Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Zara roba s etiketom, 4× skuplja nego u webshopu

Upozorenje curama koje možda nisu toliko upućene - stranicu su preplavile Zara nove stvari s etiketom. Prodaju se za fine svote, ali na webshopu nijedna haljina, tunika, majica, bluza, hlače ne košta iznad 99 kn. Rijetko koja stvar je i iznad 59. Pa nemojte se zaletjeti, škicnite na webshop najprije. Svaka cura kojoj artikl koji je naručila ne odgovara ima pravo na besplatan povrat u trgovinu, tako da ako ga ovdje prodaje po visokim cijenama, radi to namjerno. Ugl. samo oprezno ;)
2018 02 11
Svaka cast! Gledam one oversized dempere, na web shopu su 119, a tu ravno 200kn..i midi cvjetne haljine tu dosezu cijenu 270kn, a tamo su ravnih 79kn... just sayin'
2018 02 11
> Meeery97: > Svaka cast! Gledam one oversized dempere, na web shopu su 119, a tu ravno 200kn..i midi cvjetne haljine tu dosezu cijenu 270kn, a tamo su ravnih 79kn... just sayin' Dap, a svaka druga stvar na krpicama je upravo ovo - Zara s etiketom. Ja sam prije 5nekoliko dana naručila pet stvari za 299 kuna, troje hlače i dvije bluze, a ovdje se za taj novac prodaje jedna stvar. Tako da, stvarno samo pamet u glavu, prstiće u posao i Google it! :)
2018 02 11
👍
2018 02 11
> Tamara5485: > Upozorenje curama koje možda nisu toliko upućene - stranicu su preplavile Zara nove stvari s etiketom. Prodaju se za fine svote, ali na webshopu nijedna haljina, tunika, majica, bluza, hlače ne košta iznad 99 kn. Rijetko koja stvar je i iznad 59. Pa nemojte se zaletjeti, škicnite na webshop najprije. Svaka cura kojoj artikl koji je naručila ne odgovara ima pravo na besplatan povrat u trgovinu, tako da ako ga ovdje prodaje po visokim cijenama, radi to namjerno. > Ugl. samo oprezno ;) Hvala Bogu da je netko pokrenuo tu temu,jer jednostavno više nemogu hledat šta pojedinke rade sa tom robom koja se na Zara web shopu nađe od 39-150 kn i to za 150 kupis vec dobru zimsku jaknu.
2018 02 11
Svake godine u ovo doba događa se isto - pametnjakovićke pokupuju na Zarinom sniženju artikle snižene 70 ili milijun posto i onda ih ovdje plasiraju po silnim cijenama :') :') :') Samo sam čekala i odbrojavala: 3...2...1...kreniiiii! Plačkaaaaa! Prevaraaaaa! Bezobrazluk najgore vrsteeeee! Ali uvijek upali. UVIJEK. Koliko god upozoravali, koliko god puta objavili i uputili cure na web shop ili traženje usluga kupnje , uvijek masa cura pristane na takvu kupnju. Ne mogu više suosjećati, u nekom trenu se sjetim poslovice : Tko je glup, ne budi mu drug.
2018 02 12
Znam, gita, pratim to otkad je webshop uveden, ali eto, ako ovo vidi bilo tko pa mu pomogne, bit će mi drago. Jednostavno je sada gore nego na bilo kojim sniženjima prije. Kažem, možda nekome spasim 100 kunića pa se počasti novim iz trgovine, sa sve kutijom, računom i mogućnosti povrata, a ne novim s etiketom 5x skupljim ala krpice. :)
2018 02 12
> Tamara5485: > Znam, gita, pratim to otkad je webshop uveden, ali eto, ako ovo vidi bilo tko pa mu pomogne, bit će mi drago. Jednostavno je sada gore nego na bilo kojim sniženjima prije. > Kažem, možda nekome spasim 100 kunića pa se počasti novim iz trgovine, sa sve kutijom, računom i mogućnosti povrata, a ne novim s etiketom 5x skupljim ala krpice. :) Tamara meni je pomoglo..Hvala! 🤗 Inace nisam fan Zare ali kad mi se nesto bas svidi kupim.. Nasla sam ovdje preslatku bluzicu i htjela sam je kupiti,kad sam vidjela ovu temu provjerila sam webshop,ovdje joj je cijena 85 a na webshopu 39kn..Uz bluzu sam narucila i jednu tuniku za 79 a ovdje kod druge korisnice sam je vidjela za ravnih 150kn..Eto,ja cu obje s pt platiti 150kn.. Ovo je vrlo korisna tema,ako cure budu pratile ustedjet ce kao i ja..A svaka si moze sama naruciti..😊
