Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Povrat novaca?

Vecer cure. Imam jedan upit vezano uz jednu korisnicu koja me trazi povrat novaca za kupljen artikal. Prica ukratko ide ovako.. Prodavala sam Gucci novcanik po 100 kn. Jedna gospođa se javila. Pitala je da li je original, sto ja nikad nisam tvrdila. Rekla sam da se nalazi u kutiji Gucci, ali to je sve. Certifikate o originalnosti nisam imala i nije ih pitala. Novcanik je kupila i sve okej. Nakon skoro 2 mj mi se javila sa tvrdnjom da sam ju prevarila i da to nije original. Trazi povrat novaca jer navodno smrdi. E sad, moja pitanja su: da li trebam vracat novac nakon 2 mjeseca? Nije li smrdio (ako vec smrdi) i do sada? I da sam imala certifikate o originalu, zar bi ga prodavala za 100 kn? Pomognite mi u donosenju ispravne odluke. Sto biste vi napravile? Pozdrav svima i ugodnu vecer
2019 02 16
2 mjeseca je dugo. Inace sam uvijek za povrat ako netko bas inzistira i nije dobio ono sto je ocekivao, a osobito ako je moja greska u mjerenju ili nekoj drugoj informaciji. Ali 2 mjeseca je bas dugo, sta ja znam.. Trebala je ranije, to sad vise nije to ako je koristen 2 mjeseca.
2019 02 16
Pa kad vec pitas sto bih napravila recu ti.. recimo ne bih preprodavala fakeove jer je zakonom kaznjivo. Preprodaja sama po sebi je kaznjiva, plus fakeovi oho poslic samo takav. Za novcanik nisi navela je li original ili fake. Znam da je cijena originala puuuno veca od ove ali u oglasu nisi napisala, a na njeno pitanje si odgovorila nikako. Vrati zeni novac.
2019 02 16
To odgovor?! ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/5b66ab6708d6ea8e468589461fbcc3eb.jpg) Treba vjestak za napisano.
2019 02 16
Nebi pristala na povrat nakon toliko vremena Da nakon kupnje netko nije zadovoljan pa se to odmah rijesi Al sta cekas 2 mjeseca.pa se tek onda javljas A ove fore dobila na pokon.dopizdile i Bogu i vragu Prestanite se svi pravit grbavi da ne znate jel original ili nije
2019 02 16
I kupac ima takav oglas. Ajme sto vi radite cure, katastrofa.. Katastrofa! Edit: pise u opisu "sve originali".
2019 02 16
Također nebi pristala na povrat nakon toliko vremena jer realno ako nije bila zadovoljna povrat je mogla tražiti odmah nakon primitka novčanika. Nemoguce da je tek nakon 2 mj primjetila da nesto nije u redu s njime.
2019 02 16
Vrati ženi novce, a ona tebi neka vrati novčanik i gotova priča. Znala si ti jako dobro da je fake jer bi ga inače oglasila po puno većoj cijeni. I prešućivanje istine je laganje.
2019 02 16
> sonja90: > Pa kad vec pitas sto bih napravila recu ti.. recimo ne bih preprodavala fakeove jer je zakonom kaznjivo. Preprodaja sama po sebi je kaznjiva, plus fakeovi oho poslic samo takav. > Za novcanik nisi navela je li original ili fake. Znam da je cijena originala puuuno veca od ove ali u oglasu nisi napisala, a na njeno pitanje si odgovorila nikako. > Vrati zeni novac. Baš tako, sve istina.... A i kako uvijek same sebe otkriju na forumu, čak ih ne moraš tražiti, koliko vidim i parfema kolko oš, opet hit do hita, uvijek isto...sve te koje prodaju/kupuju fejk nisu baš ni previše pametne, uvijek na kraju neki cirkusi oko toga i u zadnje vrijeme skoro svaka tema na tu "temu".
2019 02 16
Navela si ženu na krivi trag kako novčanik dolazi s pripadajućom kutijom na kojoj je kod? Lijepo te pitala je li original? No to si joj odgovorila samo nalazi se u kutiji gucci, no ne i da je fejk, znači lagala si, kao što je i navela le sock i prešućivanje je laganje. A i kupac je stvarno naivna ko božićna jelka misleći kako će za 100 kn kupiti original, mislim možda i možeš ako je prije u njemu se nosalo 3 kg banane, ali ovako... Stvarno je istina da ljudi koji kupuju/prodaju fejkove nisu preveć pametni.
2019 02 16
Po meni s njene strane nije ok što se javlja nakon 2 mjeseca i toliko čekati pa tražiti povrat je suludo i ja osobno na to nikad ne bih pristala. Ali s druge strane ti nisi navela da je novčanik kopija napravila si se luda s tim kodovima i bla bla tako da ono. S obzirom da si prešutila istinu pitaj da ti slika kakav je novčanik sada ( jer je prošlo toliko, a bio je novi? ) i dogovori možda djelomičan povrat novca ili njen trošak slanja.. Nisam pametna ..
2019 02 16
Ni ja ne bi pristala na povrat nakon 2 mj
2019 02 16
Sama je dala naslutiti da je original. I još se vidi kopija razgovora gdje je doslovno smuljala kupca. Pa i dalje traži riječ utjehe. Mrak. I ne razumijem kupca, što je čekala 2 mjeseca.. Da se novčanik pretvori u original🤔
2019 02 16
Nikom ne drzim stranu u cijeloj ovoj prici, ali da kupcu treba 2mj da skuzi da novcanik nije original.. ne znam. 🙄 s druge strane Vi kao prodavac spominjete kodove, kutije.. smjesna prica. Ali, ipak mislim da niste duzni vratiti novac, ne zato jer ste neduzni u cijeloj prici nego jer se kupac trebao zaliti kad je dobio paket. I jos jedno pitanje..sta se niste cule kad je paket primljen, razmijenile povratne i to? Pa mene ipak zanima dal je druga strana zadovoljna i dal je sve ok?
2019 02 16
Cuj ona nije ni navela da je orginala ali na nekin nacin je dala naslutiti..samo ne vidim zasto bi vracala novac??nakon 2 mj sad se sjetila traziti povrat...ako ti nije pasalo kada si podigla paket lijepo javis prodavacu i rijesite to..a ne cekati 2 mj??to je krajnje bezobrazno..ili je i novcanik putovao u Francusku??
2019 02 16
1 2 3 4 5 Sljedeći