Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Ortodont i fiksni aparatić - promjena ortodonta i nastavak terapije

Pozdrav svima! Nadam se da nisam jedini baksuz koji se našao u ovom problemu. Ortodontica mi je stavila aparatić na čeljust koja je najproblematičnija, dosta se izravnalo ali to još nije to. Aparatić nosim nepunih godinu dana a ona ga želi skinuti jer je to njoj "puno bolje nego što je bilo". Platila sam cijeli iznos, račun nisam dobila jer je dotična u mirovini pa je samim time i navlačila veliki broj ljudi kod sebe. Koliko sam shvatila, njoj se iše ne da raditi jer ima bolesnog muža i stara je pa nema više volje. Meni ostaju neravni zubi i pitanje kod kojeg ortodonta bi mogla otići, tj.koji bi mi htio samo nastaviti terapiju i naplatiti preostali iznos (za čeljust na kojoj još nemam postavljen aparatić). Pomoć!
2018 06 04
U Brodu imaš dvojicu privatnika, Baranović i Losert, oba su odlični, s tim da je prvi dosta skuplji, tako sam bar čula. Ne znam koliko ti je to daleko.
2018 06 04
Dosta daleko.. Ma ima ortodonata par i u Vinkovcima ali me strah da mi nitko neće htjeti nastaviti terapiju nego da će skinuti taj gornji aparatić i opet ispočetka sve. :(
2018 06 04
Ne znaš dok ne pitaš, sutra skupiti hrabrosti i raspitati se direktno kod njih, tako ćeš znati na čemu si, razumijem da te strah, ali ovako samo mučiš sama sebe.. držim fige i vjerujem da ćeš ti to riješiti :)
2018 06 04
Dvoje poznanika je isto htjelo nastavit kod drugog ortodonta pa nisu pristali na to, vec ponudili skidanje i ponovno stavljanje, tako da sumljam da ce ti ijedan nastavit ..
2018 06 05