Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Svrab nakon depilacije

Bok cure. Imam jedan problem koji vec dosta dugo traje. Dan, dva nakon što britvicom obrijem noge toliko me pocnu svrbiti da je to neizdrzivo. Toliko se gebem da raskrvarim noge i napravim podljeve. 😔 Probala sam promijeniti britvicu, pjenu za brijanje, ali nije u tome stvar. Ne pomaze previse ni to da noge svakodnevno namazem kremom. Cim dlacice krenu rasti, noge pocnu neizdrzivo svrbiti. Da li imate taj problem i vi? Kako da tome stanem na kraj?
2019 03 03
Takoder imam taj problem, pogotovo preko zime. Pomaže piling prije brijanja.
2019 03 03
jeste li probali druge metode depilacije? šećernu pastu? epilatore? vjerujem da je taj osjećaj užasan..ne znam kako ga spriječiti..
2019 03 04
Suha koza mozda, pa jako stisnete i sami si iziritirate sa brijanjem, ja sam krenula sa epilatorom prije dva tri tjedna jako sam zadovoljna pogotovo noge mekse prirodnije nije tako koza suha zasad super.
2019 03 04
Imam isti problem i nisam otkrila za sad rješenje. Doduše događa se samo preko zime, valjda zbog nošenja robe u kojoj mi koža ne diše previše. Bude nešto bolje kad namažem hidratantnom kremom.
2019 03 04
Ni ja nisam otkrila rjesenje,a nema sta nisam probala😭
2019 03 04
> kleo12: > Bok cure. > Imam jedan problem koji vec dosta dugo traje. > Dan, dva nakon što britvicom obrijem noge toliko me pocnu svrbiti da je to neizdrzivo. Toliko se gebem da raskrvarim noge i napravim podljeve. 😔 > Probala sam promijeniti britvicu, pjenu za brijanje, ali nije u tome stvar. > Ne pomaze previse ni to da noge svakodnevno namazem kremom. > Cim dlacice krenu rasti, noge pocnu neizdrzivo svrbiti. > Da li imate taj problem i vi? Kako da tome stanem na kraj? Uporno radiš nešto što te smeta. Kako da tome staneš na kraj.? Vrlo jednostavno, nemoj više koristiti britvice ili ih koristi pa se svrbi. :)
2019 03 04
Suha iziritirana koža koju onda još dodatno oštećujete brijanjem... Pričekati par dana da prođe pa mazati kremom za suhu kožu koja smanjuje peckanja i iritacije. Ja sam imala isti problem, bila kod dermatologa pa dobila uputu da preko zime koristim uljne gelove za tuširanje (ima ih Afrodita) i hranjivu kremu, a s vremena na vrijeme baby ili neko drugo ulje.
2019 03 04
Meni je tako bilo. Rjesila sam problem taki sto sam kupila laser. Najbolja investicija ikad ako imate tamne dlake
2019 03 04
Probajte pomiješati malo soda bikarbone i tople vode. PA nakon brijanja razmažete po nogama. Imam prijateljice sa sličnim problemom i pomoglo je.
2019 03 04
Slazem se. Imam doma epilator, ali nekako ga uvijek nerado uzmem u ruke zbog boli. Zato se u zadnje vrijeme uvijek odlucim za britvice i stvarno imam podljeve po nogama od jačine svraba. Malo mi je lakse kad znam da i vi imate isti problem. Vec sam mislila da nesto ozbiljno ne stima s mojom kozom. :) Hvala na savjetima. Cini mi se da cu se ipak morat okrenuti prema cupanju dlaka :)
2019 03 04
Kleo, dosla si po savjet i dobila ga, nisi poslusala odnosno nisi reagirala uopce na upise. Ocekujes sad opet savjete ili suosjecanje? Pa nismo svi senilni ako se neke i prave da jesu.
2019 03 05
Ja sam shvatila da vas svrbi kad dlake počnu rasti...isto se može dogoditi i s epilatorom jer će i nakon toga dlake urastati u kožu...Pomaže grubljim ručnikom dlake trljati u smjeru obrnutim od rasta, kao da se brišete ručnikom, a dobro je i za cirkulaciju. Za efektnu dezinfekciju pomaže limunov sok, namažete noge nakon brijanja(može vas peći malo), ostavite minuticu, pa isperete toplom vodom...to bi vas trebalo osloboditi naknadnog crvenila i eventualnih upalnih procesa
2019 03 07