Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

slanje bez vidljive uplate?

pozz, gospodična je izabrala grudnjak za dojilje i platila internetom, meni se na računu ništa ne vidi al moguće je da će se vidjeti sutra tokom dana. cura me moli da ujutro pošaljem i garantira da je platila. ako ne pošaljem sutra moći ću tek u četvrtak. sad ako pošaljem a zeznula me nevalja a ako ne pošaljem a platila je paket će dobit tek drugi tj. nije velik novac al riskirat? a ne bi htjela da ju zeznem ako je problem u banci. iskustva? cura ima par pozitivnih i 0 neg...
2018 01 16
Neka Vam pošalje screen shot provedenog naloga putem internet bankarstva ili Vam na mail pošalje pdf istog.
2018 01 16
Posaljite joj mail neka vam samo proslijedi nalog o uplati..
2018 01 16
Ja ne bih slala. Imala sam nekoliko takvih koje su uplatile ili će "sutra uplatit 1000%" pa ništa. Imala sam nedavno i jednu koja je korigirala datume na slikama uplatnice i računa iz pošte, tj povukla neke crte po sredini brojeva da izgleda kao da je takav print. Dakle, dogovor za uplatu smo zaključile 15.12. i rekla je da će "odmah sutra uplatiti 100% i da joj mogu već ujutro poslati". Na uplatnici je napravila da izgleda kao da je datum uplate 10.12. (iako sam joj podatke za uplatu poslala 15.12. :) ) , a zapravo je uplalila 18.12., a ta linija je prolazila po spoju između dva kružića koji tvore osmicu, pa je pokušavala napraviti da izgleda kao 0. Na to je dodala još da su to krivi datum otisnuli u Pošti (valjda kad je skužila da nije mogla uplatiti prije 15.12. :) ) Očekivala je da ću poslati prije uplate, pa je očito shvatila da neću i naknadno uplatila. Javila se oko 20. u mjesecu sa slikama, napadajući me di je njen artikl, uvjeravajući me da je uplatila "prije 6 dana", da joj izvolim vratit novac ili poslat šta je kupila. Odmah sam išla provjeriti stanje i novac je sjeo 18., baš kao što je naznačeno na uplatnici kad se bolje pogleda. Ja sam bila stanje računa provjeravala dan-dva od dogovora, poslije ni nisam jer sam vidjela da je neozbiljna, zato nisam skužila odmah 18og da je ipak uplatila. Drama. Ne mora značiti da gospodična nije uplatila, ali eto ja ne bih.
2018 01 16
Htjela sam i temu otvoriti o tome, ali stvarno mi se nije dalo, samo sam čekala da sve završi... jer novac sam ipak dobila, kao i ona ono što je kupila, tako da i nije prijevara, već samo OGROMNA DRAMA bez ikakvog povoda...
2018 01 16
Ja ne vjerujem na sto su ljudi spremni? Korigirat datum? Znaci sokirana sam..
2018 01 16
I u mene se nešto možda nažalost kuha, cura uplatila, ja vjerovala, poslala, na računu ničeg, a ona poslala potvrdu gdje je uplatila samo na iban bez broja računa.. I sad se ne javlja-(( dva dana uopće, i bila je logirana prije, i zna za problem i ignor. Sad čekam. Ovo je treći ili četvri slučaj gdje uplate bez broja poziva i novac ako je uplaćen ode banci. Ne shvaćam kako jer lijepo piše u uputama. Ugl, nakon ovog više bez vidljive uplate ne šaljemo. Ako je krivo uplatila opet svojom krivnjom red je to i ispraviti.
2018 01 20
Kratko i jasno, ne šalji prije uplate! Ja to kažem svima, definitivno me briga treba li tebi artikl još jučer, a trebalo ti je 5 dana da uplatiš. Dok nije na računu i dok ja to ne vidim svojim očima kuni se ti rođenoj mami da si uplatila...Uvijek im kažem imam net banking, a i uvijek stigne poruka o uplati čim sjedne bilokakva lova..
2018 01 20