Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Pregled kod fizioterapeuta

Bok, Neugodno mi je postaviti ovo pitanje sa svog profila pa sam napravila novi. Uglavno, zanima me treba li na pregledu kod fizioterapeuta (generalni pregled plus medicinska masaža vrata i gonjeg dijela leđa) skinuti grudnjak? Sramežljiva sam te na pregled idem kod obiteljskog prijatelja i stvarno mi je neugodno da se moram skinut pred njim. Hvala na odgovorima i molim Vas bez negativnih komentara.
2019 03 05
> nikkynikol: > Bok, > Neugodno mi je postaviti ovo pitanje sa svog profila pa sam napravila novi. > Uglavno, zanima me treba li na pregledu kod fizioterapeuta (generalni pregled plus medicinska masaža vrata i gonjeg dijela leđa) skinuti grudnjak? > Sramežljiva sam te na pregled idem kod obiteljskog prijatelja i stvarno mi je neugodno da se moram skinut pred njim. > Hvala na odgovorima i molim Vas bez negativnih komentara. Ne
2019 03 05
Ne. Ali ako ti radi masazu morat ces majicu skinuti. Al ja uvijek ostanem u grudnjaku i potkosulji. I nista ne moram skidat ;))) svejedno radio mi gornji ili donji dio ledja. Ak je potrebno on malo digne potkosulju i to je to.. al nista prednji dio i golotinja..
2019 03 05
Ako i budeš trebala, to možeš napraviti kad legneš pa samo otkopčaš grudnjak i spustiš naramenice i kad te izmasira, zakopčaš. Znam da nije ugodno ako ti je prvi put, ali to je profesionalac, bio on prijatelj ili ne, i došla si kod njega po pomoć, a ne da proučava tvoje grudi.
2019 03 06
Na samom pregledu ne trebaš ga skinuti. Kad ti bude radio masažu da, ali ležiš potrbuške tako da se ništa ne vidi, samo legneš u njemu i raskopčaš ga.
2019 03 06
Hvalaaaaaa curke, baš ste me smirile i sad mogu lakše pristupiti tome. :D Mislim znam da je on profesionalac i ono išla bih na taj pregled kako god, ali eto sama ideja da moram skinut grudnjak pred tako nekim mi je zastrašujuća.
2019 03 06
> nikkynikol: > Hvalaaaaaa curke, baš ste me smirile i sad mogu lakše pristupiti tome. :D > Mislim znam da je on profesionalac i ono išla bih na taj pregled kako god, ali eto sama ideja da moram skinut grudnjak pred tako nekim mi je zastrašujuća. Ma nema ti kaj biti zastrašujuće. A odlazak kod ginića ili rađanje? Nekima je to osjećaj nelagode, al ekipici koja se bavi tim poslom je rutina. Zato samo opušteno i smireno. Sretno!! I ak je dobar striček, preporuči ga :') :') :')
2019 03 06