Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Prolaps - ženska tema

Drage žene! Zanima me ima li kakve nade kod prolapsa (maternice, mjehura, nečeg trećeg). Ne znam točno o čemu je riječ, čula sam se telefonom s gin., ona sluti na prolaps mjehura, čekam pregled. Do tad, umirem. To je blago rečeno. Je li operacija jedina opcija? Je li ona tko strašna - ako je tko bio? Je li tko imao slično stanje, a da je došlo do nekog uspjeha? Znam da je ovo grozna tema, ali žene smo. Ja se raspadam. Imam malo dijete, 1 porod. Nakon poroda je bilo sve u redu, ali nakon godine dana nošenja djeteta, samo sam osjetila to što jesam. Jako je neugodno i živim ni blizu normalnog već jedno vrijeme.
2020 04 25
Ovisno o stupnju prolapsa ovisi i liječenje koje je najčešće kirurško. Operacija nije komplicirana i rezultati su dobri. Kod manjeg prolapsa pomažu Kegelove vježbe koje treba raditi uporno mjesecima.
2020 04 26
Vježbam već mjesecima, pomaka nema. To je o čemu pričate, da treba dugo da se vide rezultati. Najgore mi je što se nisam uspjela naručiti jer je gin mijenjala radno mjesto i sad ovo pa ne znam točno ni što mi je točno ispalo. Bojim se operacije jer moram ostavljati maloga.
2020 04 26
Kod Kegelovih vježbi je važno ispravno izvođenje vježbe, puno ponavljanja i redovitost. Bez pregleda ne možete znati što je ispalo i koji je stupanj. Ne brinite. Sve će to biti dobro.
2020 04 26