Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Završetak sage o prevari Nicole11

Dakle, 2 tjedna nakon što sam Umjesto oglašenog originala, plaćenog 300 kn, od korisnice Nicole11 dobila otužan fejk, ova se sapunica (nadam se ,:( ) privodi kraju. Najprije se zahvaljujem svima vama, drage cure, koje ste sudjelovanjem na temama, njihovim 'držanjem visoko', svekolikom podrškom, savjetima i suosjećanjem i brojnim porukama u inbox , pokazale krpičarsku kolegijalnost i pomogle mi da ne pozvizdim od prilično nesnosnog osjećaja nemoći i izvozanosti i da se 300 kunica opet nađe na računu s kojeg su prevarom otete - mome. Rezimirajmo: Nakon moje reklamacije da mi je poslala fejk umjesto oglašenog originala: Nicole11 Stvar je u tome što ni ja nisam znala AKO JE to stvarno istina niti mogu biti sigurna da nije original. Žao mi je, ali novce ne vraćam jer nikome svjesno nisam nešto podvalila AKO i je kopija makar eto ne mogu još vjerovat samo da je to kopija jer kao što sam rekla dobila sam ga u Douglasovoj vrećici. prije 14 Nicole11 Gospođo odkud meni dokaz da je to kopija? Jel Vi razumijete šta Vi pričate?! Ja nikad nisam i ne kupujem kopije, kako robe tako ni parfeme, a s parfemom sam se doslovno jednom pospricala jer nije moj stil! Na moju najavu o davanju negativne ocjene, otvaranju forumske teme i uvrštavanja na Crnu listu: Nicole11 Slobodno samo Vas obavjestavam da je otkrivanje bilo čijih podataka kažnjivo djelo te je portal duzan maknuti bilo cije ime i prezime koji se navodi kao osobni podatak. A Vi slobodno pisite gluposti, ne dira me Na poziv da sudjeluje u temi: Nicole11 Ajde molim Vas dajte mi mira osim što liječite svoje frustracije po krpicama i forumima! Imam pametnijeg posla nego Vama se ici opravdavati za Vase izmisljotine! Lp!
2018 03 14
Nakon što sam učinila sve što sam obećala, dakle dala joj negativnu povratnu, otvorila temu, uvrstila je na Crnu listu i otvarala i nove teme, o čemu sam je uredno i redovito obavještavala i pozivala na reagiranje - više ni riječi, ni slova, nikakve reakcije ni odgovora, sve do jučer. Nicole11 Vi stvarno imate problema! Znaci objavljujete moje ime i prezime javno na forumu i blatite i nasladujete se s drugima i ocekujete moj povrat novaca? prije 1 dan, Nicole11 Mogu i ja otvoriti kojekakve teme po raznim forumima i navesti vase ime i prezime, zelite li to? Ispod raznih portala i sl. Dakle, ponovo bahaćenje i bezobrazluk....a onda samo kratko nakon toga totalni preokret: Nicole11 Sve teme kada ce biti obrisane s mojim imenom i prezimenom, kada se moje ime nece vise pojaviti na google trazilici uplatiti cu vam 300 kn i vratiti cete mi parfem. To je jedini nacin da vam uplatim novce i da ovo rijesimo mirnim putem i na civiliziran nacin. Rekoh: neće ići, već ste me jednom preveslali, ništa vam ne vjerujem, a ona: Nicole11 Ostavite mi podatke za uplatu. i još: Nicole11 Ne trebate mi sati parfem, vjerovat cu vam na rijec da je rijec o kopiji, bacite ga. :') :') :') :') :')
2018 03 14
Danas je uplata vidljiva na mom računu. Kako sam osoba od riječi, a obećala sam obrisati sve teme koje koje sam o njoj otvorila i negativnu ocjenu, to ću i učiniti. Današnja tema ne spada u jučerašnji dogovor. A negativnu ću, nakon brisanja, ponovo napisati. Jep, dala sam obećanje s figom u džepu. Bio je to jedini način da se domognem svog novca. No, ne dolazi u obzir da dozvolim da se netko tko je bio spreman na nešto ovakvo izvuče samo tako, jer je iznenada otkrio da ima zrno savjesti i morala - ali tek nakon što se njegovo ime počelo na googlu pojavljivati u više nego negativnom kontekstu.
2018 03 14
S obzirom da sam već dva puta 'izgubila' ovu temu u pokušaju objavljivanja, pa da opet nešto ne pokvarim, zamolila sam dragu Fadilu1966, očito tim stvarima vičniju od mene, informatički prilično neuke, da skrinšota temu 'prevarena za 300 kn od Nicol11', koju ću zatim obrisati. Nakon toga će skrinšot biti objelodanjen na ovoj temi. Jep, podlo. Ne možete protiv boksača u damskim rukavicama.
