Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Mame vrtićke djece- POMOĆ

Prehlađujete li se vi od Vaše djece? Odkad mi je kćer prije 6 mjeseci krenula u vrtić, nismo imali ozbiljnijih zdravstvenih problema, upala i sl. Nikad nije bila na antibioticima. Ali prehladi se svakih otprilike 3-4 tjedna, i odmah i ja od nje. Svi mi govore kako nije normalno da ja to pokupim od nje. Naravno, ona živne za 2 dana, ja za 7. Njoj sam davala Imunoglukan prije vrtića i sad opet, a i ja uzimam kojekakve dodatke prehrane. Postoji li neki test imuniteta?
2019 02 02
Stalno sam bila smrkava ...svaka njihova prehlada bila je i moja...na neki nacin to je i normalno ipak vas ljube ,maze,brinete oko njih ...prelazno je.Nakon nekog vremena ce vam se imunitet aktivirati i njima i vama.Samo treba zivaca i strpljenja...i da ja sam bila smrkava svaka dva tjedna,prehlada za prehladom...
2019 02 02
Joj, baš Vam hvala na ovom odgovoru! Kolegice s posla se ne mogu načuditi i zbilja se osjećam jao mimoza. Nadam se da ćemo očvrsnuti skupa! > Natalija77: > Stalno sam bila smrkava ...svaka njihova prehlada bila je i moja...na neki nacin to je i normalno ipak vas ljube ,maze,brinete oko njih ...prelazno je.Nakon nekog vremena ce vam se imunitet aktivirati i njima i vama.Samo treba zivaca i strpljenja...i da ja sam bila smrkava svaka dva tjedna,prehlada za prehladom...
2019 02 02
> MilaElena: > Joj, baš Vam hvala na ovom odgovoru! Kolegice s posla se ne mogu načuditi i zbilja se osjećam jao mimoza. Nadam se da ćemo očvrsnuti skupa! > > Natalija77: > > Stalno sam bila smrkava ...svaka njihova prehlada bila je i moja...na neki nacin to je i normalno ipak vas ljube ,maze,brinete oko njih ...prelazno je.Nakon nekog vremena ce vam se imunitet aktivirati i njima i vama.Samo treba zivaca i strpljenja...i da ja sam bila smrkava svaka dva tjedna,prehlada za prehladom... Ma nismo mi svi isti...moji su stvarno bili jako bolezljivi ,stalno prehlade,upale grla,ja sam uvijek od njih sve pokupila i to mi se uvijek zakompliciralo i trajalo puno puno duze...od kad su krenuli u skolu preporod,i sin i kcer su izuzetno zdravi ( sin ide u drugi srednji ,ako je u osnovnoj bio bolestan pet puta i previse sam rekla,u srednjoj nijednom),kcer uspjesno prolazi to sve ,dan ,dva grlo,par dana nos i gotovo...ja vise ne dobijam prehlade od njih....Inace moja lijecnica mi je rekla da svi ti lijekovi za podizanje imuniteta su bacanje novaca,zivjeti koliko toliko zdravo,pojacan c vitamin i to je to.Kad tijelo odluci reci dosta imunitet ce se podici...i doista je tako bilo...😊
2019 02 02
Sve je to normalno dok ne steknete imunitet na sve te viruse. Evo moj je malo kao šmrcao prije 10-ak dana i dva puta se nakašljao, ja odmah krevet i temperatura 38.5 :') Proći će s vremenom.
2019 02 02
Isto tako. Evo starija( 6god) je imala gripu.. razbolila se i ja. Nakon mene muž a i beba od 4mj. Sad razmisljam da je ne vodim u vrtić dok malo ne zatopli i prođu viroze, gripe i upale pluća.
2019 02 02
MilaElena, moja kćer je krenula u 9 mj.prošle godine u vrtić. Od kraja 10 mj.do danas ona je popila 4 antibiotika, a muž i ja 5. Izdrži u vrtiću u prosjeku 3 tjedna i onda opet sva šmrkava, u temperaturi, grlobolji i sl. Mi odmah isti takvi za njom...Na poslu mi se ne mogu načuditi koliko smo non stop svi bolesni >:(
2019 02 02
Kad sam počela raditi u školi prvih godina sam kupila svaku gripu, crijevnu i uopće svaku virozu. Sad sam poprilično imuna. Ponekad mislim da sad ja svojoj djeci donesem sve što ima u školi, dok mene zaobiđe. Treba da prođe neko vrijeme dok vam organizam ojača. To je normalno za nas malo osjetljivije, apsolutno normalno.
2019 02 03
Da, to je normalno. Sjetim se jasličkih dana svojeg starijeg djeteta (sada je prvašić). Imao je 5 želučanih viroza prve godine u jaslicama. Svaku smo od njega pokupili...njega prođe za dan, dva, a ja i suprug povraćamo po tjedan dana ajmeee. Svaku sljedeću godinu bilo je bolje, a zadnje dvije godine u vrtiću nije ni dana izostao. Sigurno ćete vremenom steći imunitet i vi i dijete. ;)
2019 02 03
Moj muž se slabije razboljeva od mene, ali ipak, ona se više sa mnom mazi i više me treba kad je bolesna, nego njega. Trenutno smo svi troje bolesni.
2019 02 04
Tako je to... Prije ili kasnije dijete udje u kolektiv i pocne sa zarazama. Meni je muz veci problem. Radi u open office tipu ureda i svaka dva tjedna nosi nesto kuci, a mali i ja se onda moramo sklanjati od njega.
2019 02 05