Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Log in putem mobitela - ne radi

Dugo sam na Krpicama - nekad s laptopa, nekad s tableta, nekad s mobitela. Bar je do nedavno bilo tako. Odjednom, ničim izazvan, log in s mobitela prestaje raditi. Dobivam poruku da korisnički podaci nisu ispravni, što nije točno jer se tim istim podacima s drugih uređaja mogu ulogirati. ?!? Probala sam i s drugog mobitela - ista stvar. Ne ide. Ima li tko sličnu situaciju? O čemu bi se moglo raditi?
2020 05 03
Meni preko mobitela uopće ne želi otvoriti razgovore, mogu se prijaviti, ali mi traži nekakvu sigurnosnu prijavu za razgovore. Kada upisem podatke za to, vrati me na početnu stranicu.... Ne znam sto da napravim vise !!!!!
2020 05 03
Ja sam uvijek preko moba i sve normalno
2020 05 03
Ja preko laptopa nikad nisam pokusavala, stalno sam na mobitelu, a u zadnje vrijeme mi stalno izbacuje neki eror kad pokusam uci. Jedino mi zna prihvatiti kad upisem u google moje krpice i onda prije nego sto udem bas na stranicu stisnem ono ulogiraj se i tad bude sve normalno.
2020 05 03
Probajte izbrisati povijest pretraživanja, meni od tad radi ☺️
2020 05 03
Svaka čast👍.. gnjavim se s time vec par dana i nije mi palo na pamet brisanje historya. Puno hvala😘 > tillya: > Probajte izbrisati povijest pretraživanja, meni od tad radi ☺️
2020 05 04
Ja sam prek mob usla na mail na drugi nacin me nece prihvatiti
2020 05 04
Meni isto preko moba ne radi. To jest uspijem se ulogirati ali ako želim ući u razgovore onda traži neke sigurnosne podatke i stalno izbacuje van. Na mail mi također ne dolaze obavijesti o porukama tako da se trebam baš logirati i to preko laptopa da bi vidjela ako imam slučajno koji upit
2020 05 11