Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Uzimanje podataka pa odustajanje

Cure, relativno sam nova ovdje.Dajte mi kazite kako izbjeci situacije da vam uzmu podatke i na kraju odustanu od kupnje.Evo od 10 dogovora su mi 4 odustali.mislim stvarno neznam.Trebala bi biti neka negativna povratna ili sta.Tesko je znat ko je zbilja u teskoj situaciji pa ne moze kupit a ko laze i mulja.Al zbilja se osijecam izigrano poslije svakog takvog nastupa.Izgubim ozbiljne kupce zbog takvih igračica. A i nije mi drago davat okolo broj svoga racuna i ime i prezime.Osijecam se iskoristeno.Sta ja znam ko se s cim bavi😏
2018 04 04
Nazalost,toga ima jako puno ovdje.Negativnu ne smijete dati,samo neutralnu 😕
2018 04 04
Neutralna ocjena ukoliko potencijalna kupilica ne reagira. Mišljenja sam kako se svatko iz nekog razloga može predomisliti u određenom vremenu. No, ukoliko se još i ne javi odnosno ignorira poruku, javi se obećanjima koje ne ispunjava, tada je to za ocjenu.
2018 04 04
u zadnje vrijeme nailazim cesto na negativne ocjene radi uzimanja podataka i odustajanja, to su takve socne negativne kao kad netko uplati novce pa ne dobije artikl tako i da se kupilica predomisli i hoce kupit za recimo mjesec dana, a ti artikl ne prodas nekom drugom ova prva ti vise nece ni u ludilu ici kupit stvar od onog od koga je dobila negativnu nije u redu, ali ima svakakvih kupaca i trgovaca
2018 04 04
Ja sam prije nekoliko mjeseci jednoj korisnici ostavila neutralnu upravo zbog toga. Zavlacila me tjednima, cak sam skinula artikl zbog nje (a bio je trazen) da se ne proda i onda nestane bez poruke, javljanja....iceg! Nisam za to da se ikome napise ista ruzno ili bilo kakva "socna" negativna ili neutralna ali ako je korisnica zaista bezobrazna, lijepo srocena neutralna dode ko upozorenje.
2018 04 04
> Mfilkovic: > Ja sam prije nekoliko mjeseci jednoj korisnici ostavila neutralnu upravo zbog toga. Zavlacila me tjednima, cak sam skinula artikl zbog nje (a bio je trazen) da se ne proda i onda nestane bez poruke, javljanja....iceg! Nisam za to da se ikome napise ista ruzno ili bilo kakva "socna" negativna ili neutralna ali ako je korisnica zaista bezobrazna, lijepo srocena neutralna dode ko upozorenje. Ja uopce ne vidim vasu ostavljenu neutralnu? Ne pitam iz provokacije, nego netko ju je obrisao ili?
2018 04 05
> Mfilkovic: > Ja sam prije nekoliko mjeseci jednoj korisnici ostavila neutralnu upravo zbog toga. Zavlacila me tjednima, cak sam skinula artikl zbog nje (a bio je trazen) da se ne proda i onda nestane bez poruke, javljanja....iceg! Nisam za to da se ikome napise ista ruzno ili bilo kakva "socna" negativna ili neutralna ali ako je korisnica zaista bezobrazna, lijepo srocena neutralna dode ko upozorenje. S kojeg si profila to napravila? :)
2018 04 05
> teehee: > > Mfilkovic: > > Ja sam prije nekoliko mjeseci jednoj korisnici ostavila neutralnu upravo zbog toga. Zavlacila me tjednima, cak sam skinula artikl zbog nje (a bio je trazen) da se ne proda i onda nestane bez poruke, javljanja....iceg! Nisam za to da se ikome napise ista ruzno ili bilo kakva "socna" negativna ili neutralna ali ako je korisnica zaista bezobrazna, lijepo srocena neutralna dode ko upozorenje. > S kojeg si profila to napravila? :) Sad bas gledam i ne vidim ju ni ja! Moguce da je obrisana, nisam niti gledala nakon toga.
2018 04 05
> iraira: > > Mfilkovic: > > Ja sam prije nekoliko mjeseci jednoj korisnici ostavila neutralnu upravo zbog toga. Zavlacila me tjednima, cak sam skinula artikl zbog nje (a bio je trazen) da se ne proda i onda nestane bez poruke, javljanja....iceg! Nisam za to da se ikome napise ista ruzno ili bilo kakva "socna" negativna ili neutralna ali ako je korisnica zaista bezobrazna, lijepo srocena neutralna dode ko upozorenje. > Ja uopce ne vidim vasu ostavljenu neutralnu? > Ne pitam iz provokacije, nego netko ju je obrisao ili? Moguce da je obrisana.
2018 04 05
Ja isto imam jednu negativnu radi toga, smatram da nije zasluženo jer sam javila na vrijeme da ipak neću uzeti. Greška je moja što sam uopće išla pitati za artikl ako nisam 100% da uzimam, ispričala sam se i što je najbitnije, javila. Po meni je pretjerana reakcija, zaslužila sam neutralnu jer sam je na neki način zavlačila ali nisam se pretjerano zamarala time. Isto tako sam ostavila neutralnu radi pravljenja budale, kaže da će uplatiti pa ne može jedan dan, ni drugi, a kasnije se nije javljala dok joj se ja nisam javila da bi na kraju saznala da opet ne može i ostavila neutralnu jer me pošteno zavlačila cijeli tjedan. Ne bi ostavila neutralnu da mi je lijepo napisala da ipak ne može. Meni je bitno da se osoba javi, ma ne mora se ni i ispričati ali samo javi da ne može i to je to. Ako nije došlo do suradnje onda trebate ostaviti neutralnu jedino u slučaju ako Vas netko laže da je uplatio a nije, to je pokušaj prevare i to je za negativnu.
2018 04 06
Jednostavno produžite dalje! Nema sekiranja! Ima toliko divnih dama koje su spremne na suradnju i na odgovaranje na poruke. Samo opušteno ...
2018 04 14