Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Guliver reklamacije

Pozdrav, kupila sam nedavno Guliver tenisice, prosetala 3 puta u njima, i po meni su nenosive. Toliko krute, neudobne, izderale su mi kozu sa prstiju i oko čičaka. Nakon zadnjeg nošenja čarape su mi bile skroz krvave. Jos sam ih mazala kremom iznutra da omeksaju bar malo i nosila ih na debele čarape. Vise ih se ne usudim obuti. Zanima me jeste li imale mozda slicnih iskustava, i da li je to uopce opravdan razlog za reklamaciju.
2019 05 31
Posaljite im reklamaciju, nemate sta izgubiti
2019 05 31
A poslala sam pa cemo viditi. Mada, ne nadam se previse.
2019 05 31
Postovani, kao osoba koja se dosta razumije u reklamacije (jer sam i sama nažalost puno puta morala reklamirati različite stvari 🤦🏼‍♀️) znam da SVAKAKO imate pravo na reklamaciju i po vašoj želji ili povrat novca ili zamjenu. Ako vas odbiju recite im da ćete ih prijaviti tržišnoj inspekciji i vidjet ćete kako se nakon toga stvari riješe za sekundu. Samo odite u dućan gdje ste ih kupili sa tenisicama, računom i kutijom ako ju još imate i tražite povrat. Imate svako zakonsko pravo na to, jer je to predmet koji ima SKRIVENI NEDOSTATAK. I zakon je na vašoj strani. Sretno 😘😘
2019 05 31
> Antonella2703: > Postovani, kao osoba koja se dosta razumije u reklamacije (jer sam i sama nažalost puno puta morala reklamirati različite stvari 🤦🏼‍♀️) znam da SVAKAKO imate pravo na reklamaciju i po vašoj želji ili povrat novca ili zamjenu. Ako vas odbiju recite im da ćete ih prijaviti tržišnoj inspekciji i vidjet ćete kako se nakon toga stvari riješe za sekundu. Samo odite u dućan gdje ste ih kupili sa tenisicama, računom i kutijom ako ju još imate i tražite povrat. Imate svako zakonsko pravo na to, jer je to predmet koji ima SKRIVENI NEDOSTATAK. I zakon je na vašoj strani. Sretno 😘😘 Hvala vam puno, kupila sam ih preko web shopa, poslala sam jucer mail, sad cekam odgovor.
2019 06 01
Nema veze sto je preko web shopa, možete ih reklamirati i u nekoj od njihovih poslovnica. > jokaca: > > Antonella2703: > > Postovani, kao osoba koja se dosta razumije u reklamacije (jer sam i sama nažalost puno puta morala reklamirati različite stvari 🤦🏼‍♀️) znam da SVAKAKO imate pravo na reklamaciju i po vašoj želji ili povrat novca ili zamjenu. Ako vas odbiju recite im da ćete ih prijaviti tržišnoj inspekciji i vidjet ćete kako se nakon toga stvari riješe za sekundu. Samo odite u dućan gdje ste ih kupili sa tenisicama, računom i kutijom ako ju još imate i tražite povrat. Imate svako zakonsko pravo na to, jer je to predmet koji ima SKRIVENI NEDOSTATAK. I zakon je na vašoj strani. Sretno 😘😘 > Hvala vam puno, kupila sam ih preko web shopa, poslala sam jucer mail, sad cekam odgovor.
2019 06 01
Da se nadovezem oko GULIVER reklamacija, imala sam slucaj kod njih s jednim njihovim divnim cipelama koje obozavam. Obratila sam se preko FB stranice, usmjerili su me na kontakt mail gdje sam posalal sliek racuna, napravila sve kako su mi rekli i cipke su mi popravili bez ikakvih problema. Nadam se da cete imati isto pozitivno iskustvo :)
2019 06 27