Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Aliexpress tko narucuje??

Dal netko narucuje s alija? Da ima malo vise pozitivnih povratnih da me ne zaribaju ko prosli put😂
2018 04 05
Ja naručujem često
2018 04 05
Ja narucujem do sada nije bilo problema :)
2018 04 05
A u čemu je problem u samostalnom naručivanu? :D Aliexpress ima Alipay kao način plaćanja, samo unesete podatke kartice i platite njome. Možete kartice s odgodom ili obične. I lijepo dođe na Vašu adresu, ako ne valja, ne dođe, žalite se prodavaču, dobijete povrat ili novi predmet. Ovako morate platiti i proviziju i ne znam ni ja što sve ne... A zaista je jednostavno i nitko Vas ne može zavaljati.
2018 04 05
Ja naručujem, bez provizije :)
2018 04 05
> Tamara5485: > A u čemu je problem u samostalnom naručivanu? :D Aliexpress ima Alipay kao način plaćanja, samo unesete podatke kartice i platite njome. Možete kartice s odgodom ili obične. I lijepo dođe na Vašu adresu, ako ne valja, ne dođe, žalite se prodavaču, dobijete povrat ili novi predmet. Ovako morate platiti i proviziju i ne znam ni ja što sve ne... A zaista je jednostavno i nitko Vas ne može zavaljati. Baš. Za Ali ne treba imati ni PayPal, a sigurno je.
2018 04 05
> Brigita23: > > Tamara5485: > > A u čemu je problem u samostalnom naručivanu? :D Aliexpress ima Alipay kao način plaćanja, samo unesete podatke kartice i platite njome. Možete kartice s odgodom ili obične. I lijepo dođe na Vašu adresu, ako ne valja, ne dođe, žalite se prodavaču, dobijete povrat ili novi predmet. Ovako morate platiti i proviziju i ne znam ni ja što sve ne... A zaista je jednostavno i nitko Vas ne može zavaljati. > Baš. Za Ali ne treba imati ni PayPal, a sigurno je. A sve i da treba PayPal, toliko je to sve jednostavno da nema smisla žicati okolo. Veći je rizik kupovina na krpicama nego davanje podataka za Aliju ili bilo čemu sličnome :D
2018 04 05
> Tamara5485: > > Brigita23: > > > Tamara5485: > > > A u čemu je problem u samostalnom naručivanu? :D Aliexpress ima Alipay kao način plaćanja, samo unesete podatke kartice i platite njome. Možete kartice s odgodom ili obične. I lijepo dođe na Vašu adresu, ako ne valja, ne dođe, žalite se prodavaču, dobijete povrat ili novi predmet. Ovako morate platiti i proviziju i ne znam ni ja što sve ne... A zaista je jednostavno i nitko Vas ne može zavaljati. > > Baš. Za Ali ne treba imati ni PayPal, a sigurno je. > A sve i da treba PayPal, toliko je to sve jednostavno da nema smisla žicati okolo. Veći je rizik kupovina na krpicama nego davanje podataka za Aliju ili bilo čemu sličnome :D Slažem se da. Ako nije kao na slici bar će mi vratiti novce bez da otvaram ikakve teme o njima. 😂
2018 04 05
> Brigita23: > > Tamara5485: > > > Brigita23: > > > > Tamara5485: > > > > A u čemu je problem u samostalnom naručivanu? :D Aliexpress ima Alipay kao način plaćanja, samo unesete podatke kartice i platite njome. Možete kartice s odgodom ili obične. I lijepo dođe na Vašu adresu, ako ne valja, ne dođe, žalite se prodavaču, dobijete povrat ili novi predmet. Ovako morate platiti i proviziju i ne znam ni ja što sve ne... A zaista je jednostavno i nitko Vas ne može zavaljati. > > > Baš. Za Ali ne treba imati ni PayPal, a sigurno je. > > A sve i da treba PayPal, toliko je to sve jednostavno da nema smisla žicati okolo. Veći je rizik kupovina na krpicama nego davanje podataka za Aliju ili bilo čemu sličnome :D > Slažem se da. Ako nije kao na slici bar će mi vratiti novce bez da otvaram ikakve teme o njima. 😂 Ja često naručujem i sa alija i sa ebaya i nikad nikakvih problema. Ako ne stigne ili nije to to javiš se prodavaču, a ako se ne možete dogovoriti ali ili ebay ti lijepo vrate novac. Tak da nema straha. Čak ni kad su malo veći novci u pitanju ;)
2018 04 06
Pa da, ja isto često kupujem tamo. Većinom neke sitnice, ali svejedno. A i kad kupuješ robu (ili bilo što drugo) imaju povratne informacije kupaca sa priloženim slikama tako da možeš vidjeti što ljudi stvarno dobiju i nema nikakvog straha.
2018 04 06
Ja
2018 04 07