Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Preporuka za blender

Bok cure, planiram kupiti blender/smoothie maker pa me zanima kakav i koji vi imate, kako ste zadovoljne, na sto trebam paziti pri kupnji? Ne treba mi neka velika zvjerka, cisto bih da si mogu tu i tamo prije posla nesto nabrzinu smiksati i ponijeti. Jako mi se svida silvercrest retro izgleda iz Lidla, dode 199 kn. Jel ok on?
2019 02 13
I mene zanima jer moj sadasnji philips i nije nesto a ima 600w. Dakle meni konkretno treba neki koji ce i na suho onak vrtit. Konkretno radim sladoled od banane koja se razreze na ploske i stavite je u zamrzivac da se malo zaledi ne skroz. Onda to ubacite u blender i zlicu maslaca od kikirikija i zlicu kakaa i onda bi on to trebao izblendal,al nece. E pa mene sad zanima kakav bi trebao bit da to moze zblendat.
2019 02 13
Samo nemoj kupovat onaj smoothie maker iz Gorenja 250W. Moj je odmah pregorio :-D Korina...dodaj mrvicu vode. Tako i ja kad radim energetske pločice...jabuke neće bledat, pa dodam malo vode.
2019 02 13
> kkorina: > I mene zanima jer moj sadasnji philips i nije nesto a ima 600w. Dakle meni konkretno treba neki koji ce i na suho onak vrtit. Konkretno radim sladoled od banane koja se razreze na ploske i stavite je u zamrzivac da se malo zaledi ne skroz. Onda to ubacite u blender i zlicu maslaca od kikirikija i zlicu kakaa i onda bi on to trebao izblendal,al nece. E pa mene sad zanima kakav bi trebao bit da to moze zblendat. prema mom iskustvu, takve stvari lijepo zblendaju samo oni super-jaki i super-skupi blenderi tip Vitamix. za mene puno preskupi. ovaj slajo mi je uspio kad sam jednostavno u mix dodala i šalicu mlijeka, bez problema se smiksalo u običnom blenderu. NutriBullet mi je ok za ove brzinske stvari, iako ga trenutno najviše koristim za bebine kašice :-D
2019 02 13
Ja sam zadovoljna s tim iz Lidla, imam ga oko 3 godine i jos uvijek dobro radi
2019 02 13
> mirnaz: > > kkorina: > > I mene zanima jer moj sadasnji philips i nije nesto a ima 600w. Dakle meni konkretno treba neki koji ce i na suho onak vrtit. Konkretno radim sladoled od banane koja se razreze na ploske i stavite je u zamrzivac da se malo zaledi ne skroz. Onda to ubacite u blender i zlicu maslaca od kikirikija i zlicu kakaa i onda bi on to trebao izblendal,al nece. E pa mene sad zanima kakav bi trebao bit da to moze zblendat. > prema mom iskustvu, takve stvari lijepo zblendaju samo oni super-jaki i super-skupi blenderi tip Vitamix. za mene puno preskupi. ovaj slajo mi je uspio kad sam jednostavno u mix dodala i šalicu mlijeka, bez problema se smiksalo u običnom blenderu. NutriBullet mi je ok za ove brzinske stvari, iako ga trenutno najviše koristim za bebine kašice :-D E da mlijeka se nisam sjetila. Hvala. A jel taj nutribullet cemu ili? Jedanput sam radila humus. Isprljala sam blender i stapni i sjeckalicu koha je jos najbolje odradila posao.
2019 02 13
Ja imam nutribullet i odlican je. Sve smiksa u 30 secc. I bome vrijedi svake kune. Vec tri godine je samnom i ja sam prezadovoljna. Koristila sam ga cesto i malcu za kasice (home made i slicno) kad je bio beba. Sa njim stvarno necete pogriješiti :)
2019 02 13
> Splicanka92: > Ja imam nutribullet i odlican je. Sve smiksa u 30 secc. I bome vrijedi svake kune. Vec tri godine je samnom i ja sam prezadovoljna. Koristila sam ga cesto i malcu za kasice (home made i slicno) kad je bio beba. Sa njim stvarno necete pogriješiti :) slažem se :-) jednostavan, brz, jak, bez beda se opere u suđerici.
2019 02 13
> kkorina: > > mirnaz: > > > kkorina: > > > I mene zanima jer moj sadasnji philips i nije nesto a ima 600w. Dakle meni konkretno treba neki koji ce i na suho onak vrtit. Konkretno radim sladoled od banane koja se razreze na ploske i stavite je u zamrzivac da se malo zaledi ne skroz. Onda to ubacite u blender i zlicu maslaca od kikirikija i zlicu kakaa i onda bi on to trebao izblendal,al nece. E pa mene sad zanima kakav bi trebao bit da to moze zblendat. > > prema mom iskustvu, takve stvari lijepo zblendaju samo oni super-jaki i super-skupi blenderi tip Vitamix. za mene puno preskupi. ovaj slajo mi je uspio kad sam jednostavno u mix dodala i šalicu mlijeka, bez problema se smiksalo u običnom blenderu. NutriBullet mi je ok za ove brzinske stvari, iako ga trenutno najviše koristim za bebine kašice :-D > E da mlijeka se nisam sjetila. Hvala. A jel taj nutribullet cemu ili? > Jedanput sam radila humus. Isprljala sam blender i stapni i sjeckalicu koha je jos najbolje odradila posao. ubaciš šalicu maslinovog ulja i šalicu vode. ispadne super, ja često radim.
2019 02 13
A rusell hobbs?
2019 02 13
Imam Nutribullet i zbilja je za svaku preporuku. Nadje se na akciji za kakvih 500 kuna.Moja mama ima neki Phillipsov,al nije tako jak.Cijena mu je bila kaovih 300 kuna.
2019 02 14
Za one koji ipak trebaju jak blender, koji melje sve, uključujući i žitarice u brašno, Vitamix je za 3 koplja iznad svih. Imam ga 10 godina, koristim ga svakodnevno za sve po spisku, a znam ljude koji ga imaju i više od 20 godina bez da je ikada zaštekao.
2019 02 14
Ima sad u Kauflandu snižen Nutribullet na 440kn
2019 02 18
> marbil: > Ima sad u Kauflandu snižen Nutribullet na 440kn istina, ja kupila i prezadovoljna!
2019 02 23