Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Slanje putem pošte

Pozdrav! Imam pitanje za vas koje šaljete putem pošte. Za koliko dana stignu pošiljke poslane preporučeno? Pogotovo još ako se pošalju ujutro?
2019 08 08
> millajordison: > Pozdrav! > Imam pitanje za vas koje šaljete putem pošte. Za koliko dana stignu pošiljke poslane preporučeno? Pogotovo još ako se pošalju ujutro? Dva, tri dana:))
2019 08 08
U pravilu je 2-3 radna dana vecinom se to zna oduzit i vise,nedavno su isporucili preporuceno za 12 dana ovisi koliko su azurni ako je nesto hitno,onda najbolje preporuka+prioritet,pa onda brze stigne
2019 08 08
Za 2 -3 dana. Jednom mi se dogodilo da sam cekala paket desetak dana, s tim da je u posti od prodavacice paket stajao 7 dana, nije bila krivnja prodavacice nego krivnja poste.
2019 08 08
Rok je do 5 radnih dana....u tom roku ako ne dođe znači da je nešto zapelo. U principu 2 dana😊
2019 08 08
Rijetko šaljem poštom i kada pošaljem, sve stigne kako ste i same rekle, 2-3 dana. Bila je situacija kada je i idući dan već paket bio na adresi a slalo se također preporučeno. Samo me to zanimalo pošto je danas drugi radni dan kako sam poslala paket jednoj krpičarki te je ispala 'frka' gdje je paket i kako nije stigao još. U međuvremenu u ovih par sati, paket joj je stigao doma.
2019 08 08
2-3 dana....osim ako šalješ iz Zagreba u Zagreb - to se onda nekada zna odužiti i na tjedan dana :s :')
2019 08 08
Dva - tri dana :)
2019 08 08
ako posaljem ujutro do nekih 14h onda je paket vec drugi dan na adresi, ako kasnije onda 2-3 dana
2019 08 08
Obično stignu za 2-3 dana. Nedavno mi je paket putovao 14 dana >:(
2019 08 08
Pozz...jedno pitanje...slala sam paket poštom na inzistiranje kupca i doslo je do greske, paket se zagubio, imam onaj listic od slanja...i sta da sad napravim, da trazim povrat novaca i nobžvce vratim kupcu...i ja onda ostajem bez svog artikla i jos par puta sto sam morala na poštu a neam ju u blizini, i ja sam na gubitku totalnom, ostajem bez sandala i jos sam mozda toliko potrošila hidajuci okolo zbog toga...molim vas iskustva, da li se kome dogodilo slicno i sta ste napravili po tom pitanju...ja sam svoje uredno ispoštovala i poslala paket...
2019 08 13
> luka11: > Pozz...jedno pitanje...slala sam paket poštom na inzistiranje kupca i doslo je do greske, paket se zagubio, imam onaj listic od slanja...i sta da sad napravim, da trazim povrat novaca i nobžvce vratim kupcu...i ja onda ostajem bez svog artikla i jos par puta sto sam morala na poštu a neam ju u blizini, i ja sam na gubitku totalnom, ostajem bez sandala i jos sam mozda toliko potrošila hidajuci okolo zbog toga...molim vas iskustva, da li se kome dogodilo slicno i sta ste napravili po tom pitanju...ja sam svoje uredno ispoštovala i poslala paket... Nazvati u postu,sluzbu za korisnike oni ce reci sta dalje ovisi kad je poslano Mogu napraviti potraznicu za paketom ili jednostavno cekati meni je preporuceno slanje putovalo 12 dana 3 puta bila pitati u posti na kraju su mi rekli da cekam jos malo sreca pa je doslo mozda ce i taj paket sa zakasnjenjem
2019 08 13
> luka11: > Pozz...jedno pitanje...slala sam paket poštom na inzistiranje kupca i doslo je do greske, paket se zagubio, imam onaj listic od slanja...i sta da sad napravim, da trazim povrat novaca i nobžvce vratim kupcu...i ja onda ostajem bez svog artikla i jos par puta sto sam morala na poštu a neam ju u blizini, i ja sam na gubitku totalnom, ostajem bez sandala i jos sam mozda toliko potrošila hidajuci okolo zbog toga...molim vas iskustva, da li se kome dogodilo slicno i sta ste napravili po tom pitanju...ja sam svoje uredno ispoštovala i poslala paket... Zamoliš kupca za strpljenje (jer bi se moglo desit, da dostave paket i ti vratiš novac) Mene su preko službe za korisnike usmjerili na poštu. Ideš na poštu s potvrdom o slanju, objasniš situaciju. Ispunit češ "potražnicu" (daš svoje podatke, vrijednost paketa....) Moj paket je nakon 1 dana bio dostavljen kupcu nakon što sam ispunila potražnicu, a ukupno je kasnio 2 tjedna. Nakon par dana poštar mi je donio dopis da je moj zahtjev za povrat novca neosnovan jer je pošiljka dostavljena primatelju
2019 08 13
Ja imam pitanje u vezi tiska ako može??? kako se sad može posebno kupit kutija spakirati kod kuće i donijeti na tisak može li se uzeti već korištena kutija ( od tiska) ali naravno u dobrom stanju bez ikakvih oštećenja??? dali je tko tako radio???
2019 08 21
Meni je navodno prodavačica poslala paket (kovertu kako se izrazila) poštom, prije 6 dana, iz Zagreba za Rijeku, naravno još nije došlo. Ignorira me, ne želi slikati slip iz pošte i više mi se ne javlja.. Prvi odgovor je bio da će otić ona do pošte provjeriti i nakon toga ništa.. Koja mogućnost je da to još "putuje"
2019 08 29
1 2 Sljedeći