2018 02 13
> fadila1966: > > Tamara5485: > > Znam, gita, pratim to otkad je webshop uveden, ali eto, ako ovo vidi bilo tko pa mu pomogne, bit će mi drago. Jednostavno je sada gore nego na bilo kojim sniženjima prije. > > Kažem, možda nekome spasim 100 kunića pa se počasti novim iz trgovine, sa sve kutijom, računom i mogućnosti povrata, a ne novim s etiketom 5x skupljim ala krpice. :) > Tamara meni je pomoglo..Hvala! 🤗 > Inace nisam fan Zare ali kad mi se nesto bas svidi kupim.. > Nasla sam ovdje preslatku bluzicu i htjela sam je kupiti,kad sam vidjela ovu temu provjerila sam webshop,ovdje joj je cijena 85 a na webshopu 39kn..Uz bluzu sam narucila i jednu tuniku za 79 a ovdje kod druge korisnice sam je vidjela za ravnih 150kn..Eto,ja cu obje s pt platiti 150kn.. > Ovo je vrlo korisna tema,ako cure budu pratile ustedjet ce kao i ja..A svaka si moze sama naruciti..😊 Uljepšali ste mi jutro! :) Eto, baš mi je drago! I da, ako Vam roba ne bude odgovarala, zaista imate pravo na besplatan povrat, samo pročitajte na stranici kako.
2018 02 13
> Tamara5485: > > fadila1966: > > > Tamara5485: > > > Znam, gita, pratim to otkad je webshop uveden, ali eto, ako ovo vidi bilo tko pa mu pomogne, bit će mi drago. Jednostavno je sada gore nego na bilo kojim sniženjima prije. > > > Kažem, možda nekome spasim 100 kunića pa se počasti novim iz trgovine, sa sve kutijom, računom i mogućnosti povrata, a ne novim s etiketom 5x skupljim ala krpice. :) > > Tamara meni je pomoglo..Hvala! 🤗 > > Inace nisam fan Zare ali kad mi se nesto bas svidi kupim.. > > Nasla sam ovdje preslatku bluzicu i htjela sam je kupiti,kad sam vidjela ovu temu provjerila sam webshop,ovdje joj je cijena 85 a na webshopu 39kn..Uz bluzu sam narucila i jednu tuniku za 79 a ovdje kod druge korisnice sam je vidjela za ravnih 150kn..Eto,ja cu obje s pt platiti 150kn.. > > Ovo je vrlo korisna tema,ako cure budu pratile ustedjet ce kao i ja..A svaka si moze sama naruciti..😊 > Uljepšali ste mi jutro! :) Eto, baš mi je drago! I da, ako Vam roba ne bude odgovarala, zaista imate pravo na besplatan povrat, samo pročitajte na stranici kako. Hvala na info! Procitala sam sve,stvarno je vrlo jednostavno naruciti a besplatni povrat je dodatni +...😉
2018 02 13
Tamara smijem ja pitati kolika je bila cijena one kosulje sto si prodala, Zarina bijela, kolika je bila u Zari a koliko kod tebe? Jer sam nasla istu po, mislim, puno vecoj cijeni od obje.
2018 02 14
Također se prodaju i čizme/gležnjače sa sniženja u robertu i shoeboxu 😂 Ja sam danas svoje platila 179 i druge po izboru dobila za 1kn a ovdje sam vidjela iste za 400 😂
2018 02 14
HAHA SAMO SAM ČEKALA DA NETKO TO NAPIŠE!
2018 02 14
Skidaju se snižene cijene s etikete i prodaju po punoj, kao neće nitko skužiti. A najžalosnije, netko neupućen zaista neće. Prolazim svaki dan pored Roberta, štikle po cijeni od 29 kn se ovdje prodaju po 80 kn i više. Što je najžalosnije, to čak rade krpičarke sa troznamenkastim brojem povratnih.
2018 02 14
> sonja90: > Tamara smijem ja pitati kolika je bila cijena one kosulje sto si prodala, Zarina bijela, kolika je bila u Zari a koliko kod tebe? Jer sam nasla istu po, mislim, puno vecoj cijeni od obje. Ona s volanima? Iskreno, ja sam se mijenjala ovdje za nju, a u trgovini je bila 229, mislim (u principu između 199 i 299 vjerojatno, jer je tako većina bluza im). Prodavala sam ju, ako se dobro sjećam, za 60 kuna, ali zaista nisam sigurna.
2018 02 14
1 2