Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Poslano na krivi Tisak

Trebam vaše mišljenje. Javila mi se gospođa za zamjenu, pristala sam, razmjenile smo podatke za slanje Tiskom. Jučer je poslala i sad idem provjeriti šifru, paket još nije stigao na odredište, ali vidim da je poslala na krivi Tisak. Taj Tisak meni nikako nije usput, moram sjesti na dvije linije busa dok dođem do tog kvarta. Ni ne znam gdje se točno nalazi. Da li se može kako reagirati kad paket stigne da se prebaci do Tiska na koji sam željela? Ako da, koja je procedura.
2019 01 13
Nazvati tisak službu za korisnike
2019 01 13
Ovo sam našla na njihovoj stranici: "Mogu li zatražiti preusmjeravanje paketa na drugi kiosk? Jednom definirano odredište paketa naknadno nije moguće promijeniti." I da je preusmjeravanje moguće jedino u slučaju da odredišni Tisak bude zatvoren.
2019 01 13
Poslala sam poruku i gospođi za zamjenu, ali još nije odgovorila. Da li se tko susreo s ovakvom situacijom i kako ste to riješile?
2019 01 13
Draga Eisen, vjerojatno neće biti druge nego da odeš na taj Tisak. Ne znam samo kako gospođa nije bila malo pažljivija,ali pričekaj još njen odgovor. Možda,možda da tisak nije pogriješio iako ne vjerujem.
2019 01 13
Moze se preusmjeriti, ja sam jednom imala slicnu situaciju i samo sam nazvala sluzbu za korisnike i zamolila da ga preusmjere na drugi tisak i sve je bilo ok. Jedino ako nisu nesto promijenili, to je bilo prije dosta vremena, ali vjerujem da se moze. U svakom slucaju pokusaj, nemas sto izgubiti. Drzim fige!
2019 01 13
Imala sam takvu situaciju Nazvala sam sluzbu za korisnike Cakalo se da paket bude u skladistu.tek onda se moze mjenjati odrediste Zena promjenila odrediste.i sve stiglo di treba
2019 01 13
Meni se to desilo prije par mjeseci, ja sam krivo poslala ,:) Samo sam Tisku poslala mail (kontakt obrazac na stranici) na koji želim da preusmjere paket i nije bilo nikakvih problema.
2019 01 13
Javila se gospođa i sutra će nazvati službu za korisnike. Kaže da joj je samo ponudilo tu šifru za moj grad. Moguće da je do sustava. Ili je krivo ukucano, šifra Tiska na kojem sam htjela da dođe paket ima zadnje brojeve 490, a ona je poslala na 470. Inače mi uvijek šifru prepoznaje, sad sam baš nedavno imala dvije suradnje gdje su mi cure uredno poslale. Nadam se da će se zspjeti riješiti. Nikako mi nije to odredište usput, imam dvije linije busa dok dođem do tamo, a nije ni isplativo, na bus bi potrošila 40kn. Ovaj Tisak na koji sam htjela mi je usput kad idem s posla-na posao, a i radi duže pa stignem.
2019 01 13
> Maleficent80: > Moze se preusmjeriti, ja sam jednom imala slicnu situaciju i samo sam nazvala sluzbu za korisnike i zamolila da ga preusmjere na drugi tisak i sve je bilo ok. Jedino ako nisu nesto promijenili, to je bilo prije dosta vremena, ali vjerujem da se moze. U svakom slucaju pokusaj, nemas sto izgubiti. Drzim fige! :") :*
2019 01 13
Meni se to dogodilo prije cca mjesec dana. Nazvala sam službu za korisnike, oni su mi dali službeni broj mobitela kioska Tiska na koji je zalutao paket. Zatražila sam da mi vrate paket i poslala sam ponovo. Malo je problematična pretraga odredišnog Tiska, pogotovo u većim gradovima. Jedino ih po adresi mogu locirati i kliknuti.
2019 01 13
Ja sam jednom tražila preusmjeravanje paketa - nitko nije ništa krivo poslao, ali su se meni u međuvremenu dok je paket bio na putu promijenile neke okolnosti i ta lokacija mi više nikako nije odgovarala. Samo sam nazvala službu za korisnike i zamolila da mi preusmjere na drugi kiosk i nije bilo nikakvih problema. Za par dana mi je paket stigao.
2019 01 13
Hvala puno što ste mi napisale svoja iskustva. Onda ima nade da dođe na pravi Tisak. Zbunilo me ovo što im na stranici piše da ne preusmjeravaju.
2019 01 13
I ja se nadam da će se riješiti. U svakom slučaju, tvoja krivnja nije (a nije ni da nekoga želimo kriviti). Copy-paste šifre iz tvoje poruke je sasvim dovoljno da sustav "prepozna" odredišni Tisak. Znamo to iz iskustva 💘 Sretno!
2019 01 13
Gospođa je javila da je uspjela preusmjeriti paket. Na statusu paketa vidim da je zaprimljen na taj drugi Tisak. Kako mi nije došla obavijest da je tu stigao, znači da je on sad u nekom preusmjeravanju? Sad se onda vraća natrag pa opet putuje do pravog Tiska ili?
2019 01 18
1 2