Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Čuvarkuća u medu

Pozdrav drage krpičarke! Zanima me ima li koja od vas iskustva s ovim pripravkom koji je navodno vrlo zdrav i lijek za mnoge bolesti. Konkretno zanima me liječenje policističnih jajnika ovim pripravkom. pročitala sam brojne postove na netu , ali bih voljela da mi se jsa svojim iskustvima jave oni koji su to osobno isprobali. Unaprijed puno hvala svima :)
2018 05 09
Ovo i mene zanima! I gdje nabaviti kvalitetnu čuvarkuću?
2018 05 10
pozdrav, ne znam za taj recept ali mi je npr. stavljamo u uho kad boli ili kad se "začepi"... ako će netko trebati sa sela čuvarkuće mogu donijeti u ZG sljedeći vikend :)
2018 05 10
Hvala svima na uključivanju u temu. RocnRoll -Femisan A isproban. I sama bi ga preporučila, ali kci je imala i neke nuspojave pa je prekinula.
2018 05 10
ćuvarkuću grickam svaki dan po nekoliko mesnatih listića, fino je i zdravo :) čula sam za taj recept s medom, ali neda mi se s tim zajebavat, lakše čupkat po malo listove :D
2018 05 13
Da i samo grickati listiće je korisno. Ja sam konačno napravila i prvu dozu s medom. Treba stajati 5 dana i onda krećemo :)
2018 05 13
Mini Mini , nadam se da ćeš uspjeti pronaći čuvarkuću. Ja sam sretna -imam je u vrtu u izobilju.
2018 05 13
> tratinchica123: > ćuvarkuću grickam svaki dan po nekoliko mesnatih listića, fino je i zdravo :) > čula sam za taj recept s medom, ali neda mi se s tim zajebavat, lakše čupkat po malo listove :D I meni je to najbolje. Čuvarkuće imamo u više glinenih vrčeva, super raste, ali držimo vani, ne u kući.
2018 05 16
bok curke, znam da malo kasnim s odgovorom, ali imam zapravo molbu: ima li neka od vas čuvarkuće za prodaju? Već mjesecima muku mučim s cistama na jajnicima, ni tumorski mi markeri nisu u redu, sprema mi se operacija i već sam u predoperativnoj obradi. Bogu se molim da mi se i desni jajnik očisti kao i lijevi do sljedećeg pregleda. Frendica mi je upravo preporučila čuvarkuću u medu, ali ne znam kako da je nabavim, nitko ne prodaje.... Ajde učinite jedno dobro djelo :) Bit ću vam vječno zahvalna
2019 02 23