Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Velika razlika u god.izmedju djece!

Pozdrav svima ☺ Ovako, imam sina koji puni u 6 mj.12 god. ☺ i sad sam trudna po drugi put, termin mi je pocetak 4 mj.☺ Znaci bit ce razlika skoro 12 god.izmedju brata i sestre 😊☺ Neki kazu 'ajme, sta si do sad cekala, to je velika razlika medju djecom i bla bla' Naime, njega sam rodila u 19.god. Sad znaci u 31. (Nisam jos stara 🤣, a jos se manje tako osjecam). Imate li vi vecu razlike izmedju djece? Kako vam se slazu i sta mislite o tome? Ja poznajem neke osobe, iste razlike u god.i znam da se jako lijepo slazu ☺
2018 01 20
imam dvije kćeri,razlika je 18 godina, slažu se tek sada kad manja ima 20 godina....
2018 01 20
Između moje najstarije i prvog sljedećeg razlika je 11 i pol godina. Ima to svojih prednosti i svojih mana, kao i svaka druga razlika. Nisu mogli biti ekipa dok oboje nisu odrasli, ali, znam mnoge među kojima je razlika dvi,tri...pa opet nisu ekipica. A slagali su se uvijek lijepo, ona je prema njemu uvijek bila nježna i brižna, on je nju uvažavao u najboljem smislu riječi. Kao ni u čemu drugome ni u ovoj stvari nema pravila. Najvažnije je kako se ti postaviš prema jednom i drugom i da se starije ne osjeća zakinutim zbog prinove.
2018 01 20
Razlika između mene i najmlađeg brata je 16.5 god. A drugi je samo 5god.mlađi...s ovim drugim nikad nisam bila u nekim kako da kažem bliskim odnosima,mislim volimo se i sve..Al to nije to..nismo se nikad družili i izlazili..dok s ovim najmlađim...sam baš ono super,imamo iste fore,zezamo se stalno..totalno drugačija priča.. tako da..vjeruj. Da nećete imati nekakvih problema,samo ga odmah uključite u brigu za bebu,nekad da ju uspava,i tako.. ja sam to sve radila,i nekako sam stvorila neki super odnos među nama,koji evo još uvijek traje..sad će 14.god... 😍
2018 01 21
Razlika između mene i seke 6,5 godina, te imam i polusestru koja je mlađa 22 godine.. :) Ma kako god okreneš ona će uvijek biti njegova mala seka koju će čuvati.. bez brige.. ;)
2018 01 21
ovim bebama, koje dolaze kasnije kad su u kući svi odrasli, svi se vesele, a i razmaze ih.... :D
2018 01 21
Razliku necu praviti, to je sigurno, jer moja je mama pravila i znam dosta slucajeva gdje se pravi tako razlika i sama sebi to necu dopustiti 😊 Vjerujem da bi jos bolje bilo da je cura starija, jer one su ipak briznije i to, ali lijepo je imati i starijeg brata..Uvijek sam mastala da ga imam(inace sam sama, nazalost). I ja vjerujem da ce cuvati i maziti svoju malu seku 😍😊 Kod mene bas u obitelji, a i siroj familiji nema vec dugoo male djece, ne mogu vam opisati kolko se to jedva ceka da se rodi, malo cudo 🙈😊 Kao i sama 😊
2018 01 21
U mene je 17 godina razlike, i njima je super, a meni??? No tema nije o meni pa cu sutiti :') Salim se. Evo kao sto si sama rekla, ti nemas ni brata ni sestru nazalost, to tvoje nazalost sve ti je reklo. Njih dvoje ce biti kompici cijeli zivot i uvijek ce imati jedno drugo. Ak nista, imat ce ih tko zivcirati cijeli zivot:) Ni sama neces vjerovati koliko ce to biti snazna i nepatvorena ljubav koju ja gledam svakodnevno.
2018 01 22
ima tu i dobrih stvari, opet ideš u vrtić, na dječije priredbe, upoznaješ mlade mame, praviš rođendane za te mališane, i tako to.... :)
2018 01 22
Nema generalnog pravila, naravno, ali može ispasti jako lijepo. Moje životno iskustvo po tom pitanju je samo pozitivno. Ja sam bila najmlađe, četvrto dijete u obitelji. Ovo troje su bili blizu po godinama, prava ekipa, ali i s puno bratskog rivalstva, svađa i zadirkivanja. Onda sam neočekivano stigla ja, s razlikom od 14, 12 i 10 godina. Mene su tretirali kao princezu, bili su preveliki da bih im ja bila dio ekipe, ali nikad nisu gunđali kad me je trebalo čuvati ili nekamo voditi - naprotiv. Uvijek sam se osjećala voljeno i zaštićeno... a najstarija sestra, koja je od mene starija punih 14 godina, bila mi je gotovo kao druga mama. Do danas su se zadržale te snažne veze među nama, pa i našom djecom... Tako da, samo hrabro... tu ima potencijala za divnu i veliku ljubav!
2018 01 24
Pozz! Evo razlika između brata i mene je 24 godine. On mi je više bio kao otac nego brat u početku i puno toga me naučio i uskočio dok moji roditelji nisu mogli. S vremenom kad sam odrasla, to je sad pravi bratsko-sestrinski odnos jer sad imamo zajedničkih tema i slažemo se kao puzzle :))
2018 02 02