Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

paypal plaćanje?

Cure bok, imam od neke žene upite za svoja dva artikla, tražila me samo slike etiketa (malo mi je to čudno, ali nemam te fotke uz artikle pa rekoh ajde, poslikala i poslala) Ta žena me sad pta može li plaćanje paypalom, trebam li se brinuti ili ne, iskreno imam pp ali ga ne koristim skoro nikada za ništa. Ne znam kako to ide sa privatnim plaćanjima /uplatama, i jel postoji mogućnost da me nekako zezne - mislim na dizanje disputea na pp i što će se meni desiti u tom slučaju. Znam da za nove prodavače na ebayu paypal 'drži' novce 20+ dana dok artikal ne stigne kupcu i tek onda pušta da se može povlačiti na račun. Je li isto pravilo vrijedi i za ovakve privatne transakcije, nemam pojma. Pliz pišite ako nešto znate, ili imate slična iskustva :")
2019 10 26
Postovi mi misteriozno nestaju,nadan se da ce ovaj ostat. Davni dana sam jednoj curi ovde prodala neke stvarcice,platila PayPalom i bilo sve ok. Izgleda da imamo obe upit od iste osobe sada ;) Sve mi je to malo cudno(bilo mi je i onda ali ok) jer ne moze otvorit PP bez kartice. Bilo bi logicki da plati na rn jer je jednostavnije. Naravno da moze dignit dispute/claim cim vrsi placanje priko njih. Osim ako ne uplati kao za prijatelja/familiju. Lova se moze povuc ali provizija je tolika da se ne isplati,pogotovo ako se radi o nekoj manjoj cifri. Ne znan,sve mi je to malo cudno.Nije mi o glavu prodat,pa kasnije imat "problema" ,:)
2019 10 26
Ako Vam nešto smrdi ili jednostavno se ne osjećate ugodno oko suradnje, imate ju pravo odbiti. Odnosno Vi ste prodavač pa ako već želite prodati onda postavite svoje uvjete kako se Vi osjećate najsigurnije. Osobno se ne razumijem oko uplaćivanja preko paypala tako da tu ne mogu ništa reći. Ako se već odlučite za to, dobro proučite sve što treba i definitivno se konzultirajte sa mystery ako je riječ o istom kupcu.
2019 10 26
Postoji "paypal friends" opcija gdje nema buyer guarantee, znaci ne moze dobit povrat novca. I nema naknade! Znaci ta paypal friends opcija je ista kao da nekome uplatite na bankovni racun. Po meni je paypal odlican, u njemackoj vecinom iskljucivo to koriste jer je sigurnije, nema krade identiteta kao sto kradu ove bankovne racune i imena... I vrlo je jednostavno za koristit! Posaljete svoj paypal link i osoba uplati novce s 2 klika. Nema zaj... s ibanom i svim tim. Meni je iskreno zao sto u Hrvatskoj PayPal nije opce sredstvo za placanje preko ovakvih stranica, jer se iskreno bojim davat ljudima moje bankovne podatke sad kad se ti podaci i identitet masovno krade...
2021 04 26