Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Za buduće mame /

izdajalica

drage buduce i sadasnje mame, koja izdajalica vam je najbolja? rucna vs elektricna? elektricnu nisam probala, koristim rucnu Avent, jedino mi je problem sto nemogu vise izdajat mlijeka kao prije, kako potaknuti stvaranje mlijeka? i ako nekoj treba imam viska rucnu izdajalicu na pumpicu Chicco povoljno. pisite vasa iskustva.
2019 02 19
čula sam da islandski lišaj potiče laktaciju, možda čak i komorač, ma ima tih mješavina za dojilje stvarno u biti, potražnja potiče proizvodnju....stavljati bebicu redovno dojiti i to je to, bar bi tako trebalo biti meni je ručna tommy tippie, tako nešto, sasvim ok
2019 02 19
Ja sam koristila rucnu aventovu, ali to samo ponekad kad sam morala nekud ici pa da maleni ima obrok.. inace, sto dijete vise doji, vise se mlijeka stvara jer mlijeko nadolazi prema djetetovim potrebama 😊
2019 02 19
Ja sam imala elektricnu aventovu i bila mi je odlicna. Za poticanje mlijeka stvarno ne bi znala, ja sam imala hiperlaktaciju tako da sam je meni izdajalica sluzila samo za izdajanje jer mi mali nije htio sisati. Ali znam da su neke cure uspjele navuci mlijeko izdajalicom.
2019 02 19
Ja sam navukla elektricnom aventicom. Bog je blagoslovio! Najbolje investirane pare.
2019 02 20
Imam ja pitanje vezano uz izdajelicu. Za koji mjesec nam stiže druga beba. Od prvog djeteta ima spremljene flasice i izdajalicu koji nisu korišteni zadnje tri godine. Ukoliko bude potrebno mogu li ih nakon prokuhavanja i sterilizacije koristiti i za drugo dijete?
2019 03 05
> Minnie: > Imam ja pitanje vezano uz izdajelicu. > Za koji mjesec nam stiže druga beba. Od prvog djeteta ima spremljene flasice i izdajalicu koji nisu korišteni zadnje tri godine. Ukoliko bude potrebno mogu li ih nakon prokuhavanja i sterilizacije koristiti i za drugo dijete? zasto nebi mogla? :) bitno da je sterilizirano, pa ionako zene znaju kupit rabljenu izdajalicu, ali najbitnije je da se prokuha,sterilizira i nema nikakvih problema.
2019 03 07