Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

korisnice koje bi htjele probu..

Bok cure, na mojim krpicama sam već podosta dugo, a zna mi se desiti u zadnje vrijeme da me neke krpičarke traže da donesem da probaju- jakne, cipele itd...ja u opisu imam napisane mjere i nisam za to nošenje po gradu za probe odjeće i obuće. Samo jednom sam to napravila i naravno da nisu kupljene cipele.. Htjela bih pitati da li vi nosite da se proba (i da naglasim nisu to neke visoke cifre kao vjenčanice od par tisuća kuna), da li je to uobičajeno?
2018 11 13
Šta to nije onda u principu primopredaja? Mislim, probaju i pregledaju stvar prije kupnje kad je primopredaja može se... Ili kako mislite proba? Žele samo probati da vide kako im stoji? Mislim opet postoji mogućnost da kupe stvar?
2018 11 13
Radim ja primopredaje, ali korisnice su već sigurne u kupnju i ne isprobavaju. Neke samo napišu da bi htjele probati, kao samo da vide ali da to ne znači da će kupiti.
2018 11 13
Moje sve primopredaje su prošle po principu da ja donesem stvar, kupac meni da novac i to je to, bez probavanja. U početku sam znala nekad i pristati na probe, iako sam imala detaljne mjere u oglasima. Onda mi se tipa pojavi cura koja nosi XS i probava jaknu M i onda za čudo veliko - zaključi da joj veličina ne odgovara i ne bi kupila. Gubljenje vremena.. Ako imate napisan konfekcijski broj i mjere, to je sasvim dovoljno ozbiljnom kupcu.
2018 11 13
e upravo to, gubljenje vremena mi se čini, sve je navedeno u oglasu,a primopredaje koje sam obavljala su isto tako završile, kupac je dao novac,bez probavanja i bio zadovoljan.
2018 11 13
> amparo: > e upravo to, gubljenje vremena mi se čini, sve je navedeno u oglasu,a primopredaje koje sam obavljala su isto tako završile, kupac je dao novac,bez probavanja i bio zadovoljan. Svakako gubljenje vremena jer u vecini slucajeva se ne kupi roba.. Mislim da su mjere sasvim dovoljne..
2018 11 13
Osobno ne nosim stvari samo na probu, drugo je kad je to pravi kupac pa mu naravno das da proba stvar koju kupuje ili obucu a ovako da ja nosim stvari po gradu da bi netko samo probao,nikako nek ode u trgovinu pa nek proba ovako ispada cisto zavlacenje zato najbolje imati sve izmjereno
2018 11 13
tnx na odgovorima cure, vidim da imamo isto mišljenje.
2018 11 13
Kada dogovorim primopredaju naravno da se može probati bez obzira na iznos artikla.Nije se dogodilo da nije kupljeno a i da je bože moj.Vama ako se neda donositi ili nemate vremena onda to kažete i kupilica ce odlučiti da li bude kupila ili ne.Svatko ima pravo odlučiti da li želi nešto nositi na probu i druga strana da li će kupiti nakon toga ili ne.Meni su uvijek draže primopredaje nego slanje bez obzira da li kupujem ili prodajem.Svi brojevi nisu uvjek mjerilo.
2018 11 13
Najčešće primopredaje prođu bez probe, ali ja volim curama reći kad u nešto nisu sigurne da slobodno mogu probati, bez obaveze kupnje. Ionako se dogovorim na nekom mjestu koje mi odgovoara i gdje ne gubim puno vremena. Tako da nevidim u čemu je problem.
2018 11 13
na svakoj primopredaji kazem da slobodno pregledaju i isprobaju stvar pa ne kupuju macka u vreci najgore su mi one koje traze primopredaju a na drugom kraju grada a lijepo napisem di mogu i kad mogu,ako odg ok,ako ne nek potraze dalje
2018 11 13
zadnji slučaj moje primopredaje: poslat će rođakinju jer ona ne stigne, taj dan ja uzmem robu, rođakinja njezina ujutro meni javlja da ipak ne može, a ta cura tri dana poslije javlja da si je nešto drugo našla, roba je ostala na kod mene na poslu koju sam joj trebala prodat... Ja isto na primopredaji kažem neka si probaju, ovdje mi je bio cilj da pitam kakva su vaša iskustva kada vam netko samo kaže da želi probat, a ne i kupiti...
2018 11 13
> amparo: > zadnji slučaj moje primopredaje: poslat će rođakinju jer ona ne stigne, taj dan ja uzmem robu, rođakinja joj ujutro meni javlja da ipak ne može, a ta cura tri dana poslije javlja da si je nešto drugo našla, roba je ostala na poslu koju sam joj trebala prodat... > Ja isto na primopredaji kažem neka si probaju, ovdje mi je bio cilj da pitam kakva su vaša iskustva kada vam netko samo kaže da želi probat, a ne i kupiti... puno puta su kupci isprobavali i nije mi uopce bed ni problem tako pristupiti, u prosijeku bi svaki drugi kupac kupio tako da su sanse uvijek 50:50 samo nek je kupac sretan i zadovoljan, a ne da imam na brizi jel pase ovo ili ono
2018 11 13
Super mi je kad mi se jave da bi probale tipa cipele,i ja kažem ok,i onda mi kažu da donesem još haljinu,majicu,jaknu i svašta još da i to usput probaju...često se pitam gdje bi to probale,u parkiću na klupi? :') :| I nije mi fora nosit to sve na primopredaju,kad znam da je ostatak stvari samo usput,da je šansa za kupnju istih mala ,:)
2018 11 13
Da, ako su iz Zagreba i žele probati...donesem i probaju..ili dođu do mene... Ako odgovara kupe..ako ne, ne kupe.. Jako puno puta smo tako dogovarale..to mi je pod normalno...i o.k.
2018 11 13
1 2 3 4
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija