Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Uplata iz pošte u banku

Pozzz :) Koliko treba da se uplata iz pošte proknjiži u banku, u ovom slučaju Pbz. Curi sam uplatila u četvrtak popodne ali još ništa nije sjelo. Dali vikend ima ikakve veze s tim pa je sporije? Nisam baš upućena. Hvala na odgovorima ;)
2018 05 20
> tinchyyy22: > Pozzz :) > Koliko treba da se uplata iz pošte proknjiži u banku, u ovom slučaju Pbz. Curi sam uplatila u četvrtak popodne ali još ništa nije sjelo. Dali vikend ima ikakve veze s tim pa je sporije? > Nisam baš upućena. Hvala na odgovorima ;) Ako ste uplatili u četvrtak, u petak su joj trebali biti novci na računu. Još nešto ako ste iz manjeg mjesta ,onda će uplata biti na računu u ponedjeljak , ovisi iz kojeg ste mjesta u većim gradovima ide to puno brže, tako da sad mirno spavajte. Ako joj ne sjedne do ponedjeljka svakako zovite poštu. ;)
2018 05 20
ma pošta zna zaštekati s tim uplatama. Ako nema do ponedjeljka/ utorka, odi tamo. Meni je par puta trebalo po 3 dana da proknjiže. ( 3 radna dana, ne računam uopće vikende u to). Samo nemoj potvrdu o uplati baciti i bit će sve u redu :)
2018 05 20
Pošta jePošta je najsporija što se tiče uplate i isplate,... Ja ih pokušavam izbjegavati ali akonemam drugog izbora onda sam tamo... I onda kreću sumnje da nisi ni uplatila, vamo tamo.... čak ni kopija potvrde ne pomaže kod nekih XDDDD x-) x-)
2018 05 20