
Ma strasno, samo ne znam jel nas smatraju tolikim budalama kad obecavaju da ce biti rijeseno,pa ne bude, ili sta vec. Ovo je stvarno za ugasit stranicu.
2017 09 14
> nefertiti111: > Ma strasno, samo ne znam jel nas smatraju tolikim budalama kad obecavaju da ce biti rijeseno,pa ne bude, ili sta vec. Ovo je stvarno za ugasit stranicu. Do sad su bile 3 teme s isprikama i obećanjima.
2017 09 14
Nema sluzbenog odgovora s druge strane? Nije me bilo cijelo ljeto i ovo je sad Divlji zapad koliko vidim, trazilicu izbjegavam da ne vidim sto podvaljuju jer onda automatski imam poriv upozoriti- a to je sve postalo uzalud...svi rade sto god zele. Osim sacica starosjedioca, postenih budala.
2017 09 15
Admin? Tehničar? Rajt.
2017 09 15
> Koviljka: > Admin? > Tehničar? > Rajt. Znaš mene. Vavijeke optimistična.
2017 09 15