Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Trajno uklanjanje dlacica? Iskustva/preporuke

Pozdrav! Zanimaju me iskustva sa trajnim uklanjanjem dlacica. Radila bi cijeli bikini, jer mi je to uzasan problem ,:( Jako sam svijetle puti, te imam dosta debele crne dlake (od dugogodisnjeg brijanja naravno), i citam da laser najbolje djeluje u toj kombinaciji. Strah me jedino kad vidim cijene da ne bi bio bacen novac, pa bi tila cut vasa misljenja i iskustva. I ako ima netko preporuku za salon, unaprijed zahvaljujem! <3
2018 08 09
Ja sam radila i preprezadovoljna sam- isto sam radila cijeli bikini ali ne laserom nego ipl uređajem za trajno uklanjanje dlačica u kozmetičkom salonu. Ima već jako dugo kako ne idem (5-6 godina sigurno, možda i više) i niti dlačice nema i dalje. Jedino nemojte mislit da vam može riješit tamo baš dolje kod stidnih usana i na guzi dlake, to ćete morat nečim drugim (ja radim sama šećernom pastom) jer jednostavno rad fizionomije se ne može do tamo doći, ali ostatak je super, što bi rekli ko bebina guza hehe (prije sam imala užasnih problema s prištićima, osipima, ranicama i sl. a sad sam se preporodila).Ja svakako preporučam otići ako se može, kod mene to nije bilo skupo oko 150-200 kn kako kad je bila akcija, nekad i 100 kn ali ja sam redovno išla svaki mjesec cijele godine i sljedeće godine 3 -4 x na održavanje, od tad više nisam išla jer nije bilo potrebe.
2018 08 09
Imam poznanicu koja je isto prezadovoljna, krenile su joj dlake nakon 6-7 godina, ali to su bile skroz svijetle tanke dlacice, sto je super. A gdje ste radili ako nije tajna? :)
2018 08 09
Nije, u Županji ;)
2018 08 09
> IrenaAR: > Nije, u Županji ;) Hvala! :)
2018 08 09
Ja preporucam IPL uređaj za kucnu upotrebu..mene je spasio. Imam Phillips Lumeu i vrijedi svake kune :)
2018 08 12
> dirdir92: > Ja preporucam IPL uređaj za kucnu upotrebu..mene je spasio. Imam Phillips Lumeu i vrijedi svake kune :) Koji imaš točno? ja već dugo vremena hoću uzeti ali mi je malo povelika investicija, strah me da neće biti rezultata.
2018 08 22
Ja imam isto IPL i to od Remingtona. Super su rezultati i stvarno sam zadovoljna. A kad malo izracunas, isplati se jer ako se stvarno zelis rijesiti dlacica morat ces otici dosta puta u salon jer nije moguce to rijesiti odjednom - tako da ces mozda i vise potrositi. A ovako nisi ogranicena, mozes si blicati sto god hoces jer imas bljeskova dovoljno da koristis aparat 10 godina u kontinuitetu.
2018 09 06