Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Japansko iscrtavanje obrva

Iskustva?
2018 08 15
Radila sam ih sveukupno 4 puta, svaki put nakon dva tjedna od obnove nestale iako sam se pridržavala svih uputa, mazanja, pranja itd. Odmah u startu su mi rekli da masna koža ne prihvaća boju, tako je i bilo. I sada nakon 4 iscrtavanja i godinu kasnije imam samo nekoliko sitnih "ožiljaka". Moja iskustva su loša, ali samo zbog masne kože. Pa ako imate masnu, problematičnu kožu - ne savjetujem vam, bacanje novca u vjetar. Ako vam je koža normalna onda se isplati. Kolegica je tek na prvu korekciju otišla nakon godinu dana i prezadovoljna je. + boli dosta :D
2018 08 17
Hvala puno :D
2018 08 17
Evo ja imam masnu kožu i radila sam već par puta, zadnji put prije više od godinu dana i malo boje je nestalo sa obrva. Da su posvijetlile jesu, a da su nestale nisu. Što se tiče boli, mene nije nešto jako boljelo, naravno osjetiš da se iscrtava. Inače nemam visok prag boli, ali kako kažu za ljepotu se trpi. Smatram da je jako bitno da se radi sa kvalitetnim materijalom. Iskreno da sam u financijskoj mogućnosti, opet bi ih napravila.
2018 08 24
Ja sam išla u Mayer, tako da kvaliteta nije bila upitna. Boljelo me možda svaki put sve više jer sam tražila jače "rezanje" kad bi vidjela da je boja ponovno nakon cca dva tjedna nestala. Znam da sam zadnji put jedva izdržala.
2018 08 24
Hvala cure :)
2018 08 24