Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Sta kad se korisnim ne logira danima, iako zna da treba imati zamjenu.

Helpp. Dogovorila sam s curom zamjenu, jaknu za jaknu. Jos me pitala i da bi uzela torbicu te bi mi uplatila razliku. U međuvremenu je od torbe odustala. Tu me vec zavukla 2 dana. Nakon sto je javila da odustaje od torbe i da sutra salje svoju jaknu ja naivno posaljen i svoju jaknu. Zavelo me 15 pozitivnih ocjena. Ja poslala paket tiskom, uredno poslala curi šifru. E sad od toga je proslo 5 dana. Cura se uopce ne logira u krpice, broj telefona je krivi tj uopce se ne koristi. Sta bih ja sad trebala misliti i napraviti. Zna da ima dogovorenu zamjenu , i zna da sam ja svoje poslala sta nebi bilo u redu da pokusa stupit samnom u kontakt. I samo to sto mi je dala broj koji se ne koristi mi smrdi na ozbiljnu prevaru. Sta sad napravit?
2018 01 23
Pozdrav! Da li je korisnica podigla paket koji ste joj vi poslali? Ako nije, nazovite taj Tisak da stopiraju i pošalju vam vaš paket nazad ili nazovite 072 000 001 - službu za korisnike.
2018 01 23
Da, prilično je sumnjivo... A je li podigla paket? Vi možete vidjeti status paketa, pa ako nije preuzet, možete još zatražiti da vam se vrati.
2018 01 23
Provjerite dali je podigla paket, ako jeste-ocito je prevara u pitanju, nazalost.
2018 01 23
Paket je jutros zaprimljen na prodajno mjesto, nije ga podigla. Nebih voljela panicarit ni nekoga prozivat . Ljudima se svasta moze desit nedaj boze bolesti, ali ovo s brojem mobitela koji se ne koristi mi je jako cudno.
2018 01 23
Ako sumnjate nazovite tisak i povucite paket, bolje nego da ga podigne pa nikad ne pošalje svoje.
2018 01 23
Neznam dali mozda da pitam zene koje su imale suradnju s njom da mozda koja nije u razgovorima sacuvala broj mobitela. Vidim po ocjenama da je uglavnom bila kupac. I iskljucivo je inzistirala na tisku.
2018 01 23
Pazite da dok vi razmišljate što da napravite ona ne podigne paket...ja bih stopirala isporuku na kiosku i nek vam se vrati paket, očito se radi o neodgovornoj osobi s (ne)upitnim motivima, a i ako vam je dala krivi broj mobitela i ne javlja vam se nešto očito mulja, osigurajte sebe a ona si je sama kriva
2018 01 23
Stopirajte paket. Ako vam se javi kasnije s obrazlozenjem zasto se nije mogla javiti, onda vidite da li želite ponovno započeti suradnju, možete postaviti uvjet neka ona prva pošalje... Jer ako se ne javlja ne mora nužno značiti da je u tijeku prevara.. i meni se dogodilo neočekivano da sam završila u bolnici, ali dobro, ja nisam imala nikakav dogovor ovdje pa nisam nikog zakinula...samo kažem primjer da neke stvari budu ne očekivane. Zato zbog svoje sigurnosti stopirajte paket dok ne dobijete odgovore.
2018 01 23
Sve je ok proslo, cura je promjenila br mobitela i imala je stres ovih par dana. Pa usljed svega toga je zaboravila na zamjenu samnom. Danas je poslala svoj paket prema meni i moj je podigla. A nemoze se ni logirati u krpice vec par dana. Hvala Bogu da je tako sve proslo.
2018 01 26