Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

možda još jedna prevara??

uplatila djevojci lijepo novćiče i uredno se ne javlja 5 dana...eto pošto mi je ovo prvi puta nakon 140 suradnji desilo..neznam dali da odmah pišem negativnu ili sačekam još???djevojka ima samo 4 komentara..ne radi se uopće o velikoj svoti(40)kn..ali svejedno..mislim da to nije neki novac da netko utekne s krpica.... [:tuzan] [:tuzan]
2013 08 29
pričekajte ipak još malo :)
2013 08 29
Bok draga moja,sječaš me se?Ja bih na tvom mjesu čekala da prođe tjedan dana,onda bih joj napisala negativnu i stavila na listu prevarantica.
2013 08 29
Jao, pričekaj još malo pa onda ju upozori da ćeš joj ostaviti negativnu. Užas...
2013 08 29
A ne mogu je ni upozoriti kad se ne pojavljuje..[:place] [:ljut]
2013 08 29
moze pomoc, nova sam tu, a dogodila mi se glupost, puno ljudi mi se javilo u pp, a ja pocela brisati one poruke gdje se nismo dogovorili. zena mi se javila da ce uplatit u ponedjeljak,ja uredu. poslije nje mi se javila zena koja ce uplatiti danas i to duplu svotu, tako da je ona ima prednost i njoj sam prodala. problem je sto sam slucajno izbrisala tu prvu zenu, kako da je pronadjem i recem da ne uplacuje jer je vec prodano?
2013 08 29
moze pomoc, nova sam tu, a dogodila mi se glupost, puno ljudi mi se javilo u pp, a ja pocela brisati one poruke gdje se nismo dogovorili. zena mi se javila da ce uplatit u ponedjeljak,ja uredu. poslije nje mi se javila zena koja ce uplatiti danas i to duplu svotu, tako da je ona ima prednost i njoj sam prodala. problem je sto sam slucajno izbrisala tu prvu zenu, kako da je pronadjem i recem da ne uplacuje jer je vec prodano?
2013 08 29
... da ne ispadne da sam je prevarila [:place]
2013 08 29
LaneCa09,odi na mail svoj i tamo ćeš naći poruku.. Koma kako varaju...pričekajte da prođe tjedan dana,ako se ne javljaju ostavite negativnu,tako bih ja barem..
2013 08 29
idi si na mail,tamo imaš sve poruke evidentirane
2013 08 29
na krivoj si temi, draga, ja mislim, al neda mi se sad pravila foruma citat :D uglavnom, ako ti uplati i ti ne posaljes javit ce ti se, ne brini, a ti onda pokusaj izgladit sporazum, ne dobit negativnu reputaciju i vratit lovu vlasnici uz kamate.. !
2013 08 29
hej Matea 22 _naravno da te se sjećam ti si mi najbolja zamjena bila... [:hihot] [:hihot] a pričekat ću kako i cure kažu još koji dan ..kontam da je možda otišla ne g.o ali ništa nije rekla...žao mi je staviti negativnu..ali morat ću ako se ne javi još koji dan i naravno objeviti tko je..ma žalosno je zapravo kako ljudi za tako sitne novce rade budale od sebe..možda nije u mom primjeru tako..ali vidim kako inaće cure piše ..šteta..ali sto ljudi sto čudi... [:hihot] [:hihot]
2013 08 29
laneCa09...obično ti sve poruke stižu putem mail-a. Ulogiraj se na svoj mail i tamo nađi poruku te ženskice, pa se vrati na Krpice, u tražilicu upiši njen nadimak pa joj pošalji poruku :-)
2013 08 29
-mijaumuki- da imaš skroz pravo i ja kad sam bila na g.o stalno sam provjeravala poruke..uff..eto žao mi je jer mi se majica strašno sviđa..a ja neću propasti za 40-ak kn..nema veze ..kako bude.. [:zaljubljen]
2013 08 29
@laneCa09 znam da to nije bilo pitanje, ali ne mogu ne komentirati - mislim da nije uredu prodati stvar koja je već obećana, pogotovo ako je osoba već išla uplatiti, koliko god novaca ti se nudilo. nikad još nisam ostavila negativnu povratnu, ali ovo je minimalno za neutralnu, barem što se mene tiče.
2013 08 29
1 2