Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Deaktivacija računa

Molim vas da mi objasnite kako da deaktiviram račun ili nek admini do kojih nemogu doći to naprave. Užasno sam razočarana s cijelom stranicom, slike iz oglasa nestaju, nemogu ih prepraviti, nemogu napraviti novi oglas,svaki dan nesto drugo, pa nemožes gledati oglase,lajkati,poslati poruku i to ne traje tjedan dana već godinu dana. Hvala!!
2018 10 01
Kaj se tiče prijave..ukucaj u Google npr. "haljina moje krpice" tak uđi unutra, prek nečijeg artikla..tak bude sve OK. Profil ne možeš obrisati, no možeš obrisati sve artikle to ti je kao da te ni nema..
2018 10 01
Da i na opisu o meni napisite da vise niste aktivni na krpicama
2018 10 01
> andjeosgreskom: > Molim vas da mi objasnite kako da deaktiviram račun ili nek admini do kojih nemogu doći to naprave. Užasno sam razočarana s cijelom stranicom, slike iz oglasa nestaju, nemogu ih prepraviti, nemogu napraviti novi oglas,svaki dan nesto drugo, pa nemožes gledati oglase,lajkati,poslati poruku i to ne traje tjedan dana već godinu dana. > Hvala!! Jaoo, imate samo 6 artikala, što bi rekli da kao mnoge morate pola ormara prepraviti... :) Na forumu ima nekoliko tema kako će Vam stranica raditi... kako se ulogirati i sl. Ne napuštajte brod (koji tone :') ) :")
2018 10 01
> KreativnoSelo: > > andjeosgreskom: > > Molim vas da mi objasnite kako da deaktiviram račun ili nek admini do kojih nemogu doći to naprave. Užasno sam razočarana s cijelom stranicom, slike iz oglasa nestaju, nemogu ih prepraviti, nemogu napraviti novi oglas,svaki dan nesto drugo, pa nemožes gledati oglase,lajkati,poslati poruku i to ne traje tjedan dana već godinu dana. > > Hvala!! > Jaoo, imate samo 6 artikala, što bi rekli da kao mnoge morate pola ormara prepraviti... :) > Na forumu ima nekoliko tema kako će Vam stranica raditi... kako se ulogirati i sl. > Ne napuštajte brod (koji tone :') ) :") Slazem se 😂😂
2018 10 01
Ako stvarno želite obrisati pofil, javite mi se u inbox.
2018 10 02