Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

ISKUSTVA S FACEBOOK PRODAJOM - SAVJETI

Drage krpičarke, puno ste mi pomogle s iskustvima na temu letgo i njuskala, pa me zanima još a što je s facebook prodajom? kako se tamo oglašavate, da li ste član nekih grupa ili imate savjete kako krenuti s takvom prodajom i da li uopće kretati?
2018 03 11
Inace ce se ne oglasavam preko facebooka.. ali sam clan dvije tri grupe tipa oglasavanje,prodaja,prodaja robe i sl. i cure se tamo oglasavaju i vidim cesto nesto stave pod prodano.. Meni su krpice dosta naravno ako je nesto sto ovdje ne mozes staviti imas njuskalo ili letgo iako nisam se nikad tamo oglasavala. Uclani se u grupu svoga grada ili neke prodaje i probaj.. nista te ne kosta :")
2018 03 11
I mene zanima, pratim :)
2018 03 11
Ja sam probala..ništa...možda nisam dovoljno uporna..nemam pojma... :'(
2018 03 11
najbolje ide u aukcijskim grupama gdje je obavezno pristajanje na cijenu - da se kupiti jako jeftinih stvari, ali treba biti spreman i jeftino prodati :)
2018 03 11
Moje je iskustvo da prodaja definitivno bolje ide na Krpicama. Na fejsu zatrpavaju pitanjima, a do suradnje na kraju ne dođe u 95% slučajeva. Također tamo sam uglavnom naišla na suluda očekivanja da bi cijena odjeće trebala biti kao 2 čipsa... Možeš probati sa prodajom nekih jeftinijih artikala, a sve ostalo nažalost jako teško ide osim ako nije primopredaja.
2018 03 11
Probala sam,ali teško se na Fejsu nešto proda i artikl treba biti stvarno jaaaaako jeftin. Ovdje je puno bolje sve!
2018 03 11
Član sam grupa za prodaju i tamo sam uspjela nešto prodati, super stvar je šta možeš provjeriti kupca/prodavača na crnoj listi"imenom i prezimenom" pa je mogućnost prevare manja.
2018 03 11
Ja oglašavam dosta tamo po grupama ali prodaju se samo ful jeftini artkli.Nešto skuplje i kvalitetnije nema šanse.Samo puno pitanja ali malo suradnja.
2018 03 16
ja sam nova u svemu, i neznam jel imam losu karmu ali evo vec tri mjeseca i nisam prodala nijedan komad odjece, a zaista imam dobre komade. tu i tamo prodam nesto za bebu ali ostalo mi samo stoji i smeta. Na fejsu mi se cesto objave ne vide na vrhu jer ima starijih članova i njihove objave su istaknutije, ili imam takav dojam. I općenito mislim da na fejsu prolaze ful jeftine stvari i roba koju si spreman prodati preko aukcije
2018 03 19
Meni su krpice puno bolje pa sam od fejsa odustala...
2018 03 21