Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Je li itko naručivao sa Disturbia stranice?

Pozdrav! Zanima me je li itko imao iskustva s britanskim brendom Disturbia, proces naručivanja im je lijepo opisan na stranici, djeluju mi pouzdano, ali zbog cijene odjeće bih voljela čuti i nečije iskustvo. :)
2017 11 11
znam da odgovaram kasno nakon postavljenog upita, ali možda nekom kasnije pomogne :) ja sam do sada naručivala dva puta-tri haljine i jednu majicu, oba puta stvari kupovane na sniženjima. stiže relativno brzo (otprilike tjedan dana), povrat (zamjena zbog neodgovarajuće veličine) sam platila oko 100 kn, a ono što mogu reći kao ukupni dojam je da su cijene previsoke. odjeća je dizajnerski fantastična, ali nedovoljno kvalitetna za cijene po kojoj se prodaje. toliko od mene, nadam se da će nekom pomoći :)
2018 05 22
Evo i mog pre kasnog odgovora. :) Ja sam se ohrabrila i naručila haljinu koju sam promatrala neko vrijeme. Veličina mi odgovara, haljina je lijepa i kvalitetna, od čistog pamuka (onako kao kruti crni traper), metalni detalji po njoj su izvrsni. Cijene su im dosta visoke, to se slažem, vjerojatno bi se dalo naći slične stvari povoljnije, ali eto, ako nekome neki određeni predmet baš zapne za oko i ne može živjeti bez njega, mislim da se rizik isplati.
2020 04 25