Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Pomozite mi da opet kuham, očajna sam...

Poštovane, Više ne znam gdje i kome da se obratim. Podstanar sam u Umagu sa svojom obitelji. Otkad smo došli u ovaj stan, renovaciji nikad kraja. Bilo je to pred Božić i jedan od rijetkih koji se izdavao dugoročno, nije ličio na garsonijeru (39 m2) i bio u centru, za ne malu cifru, ali nismo imali većeg izbora i sad smo tu gdje jesmo. Od uništenog plafona kojeg je netko maltene mazao đogerom, do parketa gdje na nekim mjestima možeš i prst cijeli gurnut, loše provedenih instalacija, starog namještaja, trule kuhinje, da ne nabrajam dalje. Počeli smo od plafona u dnevnoj koji se spaja sa kuhinjom, strugali smo ga šparklom i moj čovjek je kupio materijal i novu smo mrežicu i glet stavili i o svom trošku prefarbali jer to nismo mogli gledati, kidao se na nekoliko mjesta. Sva sreća pa imam čovjeka koji se naradio po bauštelama pa se razumije u takve stvari. Na red je došla kuhinja koju smo iščupali totalno jer su bube izlazile iz nje, trulo sve bilo, zemlju sam čistila iza elemenata, bolje da slike ne stavljam. Kupili smo mi novu, naravno, prije toga, da ne bude zabune. I kad smo sve to makli, uočili smo jednu rupu ispred kuhinje kad smo makli tepih gdje je površinski naliven beton i prefarban krečem i normalno da ne možemo na to složiti nove elemente, uništili bi se, nova je kuhinja u pitanju.
2019 05 31
Prošli smo cijeli Umag i nigdje nema za kupiti komad linoleuma od 3 m2 da bi samo podbacili pod blok kuhinju, a laminat je u jednom tržnom centru preskup i tako nismo kuhano pojeli već 2 mjeseca. Željna sam si skuhat tanjur juhe, strašno nešto. Ovim putem molim neku od Vas koja se nalazi u većem gradu gdje se mogu naći podne obloge tipa linoleum ili laminat da mi pogleda, treba mi 3 kvadrata svega, u crnoj boji po mogućnosti, bez nekih imitacija drveta i ostalih šarenila. Platila bi naravno i troškove dostave putem pošte i proviziju. Sve po dogovoru. Stvarno sam očajna postala. Čovjek mi po cijele dane radi, zaštitar je, ne stigne se ni naspavati, a nemamo auto da obilazimo susjedne gradove. Novi smo tu, sve koje on zna su kolege sa posla i kao on imaju posla preko glave. Ne znam više kome da se obratim, preko koga bi to nabavila. Za dogovor mi se slobodno javite u inbox.
2019 05 31
Isuse eto ti stvarnosti unajmljivanja stanova u primorskim gradovima, uzas uzas. Razumijem vas i ja sam u slicnoj situaciji. Vise manje sto smo trazili za stan neke sitnice za srediti nista ne mozes naci pa smo iz Zagreba narucivali. Nadam se samo da ste se svim zivim ugovorima zastitili da kada sve to dovedete u red da vas onda ne izbace van.
2019 06 01
@Chinchilla , vidjela sam par postova šta ste Vi sa svojim deckom dozivljavali, ne dao Onaj nikome. Dok sam još bila u Slavoniji kod svog čovjeka u njegovoj kući (on je terenac u Umagu, bio), inzistirala sam na prijavi i ugovoru o najmu jer da nemam prebivalište i sređene papire ovdje sada, ne bi mogla malom riješit vrtić, a ovdje su Vam besplatni za domaće ljude. Najviše radi maloga, ali i radi nas jer sad kad smo malo raskopali stan postali smo svjesni kakva je ovo šupa, sad nam je drago. Rekao mi je, ako gazdarica ne bude okej, čupamo kuhinju van, prodat ćemo je za male novce, ali joj nećemo ostavit ni iglu u kući kad budemo izlazili, sve svoje nosimo sa sobom!
2019 06 01
Sad je novi ajmo reći problem nastao. Da i poželimo van, nema više stanova za iznajmljivanje na dugoročno, ljudi se sada bave turistima, i ovo smo jedva našli prošle godine u 10-11 mjesec. Da je ovaj prostor negdje u unutrašnjosti Istre, ne bi gospođa na njemu izvukla ni 200 e, ovdje je spašava lokacija, a stan je ajme ajme Sva sreća pa mi se čovjek razumije u bauštelu, pa popravlja kako stigne inače ne znam kako bi. I ovako mu oči vadim svaki dan, kad će kuhinja, kad će kuhinja ... a znam da je i njemu teško, zaštitar je i nema ga po cijeli dan doma.
2019 06 01
USPILA !!! Paket stiže za par dana kombijem. :) Toliko muke zbog 342,92 kn...
2019 07 03