Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Šampon za plavu kosu

Lipe moje svitle kose :), koji šampon koristite za održavanje plavih kosa? Mislim na šampone koji sprječavaju žuti ton kose i njeguju prirodnu svijetliju nijansu, a da nije previše smeća u njima. Dosad još nisam našla nekog na prirodnoj bazi koji bi bio dobar, npr sa pčelinjim voskom i sl. Svi savjeti dobrodošli!  :)
2018 12 01
Keune, ne sjećam se više kako se zvao, ali meni je bio najbolji. Sjećam se da je bio taman, skoro crn i to me izluđivalo :')
2018 12 01
Keune ljubičasti definitvno!
2018 12 02
logično je da pomažu šamponi od kamilice, kad nije bilo svih ovih čuda od šampona, skuhala se kamilica i u tome se ispirala kosa na kraju, sjećam se toga jer sam iz prošlog stoljeća o:)
2018 12 02
> sanjaurban: > logično je da pomažu šamponi od kamilice, kad nije bilo svih ovih čuda od šampona, skuhala se kamilica i u tome se ispirala kosa na kraju, sjećam se toga jer sam iz prošlog stoljeća o:) E bas sam koristila od kamilice, dosta mi je isusilo kosu, ne znam iz kog razloga x-) . Probat cu skuhat svoju, hvala na savjetu!
2018 12 02
Najbolja stvar koju sam ikad kupila je John Freida Go Blonder sampon. Koristim ga vec 3 godine i savrsen je. Moze se koristiti za prirodnu ili pofarbanu kosu i predivnu nijansu napravi. Osobno imam prirodno plavu kosu, ali mi je vec pocela bacati na sivkasto i nakon koristenja ovog sampona se vratila onako skandinavsko plava nijansa. Kosta 60-ak kn u Mulleru, dm, Bipi... I najbitnije od svega ne isusuje i ostecuje kosu i fino mirisi.
2018 12 02