Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Dodavanje artikla

Bok, Pokusavam staviti kombinezon na prodaju al nema sanse, nece ucitati oglas. Ista stvar je bila prije, mislila sam da se to sredilo od kad me nema al ocito uvijek isti problem. Ima kakva caka kako da objavim oglas?
2019 05 30
da i mene to zanima...:-)
2019 05 30
Ja također vec dva dana stavljam haljinu na prodaju i nakon par sati samo se makne... znaci prvo se ucita i bude vidljivo onda se makne... ne kuzim u cemu je fora 😏
2019 05 30
Meni normalno učitava.Prije par minuta sam stavila nobi oglas bez problema.
2019 05 30
Meni cijeli dan radi, stavljala sam nove oglase bez problema
2019 05 30
> kataj1612: > Ja također vec dva dana stavljam haljinu na prodaju i nakon par sati samo se makne... znaci prvo se ucita i bude vidljivo onda se makne... ne kuzim u cemu je fora 😏 Ja sam tako stavila jucer haljinu i objava je bila vidljiva i nakon sat vremena je nema. Nisam znala da se to samo briše 😩🤔
2019 05 30
Ja već mjesec dana imam problem s editiranjem oglasa. Ne mogu dodati još slika ni na laptopu, mobu, Mozilli, Chromeu.. :s :s
2019 05 30
Ista stvar, 😔probat cu opet danas..probala sam sa moba pa sa laptopa i oba puta se maklo.... > AnamariaFunduk: > > kataj1612: > > Ja također vec dva dana stavljam haljinu na prodaju i nakon par sati samo se makne... znaci prvo se ucita i bude vidljivo onda se makne... ne kuzim u cemu je fora 😏 > Ja sam tako stavila jucer haljinu i objava je bila vidljiva i nakon sat vremena je nema. Nisam znala da se to samo briše 😩🤔
2019 05 31
Meni normalno radi,stavila sam oglas bez problema .
2019 05 31