Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Bolje prićekati sniženja nego kupovati na krpicama po istim ciframa

Bok ,ljudovi... Gledam malo za jakne zimske i ostale krpice i pitam se čemu svrha kupovine na krpicama kad su cifre do zla Boga...uz to još stanje robe ti nitko ne jamči a i nemožeš vratitit ili zamijeniti... Recimo dobiješ na poklon ili si nosio par mjeseci pa nemreš stavit cijenu iz trgovine;))) Evo upravo bacila oko i kidam jer ovo je stvarno suludo.. Da još nadodam tolka hrpa siromaštva istrošenog odjevnog predmeta i još kad naletim na neispeglano ma ono suuuper,kupujem odmah..pa asocira na prljavo i neurednu osobu.. užas
2017 12 18
Ja sam danas naletjela ovdje na Zarinu torbu koja mi se već dugo sviđa, cura je stavila cijenu od 200 kn, a platila ju je 299, kaže ona. Nadam se samo da se nitko neće upecati jer je ta ista torba u Zari 179 kn već par mjeseci otkako ju gledam.
2017 12 18
Ma drage moje ima tavih...ali takve treba zaobilaziti..pa će valjda shvatiti zašto se ne kupuje od njih.. ali ima i onih drugih sa povoljnim cijenama..jako povoljnim... <3
2017 12 18
Tako je Vikili,ima ovdje puno dobri cura sa lijepim stvarcicama i povoljnim cjenama..😊
2017 12 18
Slažem se u vezi cijena. Tražila sam kratku zimsku jaknu ovdje mjesec dana. Sve su cca 200, 300 pa i 500 kuna. Na kraju sam na Zarinoj stranici upecala jaknu za 179 kn. I tko je tu lud? Isto vrijedi i za haljine i hlače. Pa sve što tražim košta mooožda 30 kn manje nego u trgovini. A sad za 10 dana će trgovine spustiti cijene za 30% i već tad će biti jeftinije nego ovdje.
2017 12 19
di su te povoljne cijene pa da i mi bacimo oko,,,nije reklama vec da si pomognemo nac nesto fakat jeftinije..cemu second hand cemu krpice ako su cifre iz trgovine pa onda odem tamo dobijem racun imam vremena za reklamaciju itd..
2017 12 19
Imam u prodaji od prijateljice origilal HOGL cipele cijena je 295 kn..jednom obučene na reviji, prolaze kao nove..koštale više od 1000 kn...da li je to cijena o.k. ? Imala sam jedne crvene HOGL, koje sam odmah prodala, sada imam sive..Pandora naušnice, kratko nošene, kao nove, očiščene nakon nošenja, sa računom, etiketom, kutijicom, vrećicom, koje su plaćene 620 kn, prodane za 280 kn, da li je to cijena O.k...ja mislim da je, prijateljica i ja još i besplatno šaljemo.. To sam navela..jer smatram da ima povoljnih cijena ovdje ..jer je postavljeno pitanje...samo treba tražiti...a da ima visokih cijena ovdje, ima...
2017 12 20
Ima i povoljnih i (pre)visokih cijena samo treba vremena i strpljenja za trazenje
2017 12 20
Je, je....da je sve tako siiiilno skupo i nepovoljno na Krpicama stranica bi odavno krepala. Godinama ovdje oblačim, obuvam, kitim i njegujem i sebe i obitelj i baš sam zadovoljna.
2017 12 21
Ps Pernaticu nošenu par puta nedavno ovdje kupih za 150 kuna. Sisley. Čizme u super stanju za 250 kn. Twin set!
2017 12 21
Pa ne znam, meni se u zadnje vrijeme čini da se puno manje stvari uploada nego prije. Ok, idu praznici i sve to, ali već je dulje tako. Dosta prodavačica ne odgovori na upite, a javim se čak i za artikle koji koštaju 200-tinjak kuna (meni to nije mala cifra koju bih ignorirala, ako sam već stavila tu stvar u prodaju i netko se javi). Isto tako, ovisi tko što traži. Ja obuću rijetko kupujem, jer imam čudnu nogu, tj. ne volim na "neprobano". Isto vrijedi i za hlače. Tako da sam već time suzila pretragu na brandove koje inače nosim i znam krojeve i modele. Eto, već dosta dugo nisam ništa našla, da je povoljno i da odgovara. A kad i nađem, potrefi me da je veličina XS, u koju nisam stala ni sa 12 godina 😂 Može biti da imam peh, ne kažem da nije. A što se tiče dječje robe, to je sasvim druga priča. Tražih nedavno za nećakinju i ima svega, povoljnoga između ostaloga. Time sam oduševljena :)
2017 12 21
Slazem se. Poslala sam upit prodavacici (uredno se ulogira svaki dan) i ne odgovara na poruku, takodjer za artikl u vrijednosti oko 200kn. I nije prvi put. Ne znam sto bih uopce rekla, ako joj nije do prodaje, neka obrise artikl ili profil i bok. A o cijenama pojedinih artikala.. Chanel fejk paket sminke od 300kn i slicni biseri > Tamara5485: > Pa ne znam, meni se u zadnje vrijeme čini da se puno manje stvari uploada nego prije. Ok, idu praznici i sve to, ali već je dulje tako. Dosta prodavačica ne odgovori na upite, a javim se čak i za artikle koji koštaju 200-tinjak kuna (meni to nije mala cifra koju bih ignorirala, ako sam već stavila tu stvar u prodaju i netko se javi). Isto tako, ovisi tko što traži. Ja obuću rijetko kupujem, jer imam čudnu nogu, tj. ne volim na "neprobano". Isto vrijedi i za hlače. Tako da sam već time suzila pretragu na brandove koje inače nosim i znam krojeve i modele. Eto, već dosta dugo nisam ništa našla, da je povoljno i da odgovara. A kad i nađem, potrefi me da je veličina XS, u koju nisam stala ni sa 12 godina 😂 > Može biti da imam peh, ne kažem da nije. > A što se tiče dječje robe, to je sasvim druga priča. Tražih nedavno za nećakinju i ima svega, povoljnoga između ostaloga. Time sam oduševljena :)
2017 12 24
Ja prodajem na profilu nekoliko stvari koje sam kupila za black friday akciju po toj akcijskoj cijeni iako sada te stvari opet koštaju vise. Stvarno ne želim zarađivati vec prodati za onoliko koliko sam platila jer mi se ne ds slati natrag.
2017 12 26
Kad nešto tražiš, treba dosta vremena, ali se nađe i po povoljnijoj cijeni. To je nažalost tako, ima puno korisnica kojima ne znam što je cilj ovdje kad neke ne mogu ni odgovoriti na upit.
2017 12 28
Alergicna sam na to.... Doslovno. Danas gledam zoe tajice (imam ih) ali cisto onako uspoređujem.. Ok popularne su, ok cure prodaju nove zoe tajice. Ali nemozes ih staviti istu cijenu kao sto su u ducanu.... Ako prodajes nesto novo, makar s etiketom, po meni cijena pada barem na 40% dolje kod nekih artikala, cim izadu iz trgovine.... Nike tajice 300 kn.. Pa to su veliki novci... Radje dodam jos 50, jos 100 pa kupim nove iz ducana.... Nekuzim.
2018 01 02
1 2