2018 03 14
Poruka svim prevarenim curama i onima koje će to tek postati: Ne odustajte! Borite se svim raspoloživim sredstvima, bez milosti .
2018 03 14
Bravo, gitadevi! Drago mi je da ste uspjeli! 😊👑💪 I ja se natežem već neko vrijeme s jednom krpičarkom koja je poslala krivo izmjerene artikle, a koji su mi stoga neupotrebljivi. Danas pak dobijem paketić s oštećenim artiklom mada je prodavačica na moje pitanje o stanju artikla navela da je bez oštećenja. Voljela bih i ja svoju agoniju privesti kraju. 😊
2018 03 14
Bravo Gita! :D Kapa do poda :D
2018 03 14
Drago mi je da je vratila novce, mozda bi mi sve prevarene trebale tako, svaki dan objavljivati ime osobe koja nas je prevarila. Ja jos uvijek imam na profilu cipele 36 za koje nisam imala ni jedan upit, a ostala sam bez 200 kn.
2018 03 14
Super. Mjesto na crnoj listi je vise nego zaradila.
2018 03 14
Znači, prvo uvjet, obrisati sve što ima poveznice s njenim podacima, nakon toga će uplatu vratiti, a vi parfem ne morate vraćati, već ga baciti, šibnuti u kontejner. Skroz super da je svjesna gdje je takvom parfemu mjesto, a to je očito iz njene poruke u kojoj kaže da će vama na riječ vjerovati. Ja bih ipak inzistirala na povratu parfema, nikakvo bacanje, da vam se ne dogodi za dan, dva ili godinu, vratila vam lovu, a zadržali ste parfem. Negdje je na pošiljci adresa dotične, barem bi morala biti pa joj vratite, a ona ga može reklamirati tamo gdje ga je kupila, u rafineriji ili parfumeriji, tak' svejedno.
2018 03 14
> gitadevi: > Poruka svim prevarenim curama i onima koje će to tek postati: > Ne odustajte! Borite se svim raspoloživim sredstvima, bez milosti . Draga Gita, drago mi je da ste uspjeli privesti kraju ovu neugodnu zavrzlamu i dobiti novac nazad.😊👍 Nazalost,ovim pričama neće doći kraj...upravo mi se u inbox javila cura ..kupila je od jedne korisnice Chanel 5 za 400kn.Kod sa kutije pokazuje da je proizveden 2011?!Znači postoji velika mogućnost da je fejk...ovo je sad samo pretpostavka jer mi nije poslala slike bočice.... Ono što želim reči.... 1.Puno cura ni ne zna šta prodaju 2.Najlakše je napisati...dobila na poklon..original je.... Ne nasjedajte na to! 3.Gitina Chanel prodavačica je znala što prodaje jer ju je uvjerila da ne treba svaka bočica imati kod urezen u staklu pri dnu boce
2018 03 14
> gitadevi: > Danas je uplata vidljiva na mom računu. > Kako sam osoba od riječi, a obećala sam obrisati sve teme koje koje sam o njoj otvorila i negativnu ocjenu, to ću i učiniti. > Današnja tema ne spada u jučerašnji dogovor. > A negativnu ću, nakon brisanja, ponovo napisati. > Jep, dala sam obećanje s figom u džepu. Bio je to jedini način da se domognem svog novca. > No, ne dolazi u obzir da dozvolim da se netko tko je bio spreman na nešto ovakvo izvuče samo tako, jer je iznenada otkrio da ima zrno savjesti i morala - ali tek nakon što se njegovo ime počelo na googlu pojavljivati u više nego negativnom kontekstu. Tako se to radi!!! ;) Bravo, bravo, ma braaavooo! :")
2018 03 14
Ajde da nesto dobro zavrsi! Bas mi je drago. Jos da onoj novijoj nesretnici stignu naocale vrijedne 1300kn pa mozemo festat :
2018 03 14
> ametistsk: > Ajde da nesto dobro zavrsi! Bas mi je drago. Jos da onoj novijoj nesretnici stignu naocale vrijedne 1300kn pa mozemo festat : I da MalenaMaja uspije vratit svoje novce! ;)
2018 03 14
> SarahKayOS: > > ametistsk: > > Ajde da nesto dobro zavrsi! Bas mi je drago. Jos da onoj novijoj nesretnici stignu naocale vrijedne 1300kn pa mozemo festat : > I da MalenaMaja uspije vratit svoje novce! ;) E da! I to! :")
2018 03 14
1 2