Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Plaćanje putem Pay Palla

Pozdrav. Evo nova sam na stranici.. i još se upoznajem sa svime. Te sam naišla na problem.... naime.. kupila bi neku odjeću, te bi platila putem Pay Pall-a gdje imam novac. Molim vas ako netko zna da ki objasni kako da uplatu izvršim na normalne račune.. Može tu ili u pvt. Puno hvala. Lp 🤗
2018 07 05
Nikako. Plaćaš s paypala na paypal. Možeš jedino povući sredstva s paypala na debitnu karticu pa onda s debitne internet/ mobilnim bankarstvom na tekući račun. Al ti je transfer 5$ ako želiš prebaciti na debitnu....
2018 07 05
> SaraKedavra: > Nikako. Plaćaš s paypala na paypal. Možeš jedino povući sredstva s paypala na debitnu karticu pa onda s debitne internet/ mobilnim bankarstvom na tekući račun. Al ti je transfer 5$ ako želiš prebaciti na debitnu.... Hvala na odgov ..
2018 07 05
Ne kuzim, imas novac na paypal balanceu ili kako?
2018 07 05
> hellokitty:3: > za obićne uplate trebas kupiti nalog za plaćanje koji se sadrži od dv dijela crveni i zeleni, crveni ispunis na zeleni ti se preslika.. ispunis svoje podatke tko uplaćuje i tuđe podatke, onog ko prima novac, skroz u desnom gornjem kutu napišeš iznos npr 20.00 zadnje dvije kockice su za lipe pa je većinom 00 ovdje na krpicama. zatim napišeš opis plaćanja negdje u sredni malo dolje ustvari .tu napišeš npr uplata za orglicu ili sl. i jos je jako i najvaznije da napises iban iban ide HR i niz brojeva.. i to svaka osoba ovdje da te podatke kad neko zeli nesto kupiti. neke osobe jos imaju model ali mislim da to ipak nebih znala objasniti...makar sam i ovo vrlo negramaticki i nesmisleno sročila xd oh bože.
2018 07 12
dušo, paypal nije "internetski novac". A za plaćanje nije obavezna opća uplatnica kako tvrdiš. S obzirom da ti ovo nije prvi profil( bokić, prodajaikupnja, sjetih te se!), već si trebala ovladati običnim uplatama na račun. Tsk, tsk!
2018 07 14