Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Slike dupeta tagira svugdje

Ne pravim famu oko svega i svacega ,ulogiram se na krpice cca tri puta tjedno. Inbox mi tu i tamo steka ali sta cu. Ne zivciram se,ne isplati se. Ne ovisi mi zivot o tome. Do pred par dana upisem ruksak u trazilicu ispadne mi necije dupe na profilu / krivi tag..ok ignore..trazim nesto deseto opet dupe / u kratkim hlacama/dugim nevermind bitno da se naguzila i slika. Ulogiram se iii opet dupe. Ok curo svaka cast,al postoji mali milijon poza za prodat artikal bez da se naguzis. PS: nisam neka baba koja samo zanovjeta nego cisto sam si dala oduska za ovaj post pa kud puklo da puklo😂
2019 04 15
Ahahahahahahahaa 🤣😂 vrh
2019 04 15
:') :') :')
2019 04 15
I nek si! Ja sam to isto primijetila i da sam ja npr to išla pisat, vrlo vjerojatno bi ispala čangrizavo zanovijetalo koje ima užasne komplekse, tak da mi je drago da je netko drugi napisao ono što mi se mota po glavi x-) x-)
2019 04 15
primjetih isto...dotična i nema toliko artikala koliko ponavlja iste oglase..no, moguće da je artikal koji se prodaje dupe, pa je i cijena primjerena. Meni je to posao za adminku, ali što sam duže na Krpicama sve manje razumijem pravila.
2019 04 15
Haha i ja sam zamijetila neke slike sa guzicama, ali nisam znala da su sve od iste osobe... Nisam ih otvarala jer je to meni malo degutantno.
2019 04 15
Sad kad ćitam...fakat ..šta li ona prodaje ,užas :-(
2019 04 15
Ako pricamo o istoj curi, ne kuzim kako kupaci kostim moze biti nov ako si ga obukla i slikala se u njemu?? Dodirnuo je tvoje intimne dijelove, znaci vise nije nov. To nije neki drugi komad robe, pa ajd isprobano preko donjeg vesa, ovo ide direkt na zna se vec sta. Ma znam ja da se isprobava i po ducanima, al to mi je bas ono fuj. Zato kad kupujem trazim da mi donesu iz skladista novi, zapakirani.
2019 04 15
Ja kupači isprobavam preko gaca ,a grudnjak kako kad ako imam neki da mi napravi sise skinem ako imam Sporcki preko njega...al na golo bez da je opran mi je bas fuj
2019 04 15
🤣🤣🤣
2019 04 15
> nefertiti111: > Ako pricamo o istoj curi, ne kuzim kako kupaci kostim moze biti nov ako si ga obukla i slikala se u njemu?? Dodirnuo je tvoje intimne dijelove, znaci vise nije nov. To nije neki drugi komad robe, pa ajd isprobano preko donjeg vesa, ovo ide direkt na zna se vec sta. Ma znam ja da se isprobava i po ducanima, al to mi je bas ono fuj. Zato kad kupujem trazim da mi donesu iz skladista novi, zapakirani. Ja nikad ne tražim novi iz skladišta jer takav rijetko kad i postoji. Pogotovo ako je rasprodaja u tijeku. Iskreno se nadam da djevojke su relativno razborite i da kad kupuju kupaće obuku neke tange ili brazilke da ga mogu probati kako treba. A postoji higijenska zaštita na gaćicama, dok god nije skinuta, ne tražim ništa novo. Dođem doma, skinem zaštitu, operem kupaći i bog te veseli.
2019 04 15
> Tamara5485: > > nefertiti111: > > Ako pricamo o istoj curi, ne kuzim kako kupaci kostim moze biti nov ako si ga obukla i slikala se u njemu?? Dodirnuo je tvoje intimne dijelove, znaci vise nije nov. To nije neki drugi komad robe, pa ajd isprobano preko donjeg vesa, ovo ide direkt na zna se vec sta. Ma znam ja da se isprobava i po ducanima, al to mi je bas ono fuj. Zato kad kupujem trazim da mi donesu iz skladista novi, zapakirani. > Ja nikad ne tražim novi iz skladišta jer takav rijetko kad i postoji. Pogotovo ako je rasprodaja u tijeku. Iskreno se nadam da djevojke su relativno razborite i da kad kupuju kupaće obuku neke tange ili brazilke da ga mogu probati kako treba. A postoji higijenska zaštita na gaćicama, dok god nije skinuta, ne tražim ništa novo. Dođem doma, skinem zaštitu, operem kupaći i bog te veseli. nudizam se nameće kao najhigijenskije rješenje:) Inače, ja ko i Nefertiti, valjda sam imala sreće nailaziti na zapakirane stvari
2019 04 16
> Tamara5485: > > nefertiti111: > > Ako pricamo o istoj curi, ne kuzim kako kupaci kostim moze biti nov ako si ga obukla i slikala se u njemu?? Dodirnuo je tvoje intimne dijelove, znaci vise nije nov. To nije neki drugi komad robe, pa ajd isprobano preko donjeg vesa, ovo ide direkt na zna se vec sta. Ma znam ja da se isprobava i po ducanima, al to mi je bas ono fuj. Zato kad kupujem trazim da mi donesu iz skladista novi, zapakirani. > Ja nikad ne tražim novi iz skladišta jer takav rijetko kad i postoji. Pogotovo ako je rasprodaja u tijeku. Iskreno se nadam da djevojke su relativno razborite i da kad kupuju kupaće obuku neke tange ili brazilke da ga mogu probati kako treba. A postoji higijenska zaštita na gaćicama, dok god nije skinuta, ne tražim ništa novo. Dođem doma, skinem zaštitu, operem kupaći i bog te veseli. Inace imam cudne velicine gornjeg i donjeg dijela kupaceg, a i ne stoji mi svaki, tako da pretezno kupujem na pocetku sezone, kad kupaci tek stignu, dok jos ima brojeva i izbora, pa samim time i ima jos na skladistu. Dok stigne rasprodaja, nemam vise sta kupit jer nema brojeva.
2019 04 16
I ono što je zapakirano je prošlo kroz tko zna koliko, ruku. Budući da se neka roba uključujući kupaće kostime, ne nože prati na visokoj temperaturi, ja u zadnje ispiranje dodam sredstvo za dezinfekciju rublja i mirno spavam.
2019 04 16
> Tanči14: > I ono što je zapakirano je prošlo kroz tko zna koliko, ruku. > Budući da se neka roba uključujući kupaće kostime, ne nože prati na visokoj temperaturi, ja u zadnje ispiranje dodam sredstvo za dezinfekciju rublja i mirno spavam. Za ruke mi je lako. Za onu stvar mi nije svejedno. A na kupacem se vidi je li probavan ili nije. Normalno da je svaki vjerojatno rucno ubacen u pakiranje, a kad je isprobavan to se vidi na onoj zastiti, a i kupaci poprimi odreden oblik. U svakom slucaju vidi se kad je nesto bilo probavano.
2019 04 16
1 2